Spor Toto Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 1 -0 Konyaspor
Daraltma
X
-
-
Konya forumundakiler alem biri iddaa tahmini yapıyor diğeri 3 de aşağı yersek başarı diyor alemler yaa
Ağasarlı_61Yorum
-
bir bunagin dediklerini dikkate alip pdfk takima yada futbolcularimiza ceza verilirse ben bunda fenerin parmagi oldugunu ve kasit oldugunu anlarim. Gözlemci bile raporuna böle bir sey yazmamissa sirf tv deki görüntü ve yorumlarla karar aliniyorsa vay ülkemdeki furbolun haline. Sali günü olasi bir maglubiyetle futbolun tepesindekiler eserleriyle övünürler o zman.BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888Yorum
-
bir bunagin dediklerini dikkate alip pdfk takima yada futbolcularimiza ceza verilirse ben bunda fenerin parmagi oldugunu ve kasit oldugunu anlarim. Gözlemci bile raporuna böle bir sey yazmamissa sirf tv deki görüntü ve yorumlarla karar aliniyorsa vay ülkemdeki furbolun haline. Sali günü olasi bir maglubiyetle futbolun tepesindekiler eserleriyle övünürler o zman.
Raporda yazmiyorsa ceza veremezler normalde, cünkü neye göre verecekler ki delil nerde?
Acikcasi ben neden sevk edildigimizi bile anlamis durumda degilim.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Delikanlı sen de delil sormuşsun? İşte delil.Alanzinho son dakikada gol atıp kamerayı öptü..Bu öpüş rakip fener seyircisini aşağılamaya ve tahrike girer..O öpücüğün Tv lerdeki yansımasını görmedin mi?Koca koca adamlar kudurdu..Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..Yorum
-
Yok öyle birseye tanik olmadim, kudursunlar bari ne yapalim...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Güzel bir maç olsun bol gollü çekişmeli olsun ama kazanan taraf biz olalım.( İnşallah)
Konya'nın başında ziya doğan olsaydı çekinirdim yani açıkçası 11 kişi defans yaparlardı bi puanı alıp giderlerdi.
Ama yılmaz vural öle değil atak futbol.Ya hep ya hiç
seviyorum o adamı ya hala gözümün önüne gelir effa'yı dövdüğü maç
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Engin'in durumu belirsiz diye onu parantez içine aldım.Benim fikrim de Alanzinho'nun ilk 11 başlamaması yönündedir. Engin'in ilk 11 de başladığını düşünürsek bana göre ideal 11 imiz budur..Yorum
-
tolga
serkan giray egemen cale
yattara selcuk colman piotr
burak pawel.
Bence bu kadro is yapar,umut ve jaja nin bir süre kafasini toparlamasina imkan saglanmali."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
-
pfdk bize vya futbolcularımıza maç cezası falan verirse yakarız ulan heryeriKOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum