bi skorda ben yazayım 4-0 , 5-1 falan alırız...
Spor Toto Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 1 -0 Konyaspor
Daraltma
X
-
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
-
Skoru veriyorum...
Eğer 1-0 dan sonra ikinci golü bulabilirsek maç 3-0 bitecek Umut 100. golünü atacak.
İkinci golü bulamazsak maç 1-0 bitecek.Gol yiyeceğimzi zannetmiyorum.Trabzonspor-BordoMavi-1967-61-BizeHerYerTrabzon-Hami-KaraboğaÜnal-Arveladze-Fırtına-Efsane-7-Hasret...Yorum
-
İnşallah biraderim dediğin gibi 3-0 falan olsun ben kalpten gidecem yoksa bu genç yaştaKUPA başbakan'da... ADALET??Yorum
-
Bana birşey söleyinde uyuyayım..uyku tutmuyor..heyecandan ellerim terlemeye başladı..İlk yarı olsa hemen uyurdum çünkü takım oynuyordu..umarım o seviyeye yaklaşabiliriz..son dk'lara kadar yiyecek tırnak kalmıyor,stres tavan yapıyor..Allah Yardımcımız Olsunölümüne trabzon !Yorum
-
Önce Uzun Sokak'ta arkadaşların ile buluşursun. Ardından bir cafeye gider oturur, çayını söyler ve maçın kritiğini yapmaya başlarsın. Maça 2 saat kala çıkar bir Uzun Sokak turu atarsın ardından stada doğru yürümeye başlarsın. Stada yaklaştıkça artar Bordo ile Mavililerin sayısı. Herkeste tatlı bir heyecan vardır. Kombineni gösterirsin, ararlar üstünü başını ama 3 sezondur olduğu gibi çakmağı yine bulamazlar (: Sonra stada girersin, kalenin hemen çaprazında en önde yerini alırsın. Güvenlikçiler de tanıdıktır artık selamlaşırsın. Sonra sahaya odaklanırsın. 90 dakka boyunca başka hiçbişe ilgilendirmeyecektir seni... Kalbin sahada atacaktır. Hayat durur ve fırtına esmeye başlar...HamişYorum
-
aynen kardeş amin ALLAH yardımcımız olsun bende de aynı sıkıntı var uyuyamıyorum maçtan bir gün önceleri ama rahat ol yeneceğiz inşallah zor veya kolay ben yeneceğimiz inancındayımBana birşey söleyinde uyuyayım..uyku tutmuyor..heyecandan ellerim terlemeye başladı..İlk yarı olsa hemen uyurdum çünkü takım oynuyordu..umarım o seviyeye yaklaşabiliriz..son dk'lara kadar yiyecek tırnak kalmıyor,stres tavan yapıyor..Allah Yardımcımız OlsunKUPA başbakan'da... ADALET??Yorum
-
bence bu sene en önemli maçımız,konya son kozunu oynayacak.haftayaki cimbom maçı yanında hafif kalır..ikinci devre 9 hafta avniakerde galibiyet yok..bunu aşmamız lazım..umutun mahkeme bitti kafası rahatladı atacak inşallah
[PHP][/PHP]61>34+16Yorum
-
bu sefer yencez artık. jaja yla umut un golü var. 3-1 diyo bi his
_________________tolga__________________
serkan______giray________glowacki______piotr
___________________colman________________
___________selcuk________________________
burak_____________jaja__________umut__
______________pawel____________________-Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.Yorum
-
gol yemiyeceğimizi zannetmiyorum,
ama galip geleceğiz.
umut un 100 işini sorarsanız,
Allaha kalmış,oladabilir olmayadabilir
YAVUZ SULTAN SELİMYorum
-
İlk yarı oynadığımız konya maçından çok korkuyordum şampiyonluğun en önemli maçlarından görüyordum.Şükür biz aldık.. Bu ikinci maçta nedense hiç stresim yok.. Çok rahat alırız diye düşünüyorum.. Her maçtan önce strese girerim bu maçta bir türlü maça kendimi veremiyorum çok ilgiinçtir.. İnşallah rahat geçeceğimiz içindir bendeki bu rahatlık... Yok arkadaş yok bugün hiç izleyesimde yok.. Noldu böyle anlamadım..Yorum
-
Evden çıkıyorum, belki izleyemeyeceğim maçı, Allah yardımcımız olsun, kazasız belasız yeneriz inşallah.
selamlarİyi ki varsın TRABZONSPORYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum