Basarilar Trabzonum♥
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak huzurkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Engin'in image makeri her kimse;Engini bir tarz yaratmak için kasan , imitasyon bir mohikan yaratmaya çalışan, bunu yaptığı yer Trabzon oluncada tüm dikkatleri çocuğun üzerine toplanmasını sağlayan, japon moda dergilerini takip ettiğine emin olduğum moda ikonu!. La oğlum ne gerek var böyle saç modellerine.Adamın şaftı dağıldı.Kafasındaki çizgilerden giren rüzgar yüzünden davranışları değişti.Birisi Engin'i uyarsın ve son mohikan olmadığını hatırlatsın. Tanıdığım son mohikan İlhan Mansız'dı.Kayboldu gitti...))) süper yaa.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
arkadaşlar ortamı germeye gerek yok bursaspor son şampiyondur anadolu takımıdır herşeyden önce tamam bi takım tatsızlıklar yaşanmıştır ama bu şekilde davranmak bize yakışmaz. ben de bursasporun bazı tavırlarından hoşlanmıyorum. mesela geçen sezon roller değişseydi bursaspor fenerle berabere kalıp biz beşiktaşı yenip şampiyon olsaydık bursaspor bizim baştacımız olurdu ama onlar resmen nankörlük yaptılar ( hepsi için demiyorum)
yani bu kadar çekememezlik olmaz. neyse bizi ilgilendirmez biz trabzonsporluyuz şeklimiz ortada rakiplere saygı duyup işimize bakmalıyız bu tür holigan tavırlar başarıya ulaştırmaz bizi. inşallah bu maçı alacağız tam destek ama bilinçli destek..KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?
Yorum
-
Koca Osmanlı'ya başkentlik yaptı bu şehir. Çok da ileri gitmesek hani...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoca Osmanlı'ya başkentlik yaptı bu şehir. Çok da ileri gitmesek hani...
Yorum
-
Icime doguyor ki, Fb antep'e karsi puan kaybedecek! Ayni Bursa'ya karsi oldugu gibi... sanirim antepe puan kaybetmesi hicte süpriz olmaz. ayni seyleri fb bursa maci öncesindede hissediyordum. Allahtan hayirlisi. bir beraberlik halinde bu is biter Allah'in izniyle.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut'un arka direkten golü var.
Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Yeri burası değil ama Ergun Ata son yazısında bolca saçmalamış. Kendini marjinal gösterme çabaları falan... komik olmuş...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHafta arasi sorun cikrikdan sonra bugüne kadar bu sezon bütün maclari kazanmisiz..
Hayrettin emicenin istifasi
Teonun kacisi
Simdide Engin sorunu
Yorum
-
İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYol tarafı kale arkası biletini verip maratondan bilet almak isteyen varsa bana özelden ulaşsınHakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProf. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu neyin olur Mesut..Katü'de Makina'da hoca..Milletvekili olacak şimdi Trabzon'dan..
Olmasını çok istedim,ama olmadı...
Ben de kendisini aday listesinde görünce öğrendim.
Yorum
Yorum