Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bravo Şenol Güneş.
    şenol güneş in bravoluk bir iş yaptığını sanmıyorum..bu sonuç onun eseri..10 kişi kalmış ve 1-0 önde olduğun takıma karşı kimse defans hatası aramasın..bu adam tipik ziya doğan felsefesine bürünmüş..1-0 olsun benim olsun.korkak oynatıyor..takım rakibi ısırmıyor. pres yok. paslaşmak yok..ayrıca nasıl henrique ile başlamaz hala anlamıyorum..
    Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Şenol hoca Paulo'ya fena laflar taktı.Ama haketti bu kadar laubalilik olmaz.
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Kadromuz çok dengesiz hemde çok az olsun öz olsun.Kim nerde belli değil.Serkan ve Mustafa artık ılk 11 de olmaması lazım..

Celustka--Giray--Glo--Cech olması lazım artık

Yorum

• Bu stoperlerle başarı mümkün değil....
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak 61_Lazzzo_11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sapara ve vittek neden yoktu?
            Yeni geldikleri için büyük ihtimalle kadroda yoklardı Sapara öyle yada böyle orta sahada forma şansı bulur
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Hoca oyuna girenlere çok kızdı. Sorumsuzlar demeye getirdi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• - Yediğimiz golde en büyük hatayı Topu getiren adama basmayan Colman'da görüyorum...
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Umut gitti, sira Tolgada galiba?
                  Ya ne alaka elestiremeyecekmiyiz Tolgayi ? Iyimi oynadi?
                  Tolga kim ya sanki Zokorayi elestirdim Abi.
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    EN KÖTÜLER : Halil,volkan,mustafa
                    EN İYİLER: Burak,Adrian,Zokora,Celustka
                    en kötülere serkan denen zatı muhteremi de ilave et.
                    Emekleri çaldın yine.
                    Günahkarsın Fenerbahçe !
                    Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                    Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• İlk olarak 61_Lazzzo_11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sapara ve vittek neden yoktu?
                      Onlari oynatmak diger Oyunculara Hakaret olurdu!
                      Antremana ciktilarmi hic?

Ayrica Volkanin ilk Maciydi!
                      Hemen kötülemeyelim.
                      Volkan ve Halil daha cok is görür.
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Çarşamba gecesi bizi burada herkes şampiyon ilan edecek...Bu kadar acımasız olmayın...

Yorum

• Bence Umut Bu Takımın Oyunucusu Değil .. !! Umut Topçu Değil.. !! O Gollerde Kaçırılmaz ki !!

Yorum

• 1 - Şenol hocanın vermesi gereken bir karar var takımın başında kalacak mı yoksa yerine Ünal hocayı mı bırakacak?

2 - Ben Halil'i beğenenlerdenim. Takımın en kötüsü vs gibi yakıştırmalar yapanlara henüz bir anlam veremedim.

3 - Alanzinho yerine Aykut girmeliydi.

4 - Zokora fena.

Yorum

• Takımda orta saha yok Zokora önlibero değil ortasahanın ortasında oynuyor Colman'ın nerde oynadığı zaten belli değil böyle olunca orta sahada üstünlük kuramıyoruz.

Selçuk'u aramadık diyenler kendilerini avutuyorlar adam akıllı gelişen bir atak yokken defansın arkasına atılan bir top yokken defans her topu şişiriyorken Selçuk'u nasıl oluyorda aramıyoruz anlamadım.Şenol Hoca bile önceki gün gidenlerin yeri dolmadı dedi.
                              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biri bana göre o ana kadar maçın en iyisi olan Halilin neden çıktığını anlatsın bana lütfen bekliyorum.!!!
                                pardon hemşo aynı maçımı izledik halil ve volkan bu oyunları ile 3. ligde oynayamazlar..
                                Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X