Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 33.Hafta | Trabzonspor 3 - 1 İ.B.B.

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnanıyorum evet inanıyorum..

Her hafta böyle yazıyorum inanmayanlara inat onlar hala burda gölge ediyorlar beklemesinler bence..

Şampiyonluk yakındır bu hafta o hafta..Allah yüzümüzü güldürsün şampiyonluğu bize nasip etsin..
    BÜTÜN HERKESİ SEVEBİLİRDİM, SEVMEYE SENDEN BAŞLAMASAYDIM...

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bütün Trabzon'a böyle eleştiri yapmayın.İmkanı olup gitmeyenlere,ya da imkanlarını zorlamayanlara kızın.İyimser olmaya çalışıyorumEn önemli maçlardan biri bu.Belki de şampiyonluğu kutlayacağız,ama soruyorum kendime Bursa maçında dolduysa, bu maçta niye dolmasın bu stad.Umarım bütün biletler tükenir,Avni Aker dolar.
      Zaten burda tepki gösterenlerin hepsi imkanı olup gitmeyenlere tepkileri.. Ya olacak bu takım bu sene şampiyon sadece inanın ve bol bol dua edin ulan Ezan okunuyor Ezanlar Hürmetine Rabbim bu sene bize bu sevinci yaşat diyorum, Yasin-i Şerif okuyorum ölülerime duamı yaptıktan sonra ki ilk duam şampiyonluk duası 9 gün kaldı sadece dua yapın Yüce Rabbim görüyor şampiyonluğun kimin hakkı olduğunu..
      En son ispiroğ61 tarafından düzenlendi; 13.05.2011, 16:53.
      Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• O bilet sayısı gerçek mi ya inanamıyorum
        BÜTÜN HERKESİ SEVEBİLİRDİM, SEVMEYE SENDEN BAŞLAMASAYDIM...

Yorum

• İlk olarak Haso tarafından gönderildi
          Daha maca 2 gün var nedir bu telaş o stad her türlü dolar
          Abicim bursa maçında 2 gün öncesinden bitmişti biletlerin %98'i..
          Maça 2 gün var ama %20'si satılmış.

Yorum

• İlk olarak OfLu Alperen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnanıyorum evet inanıyorum..

Her hafta böyle yazıyorum inanmayanlara inat onlar hala burda gölge ediyorlar beklemesinler bence..

Şampiyonluk yakındır bu hafta o hafta..Allah yüzümüzü güldürsün şampiyonluğu bize nasip etsin..
            Bir de en sinir olduğum nokta şu.
            Bu şenol hocaya ve futbolculara maç kötü gidince ana avrat sövüp ıslıklayanlar şampiyon olunca sevinecekler.

Yorum

• ....trabzondaki taraftarımız şimdiden inancını yitirmiş ve hatta küsmüş galiba....ama onlarada çok kızmıyorum....dünyanın en tez canlı insanlarını bu kadar zorlarsan sabır taşına cevirirsen zamanında işi koparmazsan olacağı budur....

...bizim şampiyon olamamız için iyi olmamız yetmiyor işte yetmiyor....çok iyi olmalıyız ligi 90 puanla bitirmeliyiz ...ki şampiyon olalım ...yoksa hep 3 ün 5 in hesabı yapılır ama hiç bir zaman bir yere varılamaz....

.....trabzonspora başkan olmak hem çok kolay hem de çok zor bi olay....sadri başkanın ALLAH yardımcısı olsun...
              deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
              ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
              ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak Haso tarafından gönderildi
                Daha maca 2 gün var nedir bu telaş o stad her türlü dolar
                Şahsım adına buna inanmıyorum ama yanılmayı umuyorum.Trabzon'daki taraftar gideceği maç için kuyrukta beklerdi saatler önceden.Ben de bunu dikkate alarak sabahın köründe gittim,müthiş bir ilgi olacağını düşündüğümden,10 defa geçtim TS Clup'ın önünden.Baktım kimse yok,o an anladım zaten.Hatta durdum acaba bugün yanlış bi gün,ben saati yanlış mı biliyorum diye düşündüm.Saat 11 olduğunda sadece 4 kişi vardı,sonra bi kaç kişi daha geldi..Hepsi bu kadar...Yanılırım inşallah,bu sıradan bir maç mı ey Allahım..

Yorum

• ezikler her yerde ezik

Yorum

• Ligin kaçıncı haftasi : 33

Fatihin forma numarası : 33

Maçın Oynanacağı İstanbul'un plaka kodu : 34

34 - 33 = 1

3 + 3 + 1 = 7

Trabzonspor'un 7. şampiyonluğu hayırlı olsun ççç

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ezikler her yerde ezik
                      O sayfanın yöneticisinin Türk olduğu o müthiş İngilizcesinden bariz belli oluyor da maçımızla ne alakası var?
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Ankaragücü can güvenliği istesin...Saraçoğlu koridorlarına dikkat....3-3
                        Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                        UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Pazar günü maçtayım allahın izniyle.

Yorum

• Stadın dolacağını zannetmiyorum.
                            Bizim milletimiz yormaz narin ayacuklarını stada kadar...
                            Çoğu kişi fenerin puan kaybedeceğine ihtimal vermiyor.
                            Olur da fener puan kaybı yaşarsa ancak kafalarına dank eder!
                            Hamiş

Yorum

• Şampiyonluk treni kaçtığı için stad dolmayacak galiba.Ama gelenler yeter.Biz 6 kişi herzamanki gibi orada olacağız.

Yorum

• Yapmayın etmeyin doldurun şu stadı. "Uzaktasın, demesi kolay..." diyenler olabilir ama rica ediyorum imkanı olan gitsin stada. Lütfen.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X