Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 33.Hafta | Trabzonspor 3 - 1 İ.B.B.

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yıllardır Bursaya salladık durduk gene en delikanlı onlar çıktı.Bursaya kinim bitmiştir artık.Hele o Eskişehir varya o Eskişehir.Hiç unutmayacağım ulan sizi.Seneye sizinle görüşeceğiz.6 tane yiyen Ankaraya bile bukadar kinim yok.

Yorum

• dün akşam alex açıklama yapmış.. türk vatandaşlığına geçmem ülkemde problem olacak diye.. ulan başbakana bunun için çıkmamışmıydınız... geçen hafta emenikeye fenerin yaptığı (kullan at) nı bu hafta alex türkiyeye başbakan aracılığı ile yapmış oluyor..

ben 36 yaşımdayım ölmezsem unutmam bu seneki olanları..
      sen de unutma unutturma..
      bursa ya sempati duyuyorum arkadaş bu nedir..
      eskişehirli diye şovmen beyazı (fenerli kendisi) izlemiyorum
      şota dan soğudum..
      b. gezer ve b. yıldırıma ettiğim küfür beni cehenneme götürür.. affet yarab
      bu foruma katılan yazan arkadaşlar gerçekten zeki inssanlar ben burayı takp ederek geçmişteki kahpelikleri nefretle hatırlar oldum oyüzden bunları unutmayalım unutturmayalım...

Yorum

• Unutulmayacaklar diye bir başlık açsın yönetici arkadaşlar sabitlesinler konuyu.Ortak bir liste yapılır.Ben kendi adıma başbakan ın bize attığı kazığı ömrüm boyunca unutmayacam ama Bütün Trabzonsporluların hatırlaması lazım herkes in ortak fikirleri birleştirilip liste hazırlanır.İlk yarının sonlarına doğru çok iyi hatırlıyorum aziz iyidir bizi savunan tek adam sayesinde havuzdan fazla para alıyoruz diye yazan çok arkadaş vardı.

Yorum

• Bu yolda bu kadar hak etmişken şampiyonluğu,bize takılan çelmenin hesabını kimler verecek bilmiyorum.
          Büyük umutlarla,büyük coşkuyla galibiyeti kutlayamayan taraftarın hakkını kim ödeyecek?
          Evinde son maçı oynarken,attığın gole sevinemeyip gözyaşıyla maç izlemenin ne demek olduğunu da öğrettiler ya,hiç bir sözcük bulamıyorum

Müthiş bir heyecanla çıktım yola.Caddeler bordo mavi bayraklarla süslenmiş,her yerde Trabzonsporlu vardı...
          Trafik sıkışık,korna sesleri sanki şampiyonluğa seviniyordu....
          Maça gözyaşıyla başladım,gözyaşıyla veda edeceğimi hiç ummuyordum.
          O,insanın içini ürperten videoyu izlerken milyon kere daha inandım şampiyonluğa...
          Ne ümitlerle,ne zafer ne savaşlarla,ne mücadelelerle gelmişiz buraya diye bir kez daha anladım.
          Topa ilk vurduklarında gökyüzünde muhteşem bir poz veren dolunaya baktım.Hak ediyoruz değil mi?diye sordum ona...
          Avni Aker'in ışıklarına tek tek baktım,şampiyon olacağız değil mi?diye onlara da sordum...
          Denizden gelen esintiyle gökyüzüne baktım,maviyle, kızıllaşmış bulutları gördüm.
          Allahım nasip eyle,nasip eyle dedim...
          Gol oldu,rüya değildi.Sevinç çığlıkları arasında buğulandı gözlerim.
          Sonra yine gol ...Sonra bir haber...Bir haber daha,bir haber daha,daha,daha...
          Attığımız son golü alkışlamakla yetindim,hiç oturmadım ama o an yıkıldım koltuğa,ellerimi başımın arasına aldım...
          Yediğimiz golü alkışlayan,öfkesini bastırmaya çalışan Trabzonsporlu'yu dinledim.
          Son dakikalarda stadı terkeden taraftara kızdım.
          Trabzonsporum değildi bu tepkiyi hak eden,ama kırılmıştı kalemi,herkes biliyordu ve ,başı dik,kalbi buruk daha fazla dayanamayacağını hissediyordu belli ki Trabzonsporlu.
          Hepsine bir bir baktım oyuncuların,helal size be dedim,helal olsun!Gözlerimi tirübinlerde dolaştırdım,inşallah dedim,mutlu oluruz...
          Bitti bitmesine ama,kutlanamayan bir galibiyet,şehrime çöken bir sessizlik kaldı geriye.İçinde fırtınalar kopan Trabzonsporlu...
          Çıkmadık candan ümit kesilmez misali,haftaya kaldı dedim yanımdakilere..Gülümsediler...
          Daha ilk dakikalarda otur aşağıya kızım,göremiyorum diyen ablaya,saygısızlık etmemek adına biraz çekinerek ama başım dik ,oturamam,oturmaya gelmedim ki ben buraya dediğimde,sert sert bana baktığını gördüm,ve her an tekrar bana otur diyecek diye hem korkup hem de korkmadan bütün maçı ayakta,atkımı indirmeden,formamla bir bütün ve her dakika destek vererek bitirdim....

Biz gerekeni yaptık,annemizin ak sütü gibi helal puanlarla buraya kadar geldik,şampiyon biz olduk.
          Hainlere,edepsizlere,onursuz şeref yoksunlarına,vicdan yoksunu GÜNAHKARLARA inat,şampiyon olduk...
          Haftaya kupamız olur ya da olmaz...Olmasını ümit ederek bu maçı da atlattık...

Diyecek fazla söz yok!İyi ki Trabzonsporluyum...

Yorum

• Su Azize'ye küfür edildigi anin videolari varmi?

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şenol hocanın maç sonu konuşmalarından anladığım;

Sezon sonu sağlam bir basın toplantısı yapıp, gazetelerin ilgili yalanlarını, ürettiklerini, onları yüzüne vuracak gibi...

Öyle hissettim...

Insallah yapar...
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• onurlu mücadeleniz yeter aslanlar boşwerin varsın şampiyonluk şerefsizlere gitsin

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Su Azize'ye küfür edildigi anin videolari varmi?

Süperdi süper..

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Süperdi süper..
                    Bence ayip oldu?!? Annesi Ne alaka?!

Ligtv sesi kissana daha iyidi

Maratona yanliz yaziklar olsun?!! Tezahurat 0... Küfür carsiya 1000 ceker?!?

Yorum

hiç bu kadar organize sövmemiştim

Yorum

buyrun
                        Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence ayip oldu?!? Annesi Ne alaka?!

Ligtv sesi kissana daha iyidi

Maratona yanliz yaziklar olsun?!! Tezahurat 0... Küfür carsiya 1000 ceker?!?
                          Kimse annesini düşünerek küfretmemiştir emin ol.Direk kendisi hedef.Kalıp cümle olduğu için öyle söylendi...Ben de karşıyım buna yoksa.Çok da kızarım,ama orda taraftarın diyeceği başka bir şey yoktu sanırsam.Maraton ezikten gelen goller üzerine çöktü ve sustu.Arada bir sesleri çıktı.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ve şunu da söyleyeyim sesi kısılmış hali bu spikerin sesinden anlaşılıyor.

Yorum

• İlk olarak Samir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hiç bu kadar organize sövmemiştim
                              buda ilginç bir yaklaşım olmuş
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Bu maçta çekirdek yine içeri girdi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X