Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    beyler gaza geldik. Ligtv yi iptal ettik. Kahveye gitsek babam,ben,kardeşim 15 tl... Çay vs derken 20 tl. Acaba iptal ettirmese miydik demiyor değilim. Evde izlemem lazım. Sonuç olarak bu soruyu sormam gerekiyor "İlaç" var mı?
    ahaha süperdi
    hiç oraya bağlanacağını düşünememiştim)
    benim için bir hazırlık maçından önemli olmadığı için bende maç saatinde işim olmazsa bakmaya çalışırım internetten maçtan 10-15 dk önce ben açık olursam bana ulaşabilirsiniz. yardımcı olmaya çalışırım. ama garantisini veremem

Yorum

• burak yılmaz'ı tek forvet, volkan şen'i sağ açık görmek ümidiyle...
      "Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
      Mustafa Reşit Akçay

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ahaha süperdi
        hiç oraya bağlanacağını düşünememiştim)
        benim için bir hazırlık maçından önemli olmadığı için bende maç saatinde işim olmazsa bakmaya çalışırım internetten maçtan 10-15 dk önce ben açık olursam bana ulaşabilirsiniz. yardımcı olmaya çalışırım. ama garantisini veremem
        Eyvallah kardeş Beni bir sen anladın

Yorum

• heyecanımız başladı, bizimkisi başarı için heyecan değil, renkleri görmenin verdiği heyecan bu nedenle müşteri taraftarlar gibi başka durumların oluşması halinde heyecanımız azalmaz. Trabzonsporluluk farklıdır, farkı hissetmenin verdiği heyecanla saldır Trabzonum!
          OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Heyecan yok diyenlere şaşırıyorum Bırakın sahada takımı görmeyi ben trafikte önünde giden arabanın arka camında bordo mavi renkleri görünce bile heyecanlanıyorum
            aynen valla, istanbul trafiğinde anlamsız bir şekilde birisi size korna yapıyorsa ve sizin arabanızda bordo-mavi, 61 veya başka birşey varsa anlayın ki benimdir hiç sektirmem...
            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Adrian'ın pasında Burak araya kaçıyor ve goooool

Yorum

• böyle yolculuk olurmu ya takımın otobüsü nerede
                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Vira Bismillah...

3 puan inşallah.

Yorum

• İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

böyle yolculuk olurmu ya takımın otobüsü nerede
                    Bu uçaktan inildiğinde havaalanına kadar taşıyan araçlardan değil mi?
                    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• ...................
                      En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 11:50.

Yorum

• İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

böyle yolculuk olurmu ya takımın otobüsü nerede
                        Havaalanı aracı bu galiba.
                        Büyütecek birşey yok.

Yorum

• Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Celtuska, Zokora, Colman, Adrian, Volkan Şen, Henrique, Burak

Kadro bumu

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Celtuska, Zokora, Colman, Adrian, Volkan Şen, Henrique, Burak

Kadro bumu
                            Bence gayet iyi bir kadro...

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Celtuska, Zokora, Colman, Adrian, Volkan Şen, Henrique, Burak

Kadro bumu
                              volkan yerine halil olur gibime geliyor...

Yorum

• ......................burak................
                                .........henrique.........................
                                adrian.......................volkan şen
                                .........zokora....colman..............
                                celustka...giray...glowacki..serkan
                                ..................tolga....................

bu kadroyu izleyebilsek çok iyi olurdu. şampiyonlar liginde ise volkan-halil değişikliği.. adrian-sapara değişikliği..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X