Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Manisada yaşıyorum. Manisadaki tanıdığım tüm FB taraftarları maça hazırlanıyor. Maçta manisadan çok FB taraftarı olacak, bunun garantisini verebilirim. Bir grup fb taraftarı ise şeref tribününün üst tarafına oturup Sadri Şenere küfür edecek. Bunu bizzat FB manisa başkanının oğlunun ağzından duydum, kendisi arkadaşımdır. Bu arada ben FB tribününden izlicem maçı, dayak yiyen birini görürseniz lütfen kurtarmaya gelin geçen seneki maçta alanzinhonun golünden sonra kendimi tutamayıp patlamıştım ama dayak yemedim sadece kötü kötü baktılar. Bu senede kendimi titamazsam dayak garanti
    Bu ciddi bir konu. Bunu bir şekilde kulüp yönetmine duyurmak gerek. Onlar da federasyon nezdinde gereken girişimleri yapmalılar şimdiden.Benzer durumuları diğer deplasman maçlarımızda da bekleyebiliriz.
    Tabii Manisa'daki arkadaşlarımızın da organize ve doğru hareket etmeleri gerekiyor.
    Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• bu sene fb'lilerin top yekün bize düşmanlık yapacak olduklarını az çok tahmin edebiliyoruz, sakinliğimizi korumak onları daha da agresifleştirecek çok fazla ceza almalarına neden olacaktır....

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu ciddi bir konu. Bunu bir şekilde kulüp yönetmine duyurmak gerek. Onlar da federasyon nezdinde gereken girişimleri yapmalılar şimdiden.Benzer durumuları diğer deplasman maçlarımızda da bekleyebiliriz.
        Tabii Manisa'daki arkadaşlarımızın da organize ve doğru hareket etmeleri gerekiyor.
        biraz sancılı olur ama böyle olayların olması fena da olmaz hani. bu lig fenerle başlamamalıydı. herkes görmeli bunu.
        Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• bu ligin fenerle başlamasına çok sevindim ben açıkçası fener 4-5 ay sonra küme düşürülecek ve hem bu yılı hem gelecek yılı boşa geçmiş olacak çok sevindim açıkçası
          adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• Allah'ım yar ve yardımcımız olsun..
            Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• Bence rahat bir maç olmayacak gerek ilk maç oluşu gerekse bizim Şampiyonlar ligi maçını aklımızda olacağını düşünürsek Manisa maça ağırlığını koyabilir bu yüzden maçı erken kopartmak için elimizden geleni yapmalıyız...
              İlk yarı 2 farkı bulmazsak zorlanırız !

______________Tolga______________
              Serkan___Giray___Glowacki___Celusca

__________________Zokora_________
              __________Colman_________________
              __Volkan__________________Adrian__
              ______________Halil______________

______________Henriqe______________

ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Yunus Emre Sel verdiği tahmını kadro:
                Tolga-Serkan-Giray-Glowacki-Celutska-Zokora-Colman-Adrian-Volkan-Burak-Henrique

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yunus Emre Sel verdiği tahmını kadro:
                  Tolga-Serkan-Giray-Glowacki-Celutska-Zokora-Colman-Adrian-Volkan-Burak-Henrique
                  Bence Burak son 1 haftada 2 tane 90 dk çıkarttığı için Halille başlıyacaktır Şenol hoca...
                  ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• volkan-burak-adrian kesinlikle oynayacaktır zaten cl de oynayamıyorlar.henrique dinlendirilebilir mesela
                    Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• ______________Tolga______________
                      Serkan___Giray___Glowacki___Celusca

__________________Zokora_________
                      __________Colman_________________
                      __Volkan__________________Henriqe__
                      ______________Halil______________

______________Burak______________
                      İşte taraftar budur.

Yorum

• Yesin dediği kadro en iyisi olur,zaten Slovaklar yeni geldi hoca oynatmaz o yüzden kadro aşağı yukarı o olacaktır.

Yorum

• Biletler Biletix'te satışa çıktı... Maça gidecek arkadaşlar 9. kategoride Misafir Takım Blok'unu seçip biletlerini alabilirler.
                          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• 21.12.2009 Unutmayacağız...
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                            Cemil Usta
                            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Berat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biletler Biletix'te satışa çıktı... Maça gidecek arkadaşlar 9. kategoride Misafir Takım Blok'unu seçip biletlerini alabilirler.
                              Gediz kale arkasımı oluyor acaba?

Yorum

• bilet alınmıştır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X