Agucu macina giden varsa mesaj atsin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 33.Hafta | Trabzonspor 3 - 1 İ.B.B.
Daraltma
X
-
İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLütfen aşağılık israillilere hakaret etme arkadaş.
Yorum
-
Sadece bir 10 Saniye Fener´in Puan kaybedip bizim Maci kazanmamizi düsünüyorum sadece 10 saniy ve Tüylerim ürperiyor icim kipir kipir oluyor !!!"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Mevlam ne eylerse güzel eyler.
Eğer bu sene Trabzon Şampiyon olacak dediyse olur.... isterse maçın hakemi Oğuz Sarvan olsun, Bülent Yıldırım olsun. İsterse son iki maçın kalecisi Volkan babacan olsun forveti EMenike olsun. Allah (c.c) olacak dediyse olur.
Olmayacak dediyse değil a. gücü Barca veya Real de gelse fark etmez.
ALLAH'ım nasip edeceksen ELHAMDÜLLİLAH
etmeyeceksen dayanma için SABIR ver Yarabbi. Sen bizim bilmediklerimizi bilensin...
Yorum
-
valla bugün hıncal uluç u okudum adam haklı diyor ki..hakem selçuğu atamazdı attırmazlar selçuk ta bunu biliyor zaten böyle bir ligden bahsediyoruz tüm bunları gören trabzonlular nasıl şampiyonluk hayali kururyor ona şaşıyorum diyor..."TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."
Yorum
-
bizim rakibimiz fener falan değil bizim rakibimiz fenerin kulisi ve medya gücü şimdide ankaragücü ile ilgili haberler başladı.bizim başkanda çıkmış şampiyon olamazsak olan atkımı alkışlamasını bilirim şu bize yapılanların birazda sorumlusu yumuşak yönetimimiz aziz yıldrım başkanlığın ilk yıllarında maçların sahada kazanılmadığını öğrendim demişti o gün bugündür saha dışını çok güzel ayarlıyor bakalım bizimkiler ne zaman uyanacak ben trabzonsporun başında yumuşak başkan is-te-mi-yorum en azında trabzonun karakterini yansıtıcak bir başkan istiyorum.."TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."
Yorum
-
İlk olarak Aytaç Çakıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecanlanın be yawww.
İstabuldan Bordoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Yorum
-
İlk olarak Aytaç Çakıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecanlanın be yawww.
İstabuldan Bordoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Yorum
-
İlk olarak Medallion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIBB yarin tum enerjisini harcar ligi kapatir. Biz erken gol atarsak rahatlariz.
Buca ya da erken gol attik ama takim durdu ondan sonra.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞAMPİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONuyyyy ahaaaa
:meşale2::meşale2::meşale2::meşale1::meşale1:
Yorum
-
İlk olarak Aytaç Çakıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:meşale2::meşale2::meşale2::meşale1::meşale1:
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞAMPİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONuyyyy ahaaaa
İnşallah Trabzon
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum