İlk olarak sanatik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 25.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Kasımpaşa
Daraltma
X
-
İlk olarak outoftime tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben de jajayı orta sahada değil ileride kullanmasından yanayım
adam tek vuruş yapacak gol yapacak
orta alanda top kaybediyor pozisyon veriyoruz
umutu geriye çeksin ya dadinlendirsin yıpratmasın artık
jaja orta alanda oynadıkça ne selçuk ne de colman eskisi gibi faydalı olabilirArtık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.
Yorum
-
İlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulaaaaa size ne oliyi.. renk mi degiştirdiniz ... burası trabzonspor tarafdar forumu sıkıntısı olanlar angutların yanına gecsin ..
cokda s...de penaltıymıs faulmus.. millet nasıl mac kazanıyor ...
gördük Ankarada nasıl ofsatdan gol atılır..
dokunulmayan adama penaltı verilir... haktır
keske bizde söyle ofsaytdan 5 gol atsakda keyifle izlesem....
altına imzamı atıyorum kardeşim, ellerine sağlık...
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçtaki futbolu oynamaya devam edersek fb ile aramızdaki fark açılır..Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealanzinho ne ara ne yptida takimin iyileri arasina girdi ????
Alanzinho topu rakip sayaha tasıma konusundaki sıkıntıyı giderdi...
Bu konuda oldukca iyi is cıkardı bana kalırsa..ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
En son Can Yüce tarafından düzenlendi; 15.03.2011, 11:52.Asla yalnız yürümeyeceksin...
Yorum
-
Kasımpaşa maçında birşeye dikkat ettinizmi ? Benim çok hoşuma gitti.
Real Madrid gibi ileri dörtlümüz sürekli yer değiştirdi. Bu yer değiştirme, birebir değil kayma şeklinde oldu. Aynı real gibi.
Yattara-----Jaja------Umut (Oyunun ilk bölümü)
-----------Pawel----------
Yattara-----Umut------Pawel (Golün olduğu bölüm)
------------Jaja------------
Jaja-------Pawel-----Yattara (Pawel çıkmasına yakın bölüm)
-----------Umut-------------
Bu oluyı bu sene yapıyorduk ancak, 3 lü olarak yapabiliyorduk. İlk kez 4'lü olarak (real gibi) yaptık bu maçta.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum