Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maçı kaybediyorduk.Buna da şükür.1 puan 1 puandır...

Ersun Yanal döneminde Konya ve Denizli maçlarını berabere bitirseydik şampiyonduk o sene.Kağıt üstünde 1 puan ama yenilginin oyunculara ve camiaya getirdiği moral bozukluğu çok daha yıkıcı oluyor.
    haklısın kardeşim
    TRABZON ANADOLUNUN REİSİ,TÜRKİYE'NİN T'SİDİR...

Yorum

• İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sevgili renkdaş,

Bunları hakikaten inanarak yazdınsa senden ricam Mayıs ayı sonuna kadar 3 ay kadar bu foruma girmeyiver bir zahmet...

Bu tarz karamsar taraftara ihtiyacımız olmayacak şampiyonluk yürüyüşümüzde..

Ama nasib olur da Mayıs ortasında şampiyonluk kutlamaları yaparsak da sakın İngiltere'den uçağa atlayıp da gelme, ona da gerek yok...
      Tamam abi.. Biz şampiyon olalım,Bize London da Trabzon..
      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İki haftaya ihtiyacımız vardı...Hatta bu maçı alsaydık İstanbul'da alubiyet bile tolere edilebilirdi....Sonra değişecek her şey....
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          - İnanmayan kimse burda olmaz bu saat'te zaten , şu muhabbetinde kime ne faydası var anlamış değilim...
          Ben bu takım şampiyon olamaz demiştim'i buraya yazmanın faydası nedir Sedat..

Burda ki herkes bu takımın şampiyonluğuna inanmalı..eleştiri yapılsın ama şampiyonluğa da inanılsın..
          Herkese Merhaba

Yorum

• Ceyhun Gülselami bidaha bu Takimda ilk 11 de görmek istemiyorum adamin yaptigi tek is Santra icinde dönüp durmak ...

COlman tek basina oynadi orta sahada bugün helal olsun ona

Umuta fazla laf yok Real Madridin Benzamasi bizimde Umutumuz var ikisde tam akilli degil

Yorum

• 1. Millet Meclisi Dersim mebusu Diyap ağanın hikayesini biliyor musunuz?

Yunan ordusu Polatlı'ya kadar ilerlemiştir. Top sesleri Ankara'dan duyulmaktadır. Mecliste yapılan gizli görüşmede Fevzi Paşa, Ankara'nın bir hafta içinde boşaltılması gerektiğini ve Meclis'in Kayseri'ye taşınmasını önerir . Bunun üzerine Diyap ağa elini kaldırıp söz ister. O zamana kadar hiç konuşmamış olan Diyap Ağa'nın söz istemesine herkes şaşırır. Diyap ağa kürsüye gelir ve şu konuşmayı yapar: "Beyler, biz buraya kaçmaya mı geldik, yoksa döğüşerek ölmeye mi?"

Tekrarlıyorum: "Beyler, biz buraya kaçmaya mı geldik, yoksa döğüşerek ölmeye mi?"

Son ana kadar destek...

Yorum

• aklima ersun yanal dönemi gelmiyor degil.
                avni akerdeki puan kayiplari nedeniyle
                İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Şu şanssızlıkları üzerimizden bir atabilsek gerisi çorap söküğü gibi gelecek ama olmuyor işte kurtulamadık gitti .

Yorum

• Bjk maçında yenilsek de tek kaybımız 3 puan olmalı...Düşünsel anlamda şampiyonluk hedefi ve özgüveni kaybedersek yani ortalık karışırsa işte o zaman kaybederiz...
                    Sıkın 1 hafta daha ...
                    Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• Amrabat ı Tutabilseydik Çok Farklı Bi Maç Olacaktı. Ama Adam 2 Bek imizide Rezil Etti.

Yorum

• hala umudumu kaybetmis degilim. hala besiktasi yenip kendimize gelecegimizi düsünüyorum.

ama takimda enteresan olan seyler var.

ilk yari catir catir top oynayan takim, ikinci yari karambole mac kazanirsa kazaniyor, kazanamazsa yenilmiyor berabere kaliyor.

anlamiyorum... korkuyorum.

bu sene eskisi gibi olmasin. nolur!

Yorum

• İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sevgili renkdaş,

Bunları hakikaten inanarak yazdınsa senden ricam Mayıs ayı sonuna kadar 3 ay kadar bu foruma girmeyiver bir zahmet...

Bu tarz karamsar taraftara ihtiyacımız olmayacak şampiyonluk yürüyüşümüzde..

Ama nasib olur da Mayıs ortasında şampiyonluk kutlamaları yaparsak da sakın İngiltere'den uçağa atlayıp da gelme, ona da gerek yok...
                          İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          - Abi arkadaş yazmış , sanki o böyle olmasını istiyor , kesinlikle hayır , bende birçok düşüncemi yazmıyorum , en azından kötü olanları çünkü saygısızlık yapmak istemiyorum , ama emin ol yanılırsa bu arkadaşta hepimiz kadar sevinir yanıldığına...
                          Sedat kardeş,

Muhakkak ki şampiyonluğa o da bizim kadar sevinecektir.
                          Ama şampiyonluk yolunda son yazdığı mesaj hiç bir şekilde destek olamaz, olsa olsa köstek olur.
                          Ben de o yüzden foruma Mayıs sonuna kadar girmesin diyorum.

İkinci yazdığım kısmı da geri alayım bari.

Şampiyon olunca gelsin hep beraber kucaklaşalım, kutlayalım...
                          Derin Trabzonspor
                          HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• İnanın Başka hiçbirşey yapmayın...

Yorum

• Avni Aker sorununu cözmek adina Futbolcu-Taraftar bulusmasi yapsak... Erdal abide bahsetmisti bir yorumunda yanilmiyorsam!

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - İnanmayan kimse burda olmaz bu saat'te zaten , şu muhabbetinde kime ne faydası var anlamış değilim...
                                Olur.

Öylesi var ki, Umut'un gol kaçırmasını bekliyor. Anında foruma damlayıp, "Ulan ben demiştim, bu adamdan bir halt olmaz" yazmak için can atanlar var. Nedeni de şu: "Ben demiştim.Yani ben bu işi biliyorum arkadaş." havasına sahip olmak...

Yorum

Çalışıyor...
                                X