İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
-
İlk olarak LaZoNi tarafından gönderildiMaratondan B , D , E ve H bloklarindan bilet kalmis gorunuyor.
Nerden bakiyorsun...?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
aslında ilk devredeki bursa maçından sonra hep bu maçı düşündüm alacağımız intikamı.. Gurur meselesi yapmıştım bursalıların bizim taraftarına saldırmasını birde bunların üstüne bursalı arkadaşlarımın alay konusu olunca hamsileri nası tava getirdik felan filan gerçi maç günü çıkan olaylarda bizim taraftar dayak atmıştı çoğunlukla bursalılaraözellikle bir sürmeneli genç 20 yaşlarında şu an askerde galiba tek başına 5 -6 bursa taraftarına girmişti ve atmıştı dayağını herkez şok olmuştu tek başına o kadar kişiyi dövünce
ama bursaspor tvde bize yapılan hakaretler heykelde onlarca kişinin bir TS li aileye saldırması basketbol takım otobüsünün taşlanması beni ve benim gibi taraftarları gaza getiren unsurlar..Ama kritik haftalarda olduğumuz için gaza gelmemeye çalışıp olayy çıkmaması için elimizden geleni yapmalıyız..Ama illa çıkacaksa olay maç bittiğinde stat dışında ne yapıyorsak yapalım yakalım yıkalım otobüslerini..
Yorum
-
İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekten fenerin havlu atması için,öncelikle bu maçı almalıyız.
Kesin takılacağımızı düşünüyorlar.Ardından Eskişehir'i de geçtik mi iyice umutsuzluğa kapılacaklardır.
Böyle düşünmeliyiz ve de böyle olmalı.Hem de olacak.Ben de ''ben demiştim'' diyeceğim
Yorum
-
kimileri diyor ya hani..
ve diyerek taraftarımızın bilinç altına yerleştirmek istiyorlar ya aslında..
Trabzonspor nasılsa takılır , kötü oynuyor vs vs vs..
bende diyorum ki kötü oynarken kazanmıyormuyuz önemli olan bu.
Bu saatten sonra iyi oyun değil 3 puan önemli.
Ayrıca bu takımdaki oyuncular iyi oynadığında neler yaptıklarını çok iyi biliyoruz.
Bursa maçında ilk yarıda ki gibi rakibi boğan futbolu oynayıp kolay bir galibiyet almayacağımızı kimse söyleyemez.
Şimdi fener kötü futbol oynayıp takılmayacağını kim garanti edebilir.
Biz bu bursayı yeneceğiz. takılan ezikler olacak ... o kadar..2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer antep fb den puan alırsa, bizde bursa ve eses maçlarını kazanırsak haftaya cuma günü saat 22:00 da puanımız 72, fb nin ise 65 olucak
Yorum
-
İlk olarak mit_o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 tek boş koltuk bile olmamalı maç da pazar günü trabzonda'ki renkdaşlarımıza duyurulur...hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
Trabzondaki arkadaşlar, ben Giresun'un Piraziz ilçesinde öğretmenim. Burada 2 yıl önce Almanyadan göç etmiş, Trabzonspor sevdalısı bir genç arkadaşımız var ve hayatında hiç Trabzonspor maçı izleme şansı bulamamış. Bu maç için de Trabzon'a gelmek istiyor ama benim çok özel sebeplerimden dolayı gelme şansım yok. Yani kendisi gelecek maç izlemek için. Acaba bordomavi.net olarak bu genç arkadaşımızı orada karşılayacak, maça götürecek ve maçtan sonra otobüse atıp yardımcı olabilecek arkadaşlarımız olabilir mi? İlgilenen lütfen özelden acil ulaşsın, çünkü biletix üzerinden bilet almak zorunda tükenmeden cevabınıza göre.
Yorum
Yorum