Daha önce birkaç kez Onur takıma girene kadar Zeki'nin kadroda yer alacağını söylemiştim. Bu Zeki'nin Bora'dan daha iyi bir kaleci olduğu manasına gelmemeli. Ceza almamak adına Zeki'yi almış hoca. Inter maçında yine Bora olur. Onur iyileştikten sonra da ceza ödemeye başlarız...
Aaa, doğru ya o kuralı unuttum ben. Evet haklısın şimdi dank etti kafama.
Daha önce birkaç kez Onur takıma girene kadar Zeki'nin kadroda yer alacağını söylemiştim. Bu Zeki'nin Bora'dan daha iyi bir kaleci olduğu manasına gelmemeli. Ceza almamak adına Zeki'yi almış hoca. Inter maçında yine Bora olur. Onur iyileştikten sonra da ceza ödemeye başlarız...
galiba onur'da bu kurali karsiliyordu.Biz onur sakatlandiktan sonra ceza ödemeye basladik..
galiba onur'da bu kurali karsiliyordu.Biz onur sakatlandiktan sonra ceza ödemeye basladik..
Geçen sezon için evet. Ama o da 23 yaşına girerek bu hakkı kaybetti. Eren 2 sezon sonra takımda kalırsa onu da bir sene boyunca kullanabiliriz. Tabii bu kural hâla geçerli olursa..
içimde çok farklı bir coşku var. Allahım bizim şenol hocanın basiretini bağlamaz inş. ilk golden sonra.
10 tane gol atsak doymam. o kadar doluyum bu şikecilere.10'larca gol istiyorum yarabbim
Yorum