TrabzonsporLu Kardeşlerim Sizlerle Sohbet Etmek İçin Geldim Şu Anda Sizin Misafirinizim Ayıp Ettiğinizi Farkında Değilmisiniz ?
Hoşgeldin kardeş. Sivasspor'a başarılar dilemeyi çok isterdim ama maalesef önce Bülent Uygun, sonra geçen sezon yaşananlar beni soğuttu. Keşke adam gibi bir yönetiminiz ve bir duruşunuz olsaydı şu ligde. ( Biraz kötü bir karşılama oldu, kusura bakma )
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Inter maçında bildiğimiz gibi Burak ve Adrian cezalı. Solbekimiz zaten yok. Dolayısıyla Vittek, Sapara ve Cech'i Inter maçında oynatmak zorundayız. Bu oyuncuların ilk maçı Inter maçı mı olmalı? Bana göre bu oyuncularada bu maçta şans vermeliyiz. Mesela bence Cech direk ilk 11 de oynamalı. Fizik olarak zaten %100 hazır. Milli maçlarda sürekli ilk 11 oynadı. En azından bu maçta takıma alışarak Inter maçına çıkmalı.
Celutska var sol bekte oynamak için. Ben defans kurgumuzun Manisa ve Inter maçlarında değişmeyeceğini düşünüyorum. Serkan-Giray-Glowacki-Celutska
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
memlekette iki kelime konuşamaz hale geldik nereye gidiyoruz böyle
' Bindik bir alamete, gidiyoz kıyamete ' demişti bir zamanlar Cem Karaca.
Celutska var sol bekte oynamak için. Ben defans kurgumuzun Manisa ve Inter maçlarında değişmeyeceğini düşünüyorum. Serkan-Giray-Glowacki-Celutska
Avrupa yabancı sınırlaması gibi bir sıkıntı yokken defans hattında Serkan'ın oynaması bize büyük zarar verir. Celustka-Giray-Glowacki-Cech çok daha sağlam bir dörtlü olur.
Yorum