Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 25.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Kasımpaşa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Allah kahretsin ...

İşte bu bittiğimiz andır ...
    Bence sampiyonlugumuz onur a bagli degil.

Onur olmazsa sampiyon olamayiz görüsüne katilmiyorum,son kayseri ve bjk maclarinda onur un hatalari az degildi.

Ben tolga ya güveniyorum,top ayagina gelmedigi sürece.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bu kadar eksikle ciddi bir viraj atlattık. Sahada olan, giren çıkan herkes müthiş mücadele etti. Bundan sonraki süreçte tam kadro veya ona yakın bir kadroyla yolumuza devam edeceğiz. Önümüz aydınlık diye düşünüyorum.

Hakemin son pozisyondaki tavrına da değinmeden edemeyeceğim. Böyle bir tavır, muamele yok. Bir kaleci yerde yatıyorsa şayet yalanın daniskası da olsa o maçı durdurmak zorundasın. Ki pozisyon sürekliliğini de kaybetmiş. Ona rağmen oyunu durdurmadı.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tolga Zengin ve kalan 9 kritik hafta
        Destek TAM DESTEK!
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bu kadar şanssız bi takım olabilirmi??

Üstümüzdeki kara büyülere inanmaya başlıyorum artık..Bu kadarı da fazla.
          Yeterki ONUR'suz
          olmasın
          aŞk
          !

Yorum

• Simdi bu tolga sakatlanir, kale Boraya kalir. Ya Casillas cikarsa bu Bora ?
            ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Yalnız gemileri yakmayın yahu daha kesin bişe yok doktoron dediği düşme mekanızması ve ilk kontrole bakdığımda çapraz bağlarda sıkıntı olabilir yırtıkda olabilir kopmada olabilir yırtığın ne kadar olduğu önemli ama kesin olarak yarın mrla belli olacak canda sordu hocam bağlar koparsa ne kadar sürede döner diye oda 4-6 ay dedi

Yorum

• ...önümüzdeki maçlarda onur olmazsa ilk yarılarda en az 2 tane atmalıyızki maçları alalım ona göre oynamalıyız ....gerekirse ziya doğan taktiğine dönüp çift ön libero ile biele oynaya biliriz ....yani bundan sonraki maçlarda 3 ten fazla pozisyon verirsek 1 tanesi kesin gol olur....
                deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• fenerliler bayram ediyor onur sakatlandı diye, şerefsizlikte son nokta
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Onur 6 hafta uzak kalacakmış.

Yorum

• cok kotu oldu bu durum :/
                      # 61 Onur Recep Kivrak
                      " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• İddia ediyorum. Bütün fenevliler GERİZEKALIDIR. İspata gerek yoktur. En büyük ispat kendileridir.
                        KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Denizli bile iki pizisyona penalti degil diyor Siz net penslti demeye devam edin Yeni talimatlarda vucudun herhangi bir yerinden sekip ele carpiyorsa devam vrrin deniyirmus Sayin futbol ulemalarimuza duyurulur
                          Hele birinci Pozisyon icin burada Penalti diyenlere sasiyorum.

O Pozisyona örnegin Ingolterede Penalti calsalar o Adam icin özellikle tekrardan Idam cezasini getororler ve asarlar.
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fener sezon sonu 12 milyon euroyu verip Jaja'yı alır .

Demedi demeyin .
                            Hediye paketi benden
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Tolgaya kaldiysak yandik.... Yine o meshur hatalari aKlima geliyor
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Kara_Elf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Valla ben bizim burada forumda yazan taraftarları gördükçe onlara hiç kızmıyorum....
                                Bizim taraftar ne gördüyse onu söyler kardeşim.. fener taraftarı gibi her pozisyonu kendi lehine yorumlamaz, objektiftir.. Galibiyetin yanında iyi oyun da ister.. Onur'a çok üzüldüm, Allah'ım korusun, 6 ay ne demek yaa(( Moralim çok bozuldu..
                                Not Important..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X