Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sürpriz kadro beklemeyin. Kadro %98 bu olacaktır.

---------------Tolga

Serkan------Giray-----Glo----Celus.

------------Zokora---Colman-----

----Volkan------Adrian------Henrique

--------------Burak

En kötü ihtimal volkanın yerinde burak,forvette halil olur. Hazırlk ve kamp dönemlerinde bu kadro döndü durdu. Bu sistemle devam edecektir. Yeni oyuncuları hemen ilk 11 e sokacagını zannetmiyorum. Ki doğru olanda budur. Şuan ligde bu kadromuz ile çok başarılı oluruz. Zamanla cech i sola celustcayı ortaya alarak defans hattımızı güclendirmiş oluruz. Orta alan ve forvet bu ligi zaten her türlü goturur.
    bana da öyle geliyor.
    futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• BaŞarilar trabzonum...
      2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• İlk olarak trabz10ur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bmn BURSA manisaspor deplasmanına otobüs kaldırıyormu? ADMİN ilgilenirmisin?
        Evet yarın 3 te gidiyoruz Manisaya.Organizasyon başlığı var.Ordaki Fatih (Kıran)arkadaşımıza ulaşırsan sana yardımcı olur.

Yorum

• ...................Tolga.........................
          Serkan.....Giray....Glowacki....Celutska
          ..................Zokora........................
          .............Colman......Adrian..............
          Volkan...................................Burak
          ................Henrique.......................

Yedekler:Bora,mustafa,aykut,alanzinho,sapara,hamit,ferhat...

Olur diye düşünüyorum ama ben vittek sapara ve cech in bir an evvel kadroya monte edilmesinden yanayım
          En son Hami_41 tarafından düzenlendi; 09.09.2011, 10:06.
          HAMİ_41

Yorum

• baslık kitlendiğinden buraya yazmak zorunda kaldım.tt arenadaki iptal olan maçın biletlerinin teslimi bugün son mu?

Yorum

• Ayrıca halilden çok sık faydalanmamız gerektiğini düşünüyorum.
              Halile ne kadar çok şans verirsek o kadar çok fayda alıcaz çok beğeniyorum çok akıllı oynuyor takımı rahatlatıyor hem ileride hem geride...
              HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak Hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ayrıca halilden çok sık faydalanmamız gerektiğini düşünüyorum.
                Halile ne kadar çok şans verirsek o kadar çok fayda alıcaz çok beğeniyorum çok akıllı oynuyor takımı rahatlatıyor hem ileride hem geride...
                Takımdaki yerli oyuncu sayısı az olduğundan hepsi altın değerinde

O nedenle Halil ve diğer Türk oyunculardan azami fayda sağlamak mecburiyetindeyiz zaten !
                Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak ylmzince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

“Benzetmek gibi olmasın
                  Evet, benzetmek gibi olmasın.
                  Ama ne yapayım, elimde değil, benzetiyorum:
                  Aslında Fenerbahçe’nin hakkı olan Şampiyonlar Ligi’ne, Fenerbahçe gidemediği için Trabzonspor gidecek ya...
                  Bu durum bana...
                  BDP’den milletvekili seçilen Hatip Dicle’nin yerine Meclis’e giren AK Parti’li Oya Eronat olayını çağrıştırıyor….”

gece gece sövmek istemem seviyesini ....
                  İkiside olması gereken, ve doğru olan seçim kendi tezini savunmak için verdiği örnek daha da batırıyor kendini...
                  Ne bdp den vekil çıksın nede fb hakkı olmayan avrupaya gitsin
                  Zaten gidemedilerde oh olsun...
                  HAMİ_41

Yorum

• Şenol hocayı az çok tanıyan bilir.3 slovak 18 kişilik kadroya tek antramanlamı girecek.
                    Slovaklardan kadroya giren olacağını düşünmüyorum Şenol hocanın tabiatına aykırı

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Takımdaki yerli oyuncu sayısı az olduğundan hepsi altın değerinde

O nedenle Halil ve diğer Türk oyunculardan azami fayda sağlamak mecburiyetindeyiz zaten !
                      Evet ama Halil'i bir başka beğeniyorum.Tecrübesi topu ayağına alışından belli gerek ver kaçları gerek arapaslarıyla diğer oyuncularıda oynatıyor.Ayrıca savunmayada yardımcı oluyor.
                      Ünal hocada Halil'in çok fayda sayladığını dile getirdi bir konuşmasında...

Birde sizlere abartı gelebilir ama arkadaş şu Vittek'ten çok umutluyum ben hep Forlan gibi demişimdir onun için
                      Sapara'yıda çok beğeniyorum onunda takıma alışmasıyla Colman sakat veya cezalı olduğunda sıkıntı çekmiycez hatta formayı Colman'dan alabilir bile bunun yanında Aykut'umuzda var hem Zokora hemde Colman'ın alternatifi olabilir...
                      HAMİ_41

Yorum

• Şike falan derken yarın lig başlıyor.
                        Geçen seneki heyecanımın olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

0-1 olsun bizim olsun.

Yorum

• Ekmek, su, futbol.

Fırtına artık başlasın..
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Yarın akşam ŞAMPİYON sahne alıyor. Allah utandırmasın takımımıza yürekten inanıyoruz.

Yorum

• Vay be izlemiyeceğim, zaten sonuç belli falan filan dedim ama yine heyecan bastı...Maçın havasına giriyorum yavaş yavaş

Yorum

• Yarın ki maçt fark bekliyorum.

Manisa gerçekten çok kötü.

Bu sene ligden düşme potasından pek uzaklaşamazlar gibi geliyor bana.

İlk tokatın bizden olması dileğim ile...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X