Arkadaşlar ne çiçeklerle karşılayalım ne de dövelim her hangi bir anadolu takımıyla oynuyormuşuz gibi davranmalıyız. Çünkü Bursa herhangi bir anadolu takımıdır lütfen onları kendimize rakip olarak görmeyelim. Maça gelince Trabzonspordaki inanmışlık Bursasporu ezer geçer ve takımımız bu maçı kazanır
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
Kavga mavga yok arkadaşlar. Bırakın boş işleri. Takım şampiyonluğa gidiyor, hala mı masa başında verelim şampiyonluğu. Lanet olası 96 yılında bir sargı beziyle aldılar şampiyonluğumuzu elimizden. Hiç mi akıllanmadık? Geçiniz bunları. Takım iyi ya da kötü saha içinde terini hatta kanını dökerken gerginlik yaratıp takımın havasını bozacaklar, camiayı zor durumda bırakacaklar, aklınızı başınıza alın lütfen. Çıkarsın sahaya bursaya 3 5 atarsın dövmekten beter edersin adamları, hem de şampiyonluk yolundaki en önemli maçını kazanmış olursun. Kafa göz yarılsa, kan aksa kime ne faydası var? Herkes gözlerini kısmış, eline kalem yerine kılıcını almış fırsat kolluyor. Uyanık olalım tahriklere kapılmayalım.
Bu demek değil ki adamlar gelsin burada olay çıkarsınlar, kırsınlar, dağıtsınlar. Allah aşkına buna inanan var mı? Yıllar önce bjknin aciz taraftarları içerinde 5 10 kişinin olduğu kahveye dalmışlardı. Kahvedekiler silahlarına davranınca o hızla geri kaçtılar. Hayali senaryolarla uğraşmayalım, herkes eşini dostunu maça davet etsin, tezahürat ezberlesin, internette forumlarda Trabzonspor taraftarının şampiyonluk stresini kaldırabildiğini göstersin lütfen. Şu Trabzonlular şöyle böyle insanlar, şunları tahrik edelim, olay çıkartalım, haklıyken haksız duruma düşürtelim diyenleri Allah aşkına haklı çıkartmayın. Allah'ın adını veriyorum. Sıkın dişinizi 6 hafta. Ondan sonra bütün Türkiye kutlama, sevinç görecek zaten. İsteyen o zaman ne yapmak istiyorsa yapar.
OYUNA GELME, OYUNUZ BOZ !En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 13.04.2011, 08:31.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKavga mavga yok arkadaşlar. Bırakın boş işleri. Takım şampiyonluğa gidiyor, hala mı masa başında verelim şampiyonluğu. Lanet olası 96 yılında bir sargı beziyle aldılar şampiyonluğumuzu elimizden. Hiç mi akıllanmadık? Geçiniz bunları. Takım iyi ya da kötü saha içinde terini hatta kanını dökerken gerginlik yaratıp takımın havasını bozacaklar, camiayı zor durumda bırakacaklar, aklınızı başınıza alın lütfen. Çıkarsın sahaya bursaya 3 5 atarsın dövmekten beter edersin adamları, hem de şampiyonluk yolundaki en önemli maçını kazanmış olursun. Kafa göz yarılsa, kan aksa kime ne faydası var? Herkes gözlerini kısmış, eline kalem yerine kılıcını almış fırsat kolluyor. Uyanık olalım tahriklere kapılmayalım.
Bu demek değil ki adamlar gelsin burada olay çıkarsınlar, kırsınlar, dağıtsınlar. Allah aşkına buna inanan var mı? Yıllar önce bjknin aciz taraftarları içerinde 5 10 kişinin olduğu kahveye dalmışlardı. Kahvedekiler silahlarına davranınca o hızla geri kaçtılar. Hayali senaryolarla uğraşmayalım, herkes eşini dostunu maça davet etsin, tezahürat ezberlesin, internette forumlarda Trabzonspor taraftarının şampiyonluk stresini kaldırabildiğini göstersin lütfen. Şu Trabzonlular şöyle böyle insanlar, şunları tahrik edelim, olay çıkartalım, haklıyken haksız duruma düşürtelim diyenleri Allah aşkına haklı çıkartmayın. Allah'ın adını veriyorum. Sıkın dişinizi 6 hafta. Ondan sonra bütün Türkiye kutlama, sevinç görecek zaten. İsteyen o zaman ne yapmak istiyorsa yapar.
OYUNA GELME, OYUNUZ BOZ !
Bakın iyi okuyun!
Dünya sadece sizin etrafınızda dönmüyor, unutmayın!
Vurma,kırma yok!
Takıma destek yeter!Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
1-0 önde olduğumuz sivas maçında çıkan olayları hatırlayın. Kavganın bişe hiçbir katkısı olmaz ve sadece şampiyonluğa odaklanalım.
Maça sıra gelince zor geçecektir. Fenerliler ne hesaplarsa hesaplasın es es maçının ötekilerden zor geçeceğine ihtimal dahi vermiyorum. Onların ki psikolojik baskı oluşturmaya çalışmak.
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja dan gol bekliyorum
Yorum
-
Biletler satışa çıkmadı mı arkadaşlar henüz ?
Bugün genel satış olması gerekiyordu ama biletix sitesinde satışta olduğu yazmıyor.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiletler satışa çıkmadı mı arkadaşlar henüz ?
Bugün genel satış olması gerekiyordu ama biletix sitesinde satışta olduğu yazmıyor.Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!
Yorum
-
İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekertenkelemı desem şeftali kurdumu?
Geleneği bozmayalım Şeftali kurdu timsah yaptılar renktaşımT۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫R۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫A۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫B۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫Z۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫O۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫N
Yorum
-
İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle11 de başlayacak....
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Bursa'da Eses'te zor olacak ama kazanacağız,benim kalan 6 maç ta en çok endişelendiğim Antep maçı var.Allahın izni ile onu da aşıp şampiyon olacağız,ya da olmalıyız deyim başka yolu yokŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiletler satışa çıkmadı mı arkadaşlar henüz ?
Bugün genel satış olması gerekiyordu ama biletix sitesinde satışta olduğu yazmıyor.İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle11 de başlayacak.
ben de futbolcu ismi arıyorum kim 11 de başlayacak acaba diyorum,
Engin aklıma geliyor,Pawel aklıma geliyor abartıyorum M.Çakır aklıma geliyor meğerse durum farklıymışŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
Yorum