manisayi hic sevmem,5 tane atip döneriz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
sahanın yıldızı jajaydı sanırım...İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegecen sene kupa maçında manisaya karşı süper oynamıştık.ondan sonra bize nazar değdi.kesin aziz yaptırmıştır.
ama artık yok
ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !
Yorum
-
şampiyon sahaya çıkacak yeni sezon tüm futbol ailesi ve camiamıza hayırlı olsun. inşallah şikesiz teşviksiz hakedenin kazanacağı maçlar oynanır. trabzonsporumuzdan beklentimiz her zaman olduğu gibi şampiyonluk.
Yorum
-
Benide soğutacak.Yaptığın Play Off'u kaldır bari. Koskoca Futbol Liginde, sanki basketbol oynuyoruz. Bu ne yaa ?İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLige dair hiç heyecanım yok. Şu Play-off olayı beni soğutacak gibi..En son Deniz53 tarafından düzenlendi; 27.08.2011, 03:21.
Yorum
-
İlk olarak Cemile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen yıl manisa deplasmanı efsaneydi. ekinleri alanzinho 86. dakikada biçmişti, o golü ve tiribünün çıldırmasını unutamıyorum. bir de devre asasında sürekli olarak pet şişe attılar bizim bulunduğumuz tiribüne, maç boyunca da küfür ettiler ama maç sonunda saha olayları nedeniyle bizim kulübe para cezası verilmişti.
aynen hocam...çevre illerde ne kadar fenerli varsa manisadaydı ama alanzinhonun golünden sonraki hallerini görecektiniz
ben de zaten bulunduğum sıradan 4-5 sıra yukarda buldum kendimi golden sonra...inanılmazdı
特拉布宗冠軍
Yorum
-
Artık 7 bitti 8 var...Allah'ın izni ile bu senede en az 78-80 puan alacağımızı düşünüyorum.Play-off olayı beni şahsen lige karşı demotive etti.Ama bir arkadaş anlatmıştı burda sezon sonu puanlar 2 ye bölünüyor ve playoff maçları bu puana göre başlıyor diye. Bu durumda lider olup örneğin 8 puan fark ettıysak play off a 4 puan farklamı başlamış oluyoruz?Yoksa ilk 4 e girenler 0 puanlamı başlayacak playoff a?
Bu sistem Türkiyede tutmaz ama ne yapalım şikecilerin cirit attığı bu ligde onurlu mücadelemize devam...Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum
-
Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi maçımız olduğu için (bu ibareyi kullanmak bile büyük bir gurur) büyük ihtimalle Cumartesi oynanır...İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu macin tam gunu belli mi ?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum