Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne oldu size uşaklar...ligin ikinci yarısını birinci yarı gibi olacakmı sanıyordunuz ? daha durun neler olucak neler görücez...ben takımımı tebrik ediyor hepsinin altından teker teker öpüyorum...inanıyorum onlara ve gelicek şampiyonluk...milletin istediğini millete vermeyin düşdünüz birbirinize ayıptır...

Maça gelince umut brozek değişikliği bence iyi degildi..o kadar...ayrıca her ne kadar asistte yapsa yattara denen adam trabzonsporda artık misyonunu tamamlamıştır...

bir lafımda kayserispor'a..Eyvallah takımsın topçusun oynayacaksın ki oynadın...iyiydin buraya kadar tamam...Benim istediğim ve hep dillendirdiğim şudur...Neysen o ol...kayseri fener maçınıda izleyen birsi olarak söylüyorum..Orda yürüyüp bizim maçta kıçlarını yırtan topçuları Allaha havale ediyorum...o maçta siz siz degilmiydiniz nerdeydi aklınız..sadece kayseri degil bu lafım herkez için geçerli..Neden millet top oynamak için bizim maçları bekler ki ? her neyse hepsine rağmen herşeye ragmen ŞAMPİYON TRABZONSPOR... İnanın sabredin ve bekleyin..Dualarınızı eksik etmeyin..
    volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• hicbirsey bitmis degil...

Lig yeni basliyor, durum 0:0...daha az stres yapan Sampiyon olur.

Destege devam..!

.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bu arada Selcuk neden oynamadi? Sakatlandimi?
        Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Umut'ta boş kaleye kaçırma olayını iyice abarttı. her maç kaçırıyor mutlaka komedi yaw
          Ah hamsinun tavası hele da izgarasi hamsiyi kiremite ye de bak tadi nasi..

Yorum

• İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu arada Selcuk neden oynamadi? Sakatlandimi?
            evet.gıda zehirlenmesi geçirmiş
            9 # Osvaldo'

Yorum

• yedek kulübesinde oturacak adam almam diyordu sayın başkan valla doğru söyledi adamlar kulübede bile yoklar...
              TRABZON ANADOLUNUN REİSİ,TÜRKİYE'NİN T'SİDİR...

Yorum

• - Takım istanbulda yaşasa ve maç günü Trabzona gelse , çokmu uçuk bir fikir oldu
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Salih Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bugün maçtaydim ama maç hakkında pek yorum yapmak istemiyorum.Sadece taraftar için birşeyler demek istiyorum.Genel anlamda yine aynıydik.Ama o pozisyondan sonra taraftarin agresifligi çok hoşuma gitti hatta golü de öyle attığımiza inanıyorum.Belki doğru bir düşünce değil ama ne ceza alırsak alalım böyle agresif olmalıyız rakibin ayağı titremeli.O eski avni aker cehennemini 10 dk yaşatan taraftara teşekkür ediyorum.
                  Ayni fikirdeyim. Eskiden rakiplerin ayaklari titrerdi Avni Aker'e gelirken. Seyircileri ise hic olmazdi. Kazanirlarsa dayak yiyeceklerini bilirlerdi. Zaten kazanamazlardi da. Ben o eski gunleri ozluyorum, kim ne derse desin. Trabzon'a gelmekten korkmalilar eskisi gibi, hem diger takimlar hem de seyirciler. Ben agresif seyirciden yanayim, bunca sene centilmen olduk da ne oldu. Yine Trabzon seyircisi tu kaka dendi. Bari dagitalim ortaligi biraz, gorsunler trabzon cehennemini.
                  Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hicbirsey bitmis degil...

Lig yeni basliyor, durum 0:0...daha az stres yapan Sampiyon olur.

Destege devam..!

.
                    9-0'dı abi..yapmayın ama ya...bu taraftara yazıktır günahtır...2 metreden topu kaleye atamayan bir forvetimiz var...Şampiyon olacağız..%20
                    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                    Olmak ister isen bu yolda mahir,
                    Harabat ehlini hor görme şakir,
                    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak hasan8861 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bugün gerçekten kayseri takımını tebrik etmek lazım çok iyi oynadılar..bizim takımın acilen toparlanmaya ihtiyacı var..inşallah o toparlanmayı çabuk gerçekleştiririz..
                      Güzelde birde fenere karsi böyle oynasalar. Ben biktim artik bu düzenden, hep ayni hep ayni. fenerin devre arasi o kadar puan farki varken ve kupada rezil olduktan sonra halen sampiyon olacacagiz dediler, iste bu böyle olacacagini bizden bile cogu biliyordu. siz bakmayin gecen seneye, o bir kazaydi yoksa gecen senede bu düzen son maca kadar isliyordu.

Bana bu türk futbolundan nefret geldi ve bu sene hic bir macx daha seyretmeyecem, Milli takim dahil. Tff in herangi bir organisaziyon ve azizin herangi bir medyaya ve fener tarafli medyayi de o gazeteyi okumayacam.

Su an öyle bir doluyumku baska seyler yazacaktim ama terbiyem müsade etmiyor

FUTBOLA REVOLUTION LAZIM.

Yorum

• Bu arada Feybe taraftarlari 17´de 17 icin kampanya baslatmislar...cok yakindir puan kaybetmeleri..hele hele 8jk´si yenersek büyük ihtimal! Ama bizim sorun rahat olamamamiz, futbolcusu, Teknik Heyeti ve taraftariyla!

Umarim saha kapama cezasi verirlerde, maclari Istanbul´da oynariz...bu lobimiz var mi???
                        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          - Takım istanbulda yaşasa ve maç günü Trabzona gelse , çokmu uçuk bir fikir oldu
                          bence tam tersi olsun.
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• Saha kapatılır inşallah. İstanbulda oynasak şampiyonluğun en büyük adayıyız

Guiza 1 , Umut 2 , Almeida 3 boş kaleye bile atamazlar.

Yorum

• İlk olarak blacksealee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yedek kulübesinde oturacak adam almam diyordu sayın başkan valla doğru söyledi adamlar kulübede bile yoklar...
                              bu güzeldi gece gece güldürdün beni ALLAHTA eni güldürsün
                              ççççççççç

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - Takım istanbulda yaşasa ve maç günü Trabzona gelse , çokmu uçuk bir fikir oldu
                                Bunu birtek ben düşünmemişim demek ki
                                Bana çok mantıklı geliyor ne yalan söyliyim...
                                Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

Çalışıyor...
                                X