Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 25.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Kasımpaşa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maçın devre arasında tribünden yazmştım, burada daha rahat yazabilirim.

Berbat bir stadyum öncelikle, seyirciye ise ne demeli bilmiyorum, aslında çokta haksız değildiler, nasıl bağıralım nasıl zıplayalım kardeşim, o kadar doluydu ki stad.

Bu kulüp artık iç saha maçlarına çözüm bulmalı, içeri girerken turnikee 2 görevli var bir tanesi neci bilmiyorum, bileti aldı tam okutacak durdu içeriden birisini çağırdı dışarıdakilerle tartıştı, sonra arkamdaki kuzenim geldi ve ikimiz tek bilet ile geçtik, biletleri elinde saklıyor hatta sıl görevli okutacak bileti sen karışma dedi, sonra da biletleri vermedi bize.oradan biletli olmayanlar dışarıdan bilet gönder diyorlar. Böyle rezillik olmaz arkadaş kim ne derse desin, millet üst üste izledi maçı.

maç başlamadan yol tarafı kale arkasındakiler sığmadı tribüne, e sen böyle alırsan içeri olacağı bu, millet resmen tribünden sahaya düşüyordu,

maçta maratonda kocaelililer bağırıyor hodri meydan, yok kocaeli dalan filan, Bu arada sürekli Sakarya'ya küfürler, hadi kocaelililer sevmiyorda bizim ne alıp veremediğimiz var.

Sonrasında gurbetçi gençler amigosu, birşeyler diyor ama kendi de anlamıyor elinde megafon ile, sonra ona tepki gösterenlere meydan okuyor, hatta bununla kalmıyor güya sinirleniyor ve yaptığı hareket Trabzonspor bayrağını eline alıp yere fırlatıyor. Seyirci az durulunca amigoya saygınız olsun diyor, dinlemeyen birisine gel lan buraya diyor, hatta yetmiyor sövüyor. hakikaten yazık.

Ben bir daha kocaeli ye maça gidermiyim hiç sanmıyorum, benim hiç heyecanım yoktu, yahu sıkış sıkış zaten görmüyorum, yok olmuyor gerçekten olmuyor
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Yol boyunca aklımda sadece Onur'un durumu vardı.Eve geldim ben haftaya oynar inşallahı düşünürken 6 aya yakın tedavisi sürebilir belki haberini gördüğüm an dedim ki tamamen dürüst bir şekilde söyleyeceğim şampiyonluğa sonuna kadar inanan biri olaraktan bir ümit kalmadı içimde.Sivasspor,Manisaspor.. daha sayacağımız bir çok maçı bu adamın kurtardığı şutlar sayesinde aldık.Yeri dolmayacak doldurulamayacak tek adamdı gözümde ne Selçuk ne Jaja ne Egemen tek o adam Onur'du.

Ne talihsiz bir takımız biz arkadaş! Kimse Tolga iyi filan diye avutmasın kendini yok öyle bir şey resmen her maça 1 - 0 yenik başlayacağız bundan sonra.

Maça gelirsek en kötü oyunlarımızdan biriydi belki de ama kazanmasını bildik önemli olan 3 puan artık kötü oynayıpta bunu kazanmayı bilmeliyiz.

Umut'a artık kaçırdıklarına yorum yapmadım statta pozisyonlar geldiğinde heyecanlanmadım bile göz görmeden kaleye girdiğini topun heyecan bile olmuyor artık Umut'un karşısında boş kale bile olsa.

Pawel'i gayet beğendim.Oyundan ilk çıkması gereken Yattara olmasına rağmen yine Pawel'e haksızlık yapıldığını düşünüyorum.

Defans hattımız çok iyiydi bugün Tayfun'da dahil olmak üzere.Jaja isterse Türkiye'nin en iyisi isterse sahilde gezen sıradan bir Brezilya'lı ama çok üstün bir yetenek bugün yine belli etti arada koptu ama genelde iyiydi.

Canlı izlediğim en kötü Colman vardı sahada bugün bence.Sallıyorum 50 tane pas attıysa sanırım 40 tanesini rakibe attı kontra yedik.Selçuk çok iyiydi yine Colman'ın hatalarını kapatmaktan beli büküldü.

Yattara'yı artık bir kere bile savunmayacağım bu forumda.Yattara kafasında Trabzonspor'u tamamen bitirmiştir bu kesin ve net arkadaşlardan ricam artık Yattara şöyle yapar böyle yapar bu maç yorumlarına girmesin yok öyle bir şey canlı izleyince uzun zaman sonra bunu anladım resmen toptan kaçıyor 15 dakika belki de rakibin arkasına saklandı bir süre.Bu takımda artık ilk 11 oynatılcaksa Alanzinho oynatılsın o en azından topu istiyor bir şeyler yapmak için yapamasa bile top kaptırsa bile debeleniyor en kötü Yattara bırakmış artık sene bitsin de ben gideyim kafasında.

Son olarak Ah Onur Ah!

Yorum

• Yattara pozisyon filan yaratmadı 2 tane orta açtı ikisi de saçma yerlere gitti kendimizi kandırmayalım.
        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Kötü oynadık bence bu maç çok daha farklı olmalıydı ama sağolsun Umut'un beceriksizlikleriyle bu kadar oluyor !!!!
          Kötü oynamamıza rağmen kazandık ya şükür ne diyim tebrikler
          ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• Artık takım böyle, o kötü bu kötü demek yerine geri saymaya devam edelim, sahada 11 varken bazen 2 eksik gibi 9 kişi oynuyoruz, 10 kişi varken 13-14 kşi, bir bakıyoruz 11 kişi olmuş 15 cengaver,kazanalımda ister hepsi kötü oynasın ister 2 kişilik bundan sonrası Kupaya bakar, kupayı aldığımızda kaç kişinin umurunda olacakki kasımpaşaya karşı oynadığımız futbol..Sezon sonuna kadar tek cümle tek şiir, tek şarkı "ŞAMPİYON TRABZONSPOR" olsun diyelim bence daha çok su akar bu ligde çokk.. İNŞALLAH ONUR KONUSUNDA doktorlar yanılırda sadece 1 maç olur...

Yorum

• mac bitti önümüzdeki maca bakiyoruz

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Armağan, Japonya depreminin nedeni Umut olabilir mi?
                Yok Süleyman,ama Onur'un çıkma psikolojisi Umut'un atamadığı gollerdendir..3-0 olsa emin ol çıkmazdı...art niyet Umut'u her maç İlk 11'e koyanındır..Umut gidip hocaya diyecek ki hocaya ben artık mental olarak bitmişim 1-2 hafta dinlendir beni bu formayı bu şekilde haketmiyorum..nokta
                ölümüne trabzon !

Yorum

• Önemli olan kazanmakti, gerisi bos.

Ne yazikki Onur'un gecirdigi sakatlik benim moralimi bozdu.

Insallah en kisa zamanda döner sahalara.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Kötü oyun ,3 puan.Bundan sonra her maç zorlu geçeceğini zaten biliyoruz önemli olan kötü olsak bile 3 puanı almak.
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor kötü oynamadı.

Kasımpaşa 10 kişi ile defans oynadı. Haliyle Umut Bulut, Pawel becerikli olsa maç farklı olurdu.

Gençlerbirliği, Konyaspor, Galatasaray, Bursaspor, Eskişehir

Önümüzde ki 5 maçın skoruda 1-0 şeklinde olacaktır. Madem gol atma becerimiz yok. Artık iyi savunma yapıp 1-0 oyunu bitirmeli.

O 5 maçıda alalım istediğin herhangi bir maçın bileti benden Melih.
                      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• yarin fener bi takilsinda görün bakin bu kötü futbolun degerini ozaman anlarsiniz

Yorum

• Kolay olacağını düşündüğümüz maçlarda hep böyle oynuyoruz.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maça gidenler olayların neden kaynaklandığını söyleyebilirler mi ? Spiker Kasımpaşalılar olduğunu söyledi doğru mu ?
                            maçın 75. dakikası ne özelliği var bilmiyorum ama kasımpaşalılar bir anda meşaleleri yaktı torpilleri patlattı hatta koltukları kırdı. meşalelerin bir kısmı sahaya bir kısmı bizim taraftara atıldı. bunun üstüne de bizimkiler oraya koşmaya başladı.

Resmen tahrik ettiler, maç iptal bile olabilirdi devam etseydi olaylar
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Onur'un yan bağlarında yırtık olabilirmiş.Maçı izlerken Onur yerde elini kaldırırken hakeme bakıyordu ama hiç surat ifadesinde acı yoktu bende pozisyon gereği maçı soğutmak için yaptığını düşündüm.Ama Glowacki de ilk yarıdaki fb maçında sakatlanmıştı dizinden onun da yan bağlarında yırtık olmuştu ama onun surat ifadesinde açı vardı.Yoksa ben üzüntüden kendimi böyle mi kandırıyorum.
                              En son irfan61 tarafından düzenlendi; 13.03.2011, 00:15.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maça gidenler olayların neden kaynaklandığını söyleyebilirler mi ? Spiker Kasımpaşalılar olduğunu söyledi doğru mu ?
                                75. dakikada bir anda Kasımpaşa meşaleler torpiller başladılar hoplamaya zıplamaya. Bayram değil seyran değil bu nerden çıktı şimdi derken millet niye 75. dakika diye biribirine sorarken Kasımpaşalılar başladılar ellerindeki maytapları torpilleri (sanırım koltukları da) sahaya doğru atmaya. Ondan sonra başladı tepkiler tribünlerden. Hatta sanırım bir iki taraftarda (!) Kasımpaşa tribünlerine koşmaya başladı, tuttular felan. Onları ayrıyetten sığırlıklarından dolayı tebrik ediyorum. Benim kale arkasından görebildiklerim bunlar.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X