Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Forza_Lazım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    --------- Tolga --------

Serkan -- Giray -- Egemen -- Piotr

---------Selçuk ---Colman --------

Burak----------Jaja----------Umut---

------------ Pawel------------
    Benim kadromda aynen bu ama Glowacki de oynayabilir
    2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
    2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
    2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Kimse Bursa'nın geçen haftaki mağlubiyetine aldanmasın G.Antep alttan geliyor valla 3.lükleri de zora girdi Bursa'nın asılıcaklardır maça..
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sunan adam ise futbolun duayeni!!!! Faik çetiner.

tam bi trabzon düsmanina benziyor

Yorum

• Tv8de yayınlanan bizim stadyum programında geçen altyazıya bakın hele.Trabzonspor-Bursaspor maçı öncesi Ertuğrul Sağlam ve Ünal karaman nerede buluştu.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kadro yapmak istiyorum.

Tolga
            serkan giray egemen cale
            burak selcuk colman piotr
            jaja
            umut.

Bu takim sahada olmali,daha komple bir takim adina jaja-alanzinhodan birisi yedege cekilmeli.

Begendim bu ilk on biri. Sol tarafi baya saglama aldin, kaldiki diger türlüde baya saglamdi aslinda.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bursaspor'un maça daha rahat çıkmasını isterdim doğrusu.
              Artık 3.lük onlar için tehlikede.
              Antalyaspor maçını kazansalardı bu maç daha farklı olurdu.
              Daha rahat olurlardı.
              Zor maç..
              Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
              Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
              Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

Lazların bişesini yesin onlar.Bu ülkeye lazlar gibi adamlar gelmişmi acaba.
                Üstelik birde laz oldugunu belirtenler var o forumda.

Böyle lazlik olur mu ,lazliga ihanettir fb yi tutmak.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Lazların bişesini yesin onlar.Bu ülkeye lazlar gibi adamlar gelmişmi acaba.
                  Kaldı ki Trabzon'da lazlarında çok azınlıktadır. Lazlar, Artvin ve civarında olur. Fikriyatım bu yönde en azından
                  En son mda61 tarafından düzenlendi; 11.04.2011, 22:30.
                  '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• ahmet agoglu büyük adam ya hahah

Yorum

Kadro yapmak istiyorum.

Tolga
                      serkan giray egemen cale
                      burak selcuk colman piotr
                      jaja
                      umut.

Bu takim sahada olmali,daha komple bir takim adina jaja-alanzinhodan birisi yedege cekilmeli.
                      budur işte...bu sistemde rakipler çok gelemez. ortada jaja dahil colman ve selçuk rahatlar...kesinlikle böyle oynamalıyız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Begendim bu ilk on biri. Sol tarafi baya saglama aldin, kaldiki diger türlüde baya saglamdi aslinda.

Ben saglamciyimdir fatih.

Bursasporda bizim acidan sol taraflarinda ali-volkan ikilisi var iyi bir günlerinde bize sikinti yasatabilirler.

Bu acidan dengeli bir kadroyla oynamamiz gerekiyor,biraz ziya dogan vari oldu ama idare edin.

Yorum

• Antep feneri yenerse Bursa zora giriyor. Yani her halükarda Bursa'nın puan durumuna göre davranması da bizim işimize gelir. Ama ben Bursa'nın delikanlıca mücadele edeceğini düşünüyorum.
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Antep feneri yenerse Bursa zora giriyor. Yani her halükarda Bursa'nın puan durumuna göre davranması da bizim işimize gelir. Ama ben Bursa'nın delikanlıca mücadele edeceğini düşünüyorum.
                            Lig 3 lügü ile 4.lügü arasinda bence büyük bir fark yok.

Bence bursanin bu maca olasi asilma nedeni lig 3.lügü degil prestij maci olmasi acisindandir.

Yorum

• Ünder "Trabzonspor araya atılan toplarla sonuca giden bir takım"

Barçada aynı taktiği uyguluyor. Ama çok hızlı ve net pas atan oyuncularla.

Bu rakipler tarafından açıkca deşifre oldu. Birde Selçuk ortalarında atılan goller var.

Özellikle bundan sonra ki maçlarda yeni şeyler denemek lazım.
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Üstelik birde laz oldugunu belirtenler var o forumda.

Böyle lazlik olur mu ,lazliga ihanettir fb yi tutmak.
                                İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kaldı ki Trabzon'da lazlarında çok azınlıktadır. Lazlar, Artvin ve civarında olur. Fikriyatım bu yönde en azından
                                Olay sadece laz dediklerinden değil.Bakıyorsun yok hamsi,yok bilmemne.Ulan oğlum hamsi yemiyormusun sen eğer yiyorsan boğazından geçmez o hamsi.Trabzon laz değildir zate.Kaldıki laz olmak şereftir.Neyse uzatmaya gerek yok sallayın gitsin.

Yorum

Yükleniyor...
                                X