İlk olarak Forza_Lazım tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSunan adam ise futbolun duayeni!!!! Faik çetiner.
tam bi trabzon düsmanina benziyor
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadro yapmak istiyorum.
Tolga
serkan giray egemen cale
burak selcuk colman piotr
jaja
umut.
Bu takim sahada olmali,daha komple bir takim adina jaja-alanzinhodan birisi yedege cekilmeli.
Begendim bu ilk on biri. Sol tarafi baya saglama aldin, kaldiki diger türlüde baya saglamdi aslinda.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bursaspor'un maça daha rahat çıkmasını isterdim doğrusu.
Artık 3.lük onlar için tehlikede.
Antalyaspor maçını kazansalardı bu maç daha farklı olurdu.
Daha rahat olurlardı.
Zor maç..Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLazların bişesini yesin onlar.Bu ülkeye lazlar gibi adamlar gelmişmi acaba.
Böyle lazlik olur mu ,lazliga ihanettir fb yi tutmak."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLazların bişesini yesin onlar.Bu ülkeye lazlar gibi adamlar gelmişmi acaba.En son mda61 tarafından düzenlendi; 11.04.2011, 22:30.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadro yapmak istiyorum.
Tolga
serkan giray egemen cale
burak selcuk colman piotr
jaja
umut.
Bu takim sahada olmali,daha komple bir takim adina jaja-alanzinhodan birisi yedege cekilmeli.budur işte...bu sistemde rakipler çok gelemez. ortada jaja dahil colman ve selçuk rahatlar...kesinlikle böyle oynamalıyız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBegendim bu ilk on biri. Sol tarafi baya saglama aldin, kaldiki diger türlüde baya saglamdi aslinda.
Bursasporda bizim acidan sol taraflarinda ali-volkan ikilisi var iyi bir günlerinde bize sikinti yasatabilirler.
Bu acidan dengeli bir kadroyla oynamamiz gerekiyor,biraz ziya dogan vari oldu ama idare edin."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Antep feneri yenerse Bursa zora giriyor. Yani her halükarda Bursa'nın puan durumuna göre davranması da bizim işimize gelir. Ama ben Bursa'nın delikanlıca mücadele edeceğini düşünüyorum.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntep feneri yenerse Bursa zora giriyor. Yani her halükarda Bursa'nın puan durumuna göre davranması da bizim işimize gelir. Ama ben Bursa'nın delikanlıca mücadele edeceğini düşünüyorum.
Bence bursanin bu maca olasi asilma nedeni lig 3.lügü degil prestij maci olmasi acisindandir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Ünder "Trabzonspor araya atılan toplarla sonuca giden bir takım"
Barçada aynı taktiği uyguluyor. Ama çok hızlı ve net pas atan oyuncularla.
Bu rakipler tarafından açıkca deşifre oldu. Birde Selçuk ortalarında atılan goller var.
Özellikle bundan sonra ki maçlarda yeni şeyler denemek lazım.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstelik birde laz oldugunu belirtenler var o forumda.
Böyle lazlik olur mu ,lazliga ihanettir fb yi tutmak.İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaldı ki Trabzon'da lazlarında çok azınlıktadır. Lazlar, Artvin ve civarında olur. Fikriyatım bu yönde en azından
Yorum
Yorum