Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspora başarılar diliyorum.
    İlk maçın deplasmanda Manisa ile olması çok iyi oldu
    çünkü benzer oyunu intere karşıda oynayabiliriz.

Bu takımın zayıf halkası Glowacki : Defansı toplayacak kimyası yok, sık sakatlanıyor
    Lugano tarzı bir oyuncumuz olsa çok daha süper olurduk.

Bir de defansımız Türk-Slovak-Polonyalı oldu yani 3 farklı dil inşallah anlaşmada sorun yaşamazlar.

Yorum

• yine deplasman bu hafta..Armanın peşinde yollara düşmeyi özlemiştim..

Yorum

• rüyamda gördüm 5-0 yeniyoduk show yapıyoduk manisa da umarım gerçekleşir..
        Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• burak adrian volkan bu maçta oynasın malum hafta içi şampiyonlar liginde olmicaklar...
          ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• Beyler size kötü haberim var
            Ahmet Hakan Trabzonsporluyum dedi
            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beyler size kötü haberim var
              o adam şampiyonlar ligine gideni pkk ile eş değer tuttu..trabzonspora pkk dedi üstü kapalı..o gitsin aklından sayı tutsun trabzonspor onu aşar

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beyler size kötü haberim var

“Benzetmek gibi olmasın
                Evet, benzetmek gibi olmasın.
                Ama ne yapayım, elimde değil, benzetiyorum:
                Aslında Fenerbahçe’nin hakkı olan Şampiyonlar Ligi’ne, Fenerbahçe gidemediği için Trabzonspor gidecek ya...
                Bu durum bana...
                BDP’den milletvekili seçilen Hatip Dicle’nin yerine Meclis’e giren AK Parti’li Oya Eronat olayını çağrıştırıyor….”

gece gece sövmek istemem seviyesini ....

Yorum

• Haydi Trabzonsporum haftaya geliyorum♥

Yorum

• ula ha o ilk bileti ben alacağidum. benden önce 8 kişi aldi. çok hızlisinuz uşaklar...
                    İKİ DİLEĞİM VAR TRABZON'UM SENDEN !! İKİSİ DE FENERE KOYMAK!!

Yorum

• Şampiyonlar liginde sahaya çıkacak kadronun büyük ihtimal 9'u bilemedin 8'i sahada olacak. Bunlardan Burak ve Adrian garanti. Diğeri kim olur? Volkan küçük bir ihtimal. Vittek-Sapara-Cech üçlüsünden belki biri 2.hafta süprlig maçında oynayabilir...

Şenol Hoca şaşırtır mı acaba? Pek sanmıyorum...
                      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• bmn BURSA manisaspor deplasmanına otobüs kaldırıyormu? ADMİN ilgilenirmisin?
                        İKİ DİLEĞİM VAR TRABZON'UM SENDEN !! İKİSİ DE FENERE KOYMAK!!

Yorum

• Bu macta Serkan oynar ama Inter´e karsi Celustka

Bu macta Burak-Halil-Henrique

Inter macinda Halil-Vittek-Henrique

En büyük eksikligimiz, Senol Günes´in dedigi gibi stoper olacaktir. Glo´ya kimse güvenemez, Serkan´a kimse güvenemez...ligteki bircok macta siritmazlar ama CL´de isimiz cok zor, maalesef
                          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak trabz10ur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bmn BURSA manisaspor deplasmanına otobüs kaldırıyormu? ADMİN ilgilenirmisin?

Yorum

• Sürpriz kadro beklemeyin. Kadro %98 bu olacaktır.

---------------Tolga

Serkan------Giray-----Glo----Celus.

------------Zokora---Colman-----

----Volkan------Adrian------Henrique

--------------Burak

En kötü ihtimal volkanın yerinde burak,forvette halil olur. Hazırlk ve kamp dönemlerinde bu kadro döndü durdu. Bu sistemle devam edecektir. Yeni oyuncuları hemen ilk 11 e sokacagını zannetmiyorum. Ki doğru olanda budur. Şuan ligde bu kadromuz ile çok başarılı oluruz. Zamanla cech i sola celustcayı ortaya alarak defans hattımızı güclendirmiş oluruz. Orta alan ve forvet bu ligi zaten her türlü goturur.
                              Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• İlk olarak trabz10ur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bmn BURSA manisaspor deplasmanına otobüs kaldırıyormu? ADMİN ilgilenirmisin?

otobüs soforu admin değil
                                Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X