Son şampiyonluğumuzu hatırlıyorum...Ondan sonra geçen sene Fener iyenip kupayı aldığımızı...Ya da Bursa'yı yenip süper kupayı aldığımızı da...Hiç biri Liverpool a atttığımız gol kadar keyif vermedi bana...Hiç birine çıkarken Liverpool maçındaki heyecanı yaşamadım....Bilsem ki ikinci olursak elemeleri geçeceğiz yemin ediyorum seneye düşünmediğimiz oyuncuları oynatma kim kalacak ki gidecek hesabı yap ikincilik sorun değil hocam derdim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
Daraltma
X
-
İnanmaya devam ediyoruz inanmayan gölge etmesin....umutun pozısyonuna laf dıyemem bi adım öndeydı ayagına arkaya çekip vurdu normaldır herkes kaçırıyor amaaaa. yattaranın son sanıyede şova kalkmasa ortada bomboş jaja varken çalıma gidip şut çekmeye kalkması nı hala hazmedemıyom tamam sen kaptansın gemını kurtaracaksın ama böle değil şova gerek yok ver topu jajaya sol ayagıyla çaksın ...... topunu bu gece bitmez... Ama bizler inandık o sene bu sene tam destek hep destek. kişisel değil bireyselHEMŞİNLİ TRABZONSPORLULAR...53
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler saha kapama yolda söliyim..Hakemin kaşını açmak affedilecek bişey değil..
Yorum
-
Herkese tavsiyem, özellikle bu Yönetimle kendinizi sampiyonluga fazlaca sartlandirmamaniz! Ben 2009´da kendimi sartlandirdim ama bosuna, kocaman hayalkirikligi...
1994-1996 yillari arasinda yaptiklarini yine yapan bir Yönetim´den sampiyonluk beklenmez. Ayni hatalari yapanlara ne denir, bilirsiniz...aci ama gercek bu!!!!!!!!!!!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
ta ankaragücü macindan söyledim,bu takim sampiyon olamaz,devre arasinda üc kelepir alacagina,5 milyon euroluk adam gibi bir forvet alsaydik kaldigimiz yerden devam ederdik,yaziklar olsun bizi bu hallere düsürenlere,artik bundan sonra kimse kendini kandirmasin bu takimdan ne köy olur ne kasaba,sampiyonluk anca rüyamizda görürüz.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler saha kapama yolda söliyim..Hakemin kaşını açmak affedilecek bişey değil..
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDışarda oynama cezası alırsak istediğimiz yerde oynayabiliyor muyuz maçımızı yada maçlarımızı ?Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
- Bakın arkadaşlar sonuçta bu spor , inanmak güzel bişey ama bu sağlığınızı etkilemesin lütfen , sonuçta her insanın bir hayatı var, nasıl Hayat'ta herşeye hazırlıklı olmalıysak Futbol'da da herşeye hazırlıklı olmalıyız , Allah yardımcımız olsun...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Daha hiç birşey kaybetmedik çok fırtına koparmaya gerek yok...Ama daha akılcı taktiklerle sahaya çıkmak gerekiyor..Alanzinhoyu ben de beğeniyorum ama ikinci yarılar oyuna girerse daha etkili oluyor...Onun hakkında ki düşüncelerim değişmedi...Egemen ve enginin eksikliğini çekiyoruz bu çok net biçimde gözüküyor...Bugün ayrıca selçuk da yoktu..Ceyhun ve colmana kalan orta saha çok açık verdi oyun kuramadı...
Egemenin dönüşüyle defans bloğu daha güvenilir olacaktır...Enginin sakatlığı biraz daha uzun süreceği için onsuz bir varyasyon düşünmemiz gerekiyor artık...
Serkanı dinlendirmek gerekiyor gerçekten çok yoruldu mental olarak ama bir yedeği yok malesef...
Şu bjk maçını atlatalım..Herşey düzelecek emin olun...
Bjk maçının skoru ne olursa olsun bu takımdan ümidi kesmeyin arkadaşlar...
Fenerin bu çıkışı en fazla 2 hafta daha sürer..Çok yükleme yapıldı o takımı düşecek tempoları..
onlar düşene kadar biz alabildiğimiz puanları alalım..Bu devran hep böyle sürmez..
Bursa bilemedin gs maçında patlarlar..Adım gibi eminim...Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim
Yorum
-
Arkadaşlar evde lig tv'im olmasına rağmen stresten ben maçı canlı skor'dan takip ettim. (Sanırım ruh sağlığım bozulmaya başladı) Hoca Umut'u neden çıkardı oyundan, pek yaptığı bir şey değil. Çok mu kötü oynadı.TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
-
İlk olarak Dursun Vural tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestaddan geldim şimdi hayatımın hiç bir anında hiç birşeye bu kadar sinirlenmedim hepsi bu güne denk geldi resmen patladım...
-trabzonlı gençlerin olduğu taraftan izledim maçı kendileri ve maratonun onlara yakın olan tarafı hariç bi allahın kulu bağırmıor.
-arkamdaki gerizekalılar topluluğu maç boyunca ceyhuna ve şenol güneşe sallayıp durdular en son dayanamayıp onlara patladım az kalsın birbirimize giriorduk.benmi yanlış görüorum ceyhun sahada çok diriydi benm en beğendiğim 2 adamdan biriydi.
-Hayatımda bu kadar ne yaptığını bilmez taraftar topluluğu görmedm 2. yarıda yol tarafından sürekli süleymanu ya 61.dk kutlamalarında kullandığımı kağıtları süleymanu ya atıp duruyorlar ne oldu süleymanu öldümü sakatlanıp çıktımı hiç bişey olmadı o kağıt adama isabet etse adam bişey olmadığı gibi cezamız artacak yere yatıp kalkmayacak zaten adam orda kağıtları toplamaya çalışıor teker teker bir sürü vakit geçirdi ilk yarı uzatma olmadı 2. yarıda 5 dk werdi maçın hakkı 2devrede toplam 10 dk uzatmaydı 5 dkmız çalındı.
-şota başta olmak üzere bundan sonra hiç bir eski yeni oynamış şu anda oynayan futbolcumuza güvenmiorum adam resmen bizi arkamızdan vurdu heee şimdi bazı çok bilmişler çıkack diyecekki bana ne yapsaydı maçı bize versemiydi diecekler dime yaa tabi biz salağız görmüoruz fener maçında
nerdeydi ambarat nerdeydi ziani nerdeydi abdullah? soruorum şotaya nereydi bu adamlar bide utanmaz arlanmaz herif fener maçından ders çıkardık ona göre oynadık die açıklama yapmış helal olsun şota fener şampion olsun gene 96daki gibi bağırsınlar nasıl koydu aykut KOCAMAN KOCAMAN diye hani sen unutamamıştın ya o günü sen çoktan unutmuşsun bizi trabzonu trabzonsporu merk etme BU KALP SENİ UNUTUR!!! fenere bize oynadığınızın yarısını oynasanız içim yanmazdı ama içim yanıor şimdi bide volkan babacanı korumadınmı helal olsun sana diecek sözüm yok...oyunculara yere nasıl yatacaklarını çok iyi anlatmışsın hiç kalkmadılar ne yani şota maçı bize versemiydi dienlere gelsin o yere yatıp hiç kalkmamaları....
-yönetimimizi ve teknik kadromuzuda kutluyorum tebrik ediorum helal olsun başkanım bir galibiyet 750 milyar demeyi biliorsun ama utanmadan 2 milyon euroya 2 adam alıorsun ama adamlar daha toplamda 3 maç oynayamadılar lig başlayalı 6 hafta oldu bursanın aldığı herkesin beğenmediği yok pahalı yok iş yapmaz dediği adam takır takır atıor ama.Şenol hocam senide ömrümde ilk kez eleşiriorum daha fazla dayanamıorum çünkü bu yönetime sen topçu aldırmıorsun
selçuk yok engin yok egemen yok bu takıma 10 milyon euro ya bir ortasaha bir forvet aldırsaydın ya o zaman takımı sırtımıza yaslanıp izleseydik ha başkan 750 milyar 6 haftada 2 defa alabildin gitti 4 tanesi şampionlukda gitti 20milyon euroda gitti herşey gitti sene başında zaten kadroya transfersiz girdiniz neredeyse ama şenol güneşin yarattığı takımla şampionluğa oynadık 9puan fark attık diye kıyamadınız paranıza bu günleri düşünmedin hiç adam bulamadınız iş yapacak bu takımda çizgiye inen bi tane adam yok görmüormusun ambarat ı görmüormusun sivasdaki grosicky bu adamlar kaç paraya alınmış demekki bu işin içinde bir iş war size olan inancımıda kaybettim artık.
-şenol hocam son sözümde size madem bu brozekler iyi değildi yada hazır değildi neden aldırdın bu adamları hiç adlırmasaydın ambaratın karşısında tel tel dökülen caleyi neden kesemedi bu piotr brozek ??? pawel neden ilk 11 başlayamıor hala umut çokmu iyi oynuor bu adam yetersizdi madem neden aldırdın neden iyi adamlar aldırmadın....
diyecek sözüm kalmamıştır elimi ayağımı çekiorum futboldan soğudum resmen hakem kafasının
yarılmasını sonuna kadar hak etti bi insan bu kadar mı maçı katleder her yere yatana gözünü yum 2 metre geriden kullanılacak die bizim yarısahadan hızlı çıkmamızı engelle penaltıyı verme herşeyi yaptın helal olsun hayırlı olsun fenerinizin şampionluğu amacınıza ulaşacaksınız hiç merak etmeyn fener 2 hafta kala ilan eder şampionluğunu şota sende kutlamalara davetli olursunnn hepinize yazıklar olsun...
Hepdine katiliyorum, sadece son cumle disinda. Biz sampiyon olacagiz, iste o kadar!!!Sampiyon TRABZONSPOR!
Yorum
-
eveeet bir rüyanın daha sonuna geldik.. bugüne kadar ümidini hiç kaybetmemiş bir taraftar olarak bugün fenerbahçenin şampiyonlugu hayırlı olsun diyorum..
Çünkü görüldü ki biz şampiyonlugu falan haketmiyoruz... Taraftar taraftarlıgını yapmadıgı,oyuncunun terinin son damlasına kadar çalısmadıgı bir ortamda kurtlar gelir alır elinden şampiyonlugu..
Kimse kusura bakmasın Yattaranın kaptanlıgını yaptıgı takıma şampiyonluk biraz lüks olurdu.
O oyuncu benim için bu gece bitmiştir. Bukadar büyük bir camiayla dalga geçmeye değil onun feriştahının hakkı yok.Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
Yorum