Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sivaslı_58_1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TrabzonsporLu Kardeşlerim Sizlerle Sohbet Etmek İçin Geldim Şu Anda Sizin Misafirinizim Ayıp Ettiğinizi Farkında Değilmisiniz ?

buradaki arkadaşlar sivasa deplasmana gidip misifirperverliği oradan ögrendiler dostum
    Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Bugün manisadaydım arkadaşlar korkulacak birşey yok, kaynak da sağlam dermişim...

Yorum

• İlk olarak Bekir Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        antu coma git sivaslı
        Abi Sivas'ta çok Fenerli vardır ama anadolunun mert insanı da çoktur...

Biz de misafirperverliğimizi gösterelim TRABZONSPOR camiası taraftarı olarak!
        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sivaslı_58_1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TrabzonsporLu Kardeşlerim Sizlerle Sohbet Etmek İçin Geldim Şu Anda Sizin Misafirinizim Ayıp Ettiğinizi Farkında Değilmisiniz ?
          Hoşgeldin kardeş. Sivasspor'a başarılar dilemeyi çok isterdim ama maalesef önce Bülent Uygun, sonra geçen sezon yaşananlar beni soğuttu. Keşke adam gibi bir yönetiminiz ve bir duruşunuz olsaydı şu ligde. ( Biraz kötü bir karşılama oldu, kusura bakma )
          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• trabzonlunun trabzonludan dostu yok gerisi yalan fb,bjk,gs zaten saymıyorumda sivas,antep,kayseri,bursa,eskişehir umrumda bile değilsiniz
            Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Inter maçında bildiğimiz gibi Burak ve Adrian cezalı. Solbekimiz zaten yok. Dolayısıyla Vittek, Sapara ve Cech'i Inter maçında oynatmak zorundayız. Bu oyuncuların ilk maçı Inter maçı mı olmalı? Bana göre bu oyuncularada bu maçta şans vermeliyiz. Mesela bence Cech direk ilk 11 de oynamalı. Fizik olarak zaten %100 hazır. Milli maçlarda sürekli ilk 11 oynadı. En azından bu maçta takıma alışarak Inter maçına çıkmalı.
              Celutska var sol bekte oynamak için. Ben defans kurgumuzun Manisa ve Inter maçlarında değişmeyeceğini düşünüyorum. Serkan-Giray-Glowacki-Celutska
              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi Sivas'ta çok Fenerli vardır ama anadolunun mert insanı da çoktur...

Biz de misafirperverliğimizi gösterelim TRABZONSPOR camiası taraftarı olarak!
                yok kardeş yok bak izle en geç 1 saat sonra tanıyamassın bu mutevazi insanı keşke dedğin gibi olsa

Yorum

• memlekette iki kelime konuşamaz hale geldik nereye gidiyoruz böyle
                  ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak phxsuns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    trabzonlunun trabzonludan dostu yok gerisi yalan fb,bjk,gs zaten saymıyorumda sivas,antep,kayseri,bursa,eskişehir umrumda bile değilsiniz
                    TRABZONSPOR tektir,bizim yıldızımızdır,gözbebeğimizdir,sevgilimizdir...

Kimseyle dost,ahbap olacak bir kulüp değildir ve de asla olmamalıdır...

Ama kimsenin düşmanlığına da ihtiyacı yoktur!

Burada en suçsuz insanlar taraftarlarken,biz en çok onları suçlamayalım...

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      memlekette iki kelime konuşamaz hale geldik nereye gidiyoruz böyle
                      ' Bindik bir alamete, gidiyoz kıyamete ' demişti bir zamanlar Cem Karaca.
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• Bu oyuncu dinlendirme işine hiç gerek yok.

Geçen sene Bjk kupa maçında bi kere yaptık, zaten ne olduysa o maçtan sonra oldu.

Yorum

• İlk olarak Bekir Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yok kardeş yok bak izle en geç 1 saat sonra tanıyamassın bu mutevazi insanı keşke dedğin gibi olsa
                          Sen de haklısın abi ama biz insanlığımızı gösterelim ki diğerlerinden farkımız olsun!

Karşımızdaki ne yaparsa yapsın!

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Celutska var sol bekte oynamak için. Ben defans kurgumuzun Manisa ve Inter maçlarında değişmeyeceğini düşünüyorum. Serkan-Giray-Glowacki-Celutska
                            Avrupa yabancı sınırlaması gibi bir sıkıntı yokken defans hattında Serkan'ın oynaması bize büyük zarar verir. Celustka-Giray-Glowacki-Cech çok daha sağlam bir dörtlü olur.

Yorum

• Sivasspor u sevmem için ve başarı dilemem için hiç bir sebeb yok Sivaslı kusura bakma.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X