Spor Toto Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 1 -0 Konyaspor
Daraltma
X
-
teκ κardeş dгogнeda uпiтedYorum
-
-
konya lı bir yönetici bugünki açıklamasında 12 puanımız hakemler tarafından yenildi diye açıklama yaptı...niye bu zamanı seçmiş açıklama yapmak için acaba..Yorum
-
niye olsun akifcim..çok korkuyor fener çok..paranoyak oldular bu sene de geçen sene gibi olacak diye...
ayrıca o yönetici de fenerlidir büyük ihtimal bi araştırılsa ...Yorum
-
sayın TZENOS bu hafta nasıl bir kadroyla ve taktik anlayışıyla çıkmalıyız bizimle paylaşırmısınız
Yorum
-
Yorum
-
konya gerçekten bu sene hakemlerden çekti.bu doğru bir tespit.ama konyaspor başkanının fenerbahçeli olduğu da bir gerçek.If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton FriedmanYorum
-
Bizim asil hedefimiz Fener olmali digerleri ile hicbir isimiz yok, zira "adilik" ortamini Aykut baslatmisti.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
belkide hoca bu maçta da tandemi bozmaz.egemeni galatasaray maçında sahaya sürer.If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton FriedmanYorum
-
umut
engin, colman, jaja, selçuk, burak
piotr, egemen, giray, serkan
tolga
yerli sol bek olsa takım 2 yabancı ile oynayacak
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCUYorum
-
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalımYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum