Bu taraftar sizinle gurur duyuyor. Helal olsun be el-alem takım görsün hırs azim istek görsün.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba bundan sonra Umut'u ikinci devrede oynadığı mevkide mi oynatmalı?
Umut'un mevkii değil abi orası orda Piotr'la devam etmeliyiz ayrıca Burak kesinlikle forvet oynamalı.Bordomavi.net
Yorum
-
10 kişi kalıp golü de yediğimizde gardım düştü....Bitsin artık dedim...Kısmet değilmiş....Yorulduk dedim....Sonra Burak ı Selçuk u ve Giray ı görünce utandım....Bunca yıllık Trabzonsporluluğumdan utandım....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDesinler, bize ne.İt ürür, kervan yürür. Senin cümlen bu...
Madem öyle oluyorsa, aykut'un açıklamalarından sonra bu takıma penaltı çalınmıyor doğru mu?
neden peki?
önce aykut'un hakemlere yaptığını, şimdi sadri başkan istemeden rakiplerimize yapacak, yani rakiplerimizi bizim maçlarda havaya sokacak...
ör: kayseri maçı !
İyi geceler.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 kişi kalıp golü de yediğimizde gardım düştü....Bitsin artık dedim...Kısmet değilmiş....Yorulduk dedim....Sonra Burak ı Selçuk u ve Giray ı görünce utandım....Bunca yıllık Trabzonsporluluğumdan utandım....
Yorum
-
Burnu kırık vaziyette 1 saaat oynayan Burakın burnundan kan gelen o goruntusunu girişi sayfasına koyalım Lütfen Yönetime sesleniyorum. Vede o halde galibiyet golunu attıgınıda unutmayalım.Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 kişi kalıp golü de yediğimizde gardım düştü....Bitsin artık dedim...Kısmet değilmiş....Yorulduk dedim....Sonra Burak ı Selçuk u ve Giray ı görünce utandım....Bunca yıllık Trabzonsporluluğumdan utandım....
Yorum
-
İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörmedim sadece olumsuz Seçenekler sunuyorsun.2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
maci kazandik iyi guzeldee , bizim baskan halaa ozur diliyor , biri su adama ciksin soylesin hakkimizi koru baskan hakkimizii!!!!! kadin ayakabisi hocamiza atiliyor, pet siseler , bozuk paralar , vs vs... eger mac beraber bitseydi , acaba buyuk BASKANIMIZ CIKIPDA GENE OZUR MU DILEYECEKTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
Uşaklar...Rüştü Burak a haklısın dedi....Selçuk da gitti hakeme bunu anlattı...Hakem de görmedim dedi....Bu kısımdan eminim....Kesin yaniTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
ya ben anlamıyorum şu berbat bu berbat su soyle bu boyle
takım ınanmış, kenetlenmiş. biz taraftarlar sankı topçularımız kazanmayı istemiyormus gibi onlara yuklenıyoruz. bu takım kazanmayı sonuna kadar istiyor. mucadele ediyor kötü oynuyor ama mucadelesi gayet iyi . inşallah bu sene trabzonspor şampiyon
Вы попали по адресу!
Yorum
Yorum