Spor Toto Süper Lig 33.Hafta | Trabzonspor 3 - 1 İ.B.B.
Daraltma
X
-
-
canım sıkkın, moralim bozuk. 1 saaat kadar dışarı çıkıp, geldiğimde o satadı inleten bir taraftar görmek diliyorum, istiyorum ve umuyorum.Med-cezir yaşamak istemeyen,içindeki MUSA'yı büyütmeli ,o vakit firavun zaten ölmüş olur...Yorum
-
Bilica ve Dia yok 18 kşilik kadroda fenerde.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalımYorum
-
Fener'den suç duyurusu!
15 Mayıs 2011 / 18:13
Fenerbahçe Kulübü, Kemalettin Göktaş'a dava açmaya hazırlanıyor.Fenerbahçe Kulübü, AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.
Devletin resmi haber ajansı olan Anadolu Ajansı’nın (AA) servis ettiği habere göre Fenerbahçe Kulübü, AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş'ın bir gazetede yer alan haberdeki iddia ve ifadeleriyle ilgili olarak Sporda Şiddet ve Düzensizliği Önleme Yasası kapsamında, kendisi hakkında önümüzdeki hafta suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.
Kulüpten yapılan açıklamada, ''Sırf kulübümüz üzerinden kendi popülaritesini artırma ve şöhret olma hevesi ile yapılan ve Sayın Göktaş'ın bir milletvekilinin ağırlığına yakışmayan açıklamalarını kınıyoruz'' ifadesi kullanıldı.
yorumsuz..
şampiyon olamazsak milletin diline düşeceğiz 2. devre çok ezdirdik kendimizi, şampiyonluk bütün eksileri götürür ama o iş içinde bir futbol mucizesi lazım a.gücü maçında, tıpki geçen sezon son maçta kadıköyde olan şeyden bu maçtada olması lazım yoksa gerçekten zor bir süreç bizi bekliyor olacak. şampiyonluğa o kadar kaptırdımki kendimi, fb nin şampiyon olacağını bile bile evet bu ifadeyi ilk kez burada bu kadar emin bir şekilde kullanıyorum, fb nin şampiyonluğu şu dakkadan sonra kaptırmayacağını bile bile umudumu koruyorum ama bu akşamki sonuçlardan sonra ben harbiden dağılacağım, tabi bir futbol mucizesi daha gerçekleşmezse...!"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
Senecky Ugur Aydin Rajnoch Ozgur Sestak Adem Kaan Murat Fatih Vittek
Volkan Gokhan Lugano Yobo Santos M.Topuz Selcuk Emre Stoch Alex Niang[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!Yorum
-
-
Gabriç yedek ankaragücünde, allahım ne diyeyim 15 haftadır oynayan adam bugün yedek, neden ki acaba???
Yorum
-
Hep Sergen'in yüzünden o bela etti bu lafı başımızaBaktığınız zaman, Baktığınız zaman, Baktığınız zaman, Baktığınız zaman, Baktığınız zaman, Baktığınız zaman, Baktığınız zaman, Baktığınız zaman, Baktığınız zaman, Baktığınız zaman, Baktığınız zaman, Baktığınız zaman, Baktığınız zaman, Baktığınız zaman, Baktığınız zaman, Baktığınız zaman, Baktığınız zaman, Baktığınız zaman, Baktığınız zaman, Baktığınız zaman, OgüN Bi BAS GiT Allah rızası için terket ülkeyi yau
Sadece Ogün değil artık bütün spor yazarları aynı kelimeleri tekrar ediyor... Ben zaten çok saçma buluyorum şu maç önü programlarını.Her hafta aynı haltı izliyoruz...
"Primum non nocere" (Önce zarar verme)!Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum