Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kadro şu olur bence;

..............................................Tolga........................................................

....Serkan.....................Giray...............Glo......................Celustka...............

......................................Zoko...........Colman...........................................

...Volkan...........................Adrian.........................................Henrique........

..........................................Burak...........................................................

Ben bu yıl takımda yeri garanti tek futbolcu olarak Celustka'yı görüyorum. Onun haricinde herkes kesilebilir.Onlarca varyasyon çıkabilecek bir kadro oluştu. Bakalım ben de heyecanla bekliyorum.
    Bu arada Manisa'da Mehmet Güven'i dikkatli izlemenizi tavsiye ederim. Geçen yıl 2.yarıda çok iyi top oynadı. Bir futbolcı kendisini nasıl geliştiriri gösterdi.Bu yılın parlayan yıldızlarından olabilir.

Yorum

• İlk olarak mkmoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu maç 2-2 biter..
      bence 6-2 biter...

Yorum

• Benim ideal kadrom bu maça özel değil;
        _______________tolga___________________

serkan_____giray_______celustka______cech

_____________zokora___________________

__________sapara________colman_________

_________________adrian________________

_______burak______________henrique______
        Herkes Bize Hasta
        Biz O'na!

Yorum

• Volkanın 1 golü var yarın,bu sene Türkiyede yılın transferi olacak inşallah.

Yorum

• İlk olarak hooligans61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim ideal kadrom bu maça özel değil;
            _______________tolga___________________

serkan_____giray_______celustka______cech

_____________zokora___________________

__________sapara________colman_________

_________________adrian________________

_______burak______________henrique______
            kanatsız takımdan bir cacık olmaz

Yorum

• bu kenara yazın bize sıradan anadolu takımları gol mol atamaz
              Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• katılıyorum. kaldı ki kanatlarımız olsa da şenol hocamız ne yazık ki bildiğinin dışına çıkma konusunda ürkek davranıyor.ya da artı yetersiz mi bilemiyorum

Yorum

• Küçük Volki Manisaya transfer olmuş. Kaleye geçsene bu maçlık
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• İlk olarak ylmzince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu kenara yazın bize sıradan anadolu takımları gol mol atamaz
                    inş. dediğin gibi olur...
                    Eğer bu takım tutarsa alışma sürecini atlattıktan sonra efsane olur...
                    HAMİ_41

Yorum

• fark atacağız ...

Yorum

• Yarın ki maçı kaybetmemizi bekleyen aç köpekler var. Bunun bilincinde olalım. Kadrodan çok isim gitti ama yerlerine en az onlar kadar kaliteli adamlar geldi. Ligin en hazır takımıyız. Moral-motivasyon olarak sağlamız. İlk maçın günahı olmaz derler ama bizim için var. Hazır olmamıza ve rakipten kadro olarak çok üst olmamıza rağmen puan bırakırsak yanarım.
                        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Burada ne zaman farktan bahsedilse tedirgin oluyorum daha önce ki tecrübelerimden dolayı totem gibi bişey oldu bende bu artık fark atarız derlerse puan kaybedicekmişiz gibi geliyor bana ama ben bu ihtimali düşünmek istemiyorum
                          HAMİ_41

Yorum

• Fark falan yok arkadaşlar 2-0 yeter
                            FIRTINA

Yorum

• Hocamızın da dediği gibi Manisa bize her zaman ters gelen bir takım. Deplasmanda üstelik. Fark beklentim yok benim. 2-0 öne geçeriz sonra 2-1 olur o ara bocalarız maç biter. Maç senaryom bu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 2-1 alırız golleri de adrian ve henrique atar.
                                ilk golü yeriz...
                                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                                Louis D. Brandeis

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X