Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maça 9 S. 46 Dk. Kaldı
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• 4-0 olsun bizim olsun
      adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• Skor tahminim 3-0 Ama bilmiyorum manisa bizi hep zorluyo

Yorum

• Tüm bu kirlilikleri unutmak istiyorum artık, futboldan soğuttular adamı ama ben Trabzonspor'umun temiz maçlarını izlemeye devam edeceğim. Bunu yaparken de lig tv'ye bir kuruş kazandırmayacağım, dreambox'tan maçlarımı izlerim.
          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• Kanattan yapacağımız ataklar bizim için çok önemli özellikle kanatta Burak ve Volkan gibi oyunculara sahibiz ortadan da Adrian zorlar

Yorum

• Manisaspor takımının kadrosu

Alles zum Verein Manisaspor () ➤ aktueller Kader mit Marktwerten ➤ Transfers ➤ Gerüchte ➤ Spieler-Statistiken ➤ Spielplan ➤ News

Yorum

• İlk olarak serciy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hiçbir heyecan hisset miyorum..............
                aynen, arada oluyor bana da
                futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maça 9 S. 46 Dk. Kaldı
                  Basladi yine

Yorum

• hayırlısı inşallah.kadroyu düşününce yabancıları bir yere oturtamıyorum.6+2 kuralı olmasaydı keşke
                    Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• Manisaya gidiyorum herkez Allaha emanet olsun..3 puanı alıp döneceğiz Allahın izniyle..

Yorum

• Bence bu yıl daha heyecanlı olacak.

Daha bir hırslı olacak.

Çünkü takımlardan bazıları bir şeyler ispat etmek isteyecekler.

Olumlu veya olumsuz şeyler yaşayan tüm takımlar için bu böyle.

Yorum

• çok ilginç..en ufak heyecan olmamasına rağmen rüyamda maçı gördüm) rüya sezonu başlıyorr

tüm maç boyunca Manisa baskın oynamıştı, 80 lerde Manisalı bi topçu ceza sahası dışından vole vurmuştu top üst direkten dönüp orta sahaya gitmişti ve bizim Henrique 2 adamı ve çok açılan kaleciyi geçip topu kaleye vurmuştu. top da süzüle süzüle ağlarla buluşmuştu ama hiç sevinememiştim çünkü bu maç benim için İnter maçına hazırlık niteliğindeydi ve takım çok kötüydü

ilk defa rüyamı paylaştım))bakalım 80 lerde yazacak mı Henrique

Yorum

• beyler gaza geldik. Ligtv yi iptal ettik. Kahveye gitsek babam,ben,kardeşim 15 tl... Çay vs derken 20 tl. Acaba iptal ettirmese miydik demiyor değilim. Evde izlemem lazım. Sonuç olarak bu soruyu sormam gerekiyor "İlaç" var mı?

Yorum

• Vira Bismillah...
                              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Heyecan yok diyenlere şaşırıyorum Bırakın sahada takımı görmeyi ben trafikte önünde giden arabanın arka camında bordo mavi renkleri görünce bile heyecanlanıyorum
                                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X