İlk olarak real_rock tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 33.Hafta | Trabzonspor 3 - 1 İ.B.B.
Daraltma
X
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman - Jaja dışında ki hangi yabancı satılırsa satılsın bi tepkim olmaz..
İlle de yapılanma yapacaksak Yabancı bazda olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak real_rock tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRANSFER : Selcuk Inan, Galatasaray ile 4 yillik on anlasma imzaladi. (TRT-3)
twitter'da tribün dergi yazmış.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak real_rock tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRANSFER : Selcuk Inan, Galatasaray ile 4 yillik on anlasma imzaladi. (TRT-3)
twitter'da tribün dergi yazmış.
Yorum
-
- Fener sivasın anasına sövse yinede bişey olmaz , sivası gaza getirmeye gerek yok ki öyle bişeyede ihtiyacımız yok zatenTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
rıza çalımbay'ı dinledim.
fener şampiyon oldu bile.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜmitliyiz...
Ama olmasa da "Allah razı olsun" diyeceğimiz harika bir oyuncu kadrosu ve teknik kadroya sahibiz...
Yönetim için birşey söylemek istemiyorum...Çünkü ben şuana kadarki hiçbir Trabzonspor yönetiminin bitirici hamle yapabildiğini görmedim...
Bu arada Özledim valla...İnşallah Konyaya yolun düşer bir gün kardeşim...Selam olsun...
Yorum
-
Futbolcularımızın maçta saha içindeki hallerini,moral bozukluklarını falan görünce içim öyle burkulduki bu akşam anlatamam.Ağlamaklı oldum.Hepsine helal olsun.Hepsinin aldığı paralar sonuna kadar helal olsun.Şampiyon olsaydık heykelleri dikilecekti ya hani,asıl şimdi dikilmeli bu adamların heykeli..
Yorum
-
Olay rızada bitse şampiyonuz ama başkanları fener ve aziz yalakası.Taraftarıda bizi sevmiyor.O yüzden boş hayaller kurmayalım bence.Ayrıca bizde karabükle oynayacaz ve burak yok.Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
twitter'da tribün dergi yazmış.
selçuk ve egemen, gitmeyin yaw bir darbede siz vurmayın... transfer felan isteyen yok şu ikiliye imza attırsınlar yeter, takımın kilit oyuncuları bunlar bir kerede koruyalım şu kadroyu, güçlendirelim.. dağıtmayalım......."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum