trabzondaki taraftarları anlayamıyorum trabzonda yaşasam iyi kötü gün demeden her harfta maça giderim ama trabzondaki taraftarlarımız kıymetini bilmiyorlar....
Spor Toto Süper Lig 33.Hafta | Trabzonspor 3 - 1 İ.B.B.
Daraltma
X
-
-
katılıyorum ancak trabzonlu gerçekten ''yoruldu'', ben bunu çevreme bakarak çok rahat gözlemliyorum. yine şampiyonluk gelmezse söylemesi güç ama en fanatik trabzonlu bile bırakır, yeter be der bırakır formayıda bayrağıda bundan adım gibi eminim. bu isyan en az 3 ay sürer bununda garantisini veriyorum, ligler başlayınca felan yine dayanamayız alırız bayrağı formayı elimize ama şahsen benim içimde heyecan felan kalmaz, bitmiş tükenmiş bir halde girerim yeni sezona..
bu çok güç bir durum olur, sanmıyorum kolay kolay geçeceğini.
Bu dediğine de kesinlikle katılıyorum kardeşim zaten yazımda da belirttim ama bu kadar sene beklemişssin,bu kadar sene deli gibi istemişsin o kupayı iki hafta daha sıksan dişini inansan ne kaybedersin ki?Geçen sene de bursalılar bizim fenerle maçımızdan önce ''fener puan mı kaybedicek ya biz şerefli ikinciliğimizi kutlayalım''diyorlardı.Ne oldu onlar şampiyon oldu.Demekki neymiş son maçın son düdüğüne kadar inanıcakmışssın istediğimiz tek şey bu.Yorum
-
Yönetime yönelik eleştrilerimiz başlığı var
Başkan-Hoca ve futbolcular için de başlık var
e peki neden aklımıza her geleni o an reytingi en yüksek başlığa yazıyoruz?bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...Yorum
-
Herkes Ankaragücü'nden filan bahsediyor, benim hayalimde de puan almalari var tabiki. Ama nasil olurda Avni Aker'deki son mac icin suana kadar 2000 den daha az bilet satilir yahu? Yazik günahtir. Hadi diyelim ki sampiyonluga inanmiyorsunuz, umudunuz yok, insan takimi kutlamak icin bagrina basmak icin gider o stada be. Adamlar 82 puan toplayipta sampiyon olamayacaksa, kendileri mi suclu? Biraz insafli olun, biraz akillanin artik. 27 sene gecti, bu senede takimi bagriniza basmayacaksaniz, biz coooooook daha bekleriz sampiyon olacagiz diye. Son mac be son mac iste, kimse bana parasizliktan bahsetmesin, son maca gitmek isteyen herkes gider!!! Afrika'da yasamiyorsunuz sonucta, stadin dibinde yasayipta omursamayarak maca gitmeyenlere ben bir TRABZONSPOR taraftari olarak hakkimi helal etmiyorum!!! Gurbetten kalkip biz mi gelip dolduralim o stadi ne yapalim?En son Oemer61 tarafından düzenlendi; 13.05.2011, 14:17.Yorum
-
Teşekkürler Beşiktaş...
Trabzonsporlular, özellikle de teknik heyet ile futbolcular Beşiktaş'a minnettar...
Bunun nedeni de Türkiye Kupası’nın Kayseri’de oynanan final maçı. Mücadele gücü üst düzeyde olan karşılaşmada normal süre ve uzatmalarda eşitlik bozulmayınca şampiyonu penaltı atışları belirlemişti. İstanbul’a çok yorgun, bir o kadar da moralsiz dönen Belediyespor, pazar günü bu şartlar altında Trabzonspor’a konuk olacak.
Maksat çok açık Belediyespor'u gazlamak..Medya Allah Belanızı Versin..ölümüne trabzon !Yorum
-
27 yıl sonra gelen şampiyonluk.. daha öncede söyledim yine söylüyorum, elbet kolay olmayacak. destansı bir şampiyonluk belkide bizi bekliyor, belkide pazar akşamı 22 mayıs ı beklemeden 27 senenin patlamasını yapacağız, sabaha kadar çılgınlar gibi(: eğleneceğiz bağıracağız çağıracağız 22 mayıs ın resmen provasını yapacağız.
destansı bir şampiyonluk belkide bizi bekliyordur ? bizede böylesi yakışır zaten.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
trabzonda sampıyonluga ınananlar %39 ınanmayanlar %61 galiba
bide su var arkadaslar bence bıletler pahalı 40 tl bna gore bır trabzonlu ıcın fazla ayrıca konumumuz bıraz karamsarlıga itti taraftarı ondan olabılır e bide fener macınıda ızlemek ısteyenler oluyor
Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştirYorum
-
Gecen sene Fener-Trabzon macından sonra stadı yaktılar ortalık karıstı.Ankaragücüne puan kaybederse fener hem stadı yakarlar hem Ankaragücünü ordan cıkarmazllar.Azize bunları düsünmüstürYorum
-
millet bıkmış artık 27 yıl oldu gözgöre göre giden şampiyonluk var. millet oyunun farkında kendi parasıyla rezil mi olsun bırakın artık edebiyat yapmayı yok takımın yanında olmalıyız yok zor günler falan. arkadaşım 30 yıl oldu nerdeyse bu taraftarı şampiyonluktan fazlası ilgilendirmiyor ve senin trabzon lobin ve yönetimin aciz kalıyor ne diye taraftarı kandırıyorlar , çok değil bi tane kaliteli forvet alsak hatta teofiloyu kaçırmasak yine şampiyonduk ama sağolsun yönetim her zamanki gibi şampiyonluğu fenerbahçeye teslim etti. yeter artık bi yere kadar. ne zaman şampiyon olacağız biz? Allah aşkına soruyorum ne zaman ? bunaldık artık yeter bu kaçıncı oldu. elimizden oyuncağımızı alıyorlar çıt yok. şamar oğlanı olduk resmen. sinirden ağlıyorum yeter ya yeter...En son robinhood61 tarafından düzenlendi; 13.05.2011, 14:34.KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?Yorum
-
öyleya ya bu senede öle olacak bı ts atkısı atar boynuna bızım mıllet hemen yelkenlerı suya ındırır hala kendıme yedıremıyorum su olanları..Takar atkıyı gelir,herkes de kulağının üstüne yatar..2 ya da 3 milletvekili de çıkarır yine Trabzondan..Bu mesele de böle kapanır..Onun için biz en başta tepkiyi verecektik..1.si Eskişehir maçının Cuma gününe alındığında yönetim kazanı kaldıracaktı,pazartesi gidip süt dökmüş kedi olmayacaktı..Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştirYorum
-
Ya bu nasıl iş arkadaş kalmış şurda maça 2 gün satilan bilet sayısının 2.000 olduğundan bahsediliyor, takım şampiyonluğu hakkediyor ya taraftar? Bu millet niye böyle, inanmamak mı üşenmek mi veya başka sebep, merak ediyorum nedir sorun?En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 13.05.2011, 14:46.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Bu cümlen gerçekten çok doğru. Ama bu demek olmuyor ki,destek vermeyi bıraksın.Bunu kabul edemem.Hele ki şu şampiyonluk yarışında son 2 maç kala o mutluluğa.
Yorum