İlk olarak tenmuhammet tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
Daraltma
X
-
Ya arkadaşlar bir adamların sezon ortası aldıkları futbolculara ve aldıkları verime bakın birde bizim aldığımız futbolculara ve aldıgımız verime bakın sonuç ortada...Bursada Kenny Miller Antep'de Cenk Tosun Kayseride Amrabat,Ziani...benim ilk aklıma gelen bunlar...13-14 kişiyle bir sezonu götüremezsiniz yedek kadronuz iyi olacak ara transferde nokta atışı yapmanız gerekir biz ise ıska geçtik maalesef...bunda en büyük hata başta yönetim ve Şenol hocadadır...
Yorum
-
Şu zaman söyledim bu zaman söyledim diyen arkadaşlar...Eyvalah bildiniz...Takımın yaşayacağı düşüşü gördünüz...Bravo....Şimdi deme o ki...Eldeki malzeme bu...Başkan bu hoca bu taraftar bu....Olabileceğin de hiç değilse yakın zamanda olabileceğin de e iyileri bunlar....Şimdi ne diyorsunuz?....ana şimdi bir şeyler deyin....
Bütün bunların olacağını öngören arkadaşlar şimdiden sonra ne olacak?....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu zaman söyledim bu zaman söyledim diyen arkadaşlar...Eyvalah bildiniz...Takımın yaşayacağı düşüşü gördünüz...Bravo....Şimdi deme o ki...Eldeki malzeme bu...Başkan bu hoca bu taraftar bu....Olabileceğin de hiç değilse yakın zamanda olabileceğin de e iyileri bunlar....Şimdi ne diyorsunuz?....ana şimdi bir şeyler deyin....
Bütün bunların olacağını öngören arkadaşlar şimdiden sonra ne olacak?....AL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler saha kapama yolda söliyim..Hakemin kaşını açmak affedilecek bişey değil..Hiç 3puan göremiyoruz içsahada.!
Yorum
-
İlk olarak Gamze_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu Kaya cilingiroglu ne serefsiz bir adam, rahmetli babasinin kemikleri sizlamistir. Sen git magazin programlarina malzeme ol Trabzon'u anma agzina. Yok Aykut sadece birsey soylemismis de, Senol Gunes sonra hic susmamismis. Trabzon dusmani, aslini inkar eden it.
ben bu durumu yillardir cozemedim. bu baska takimi tutan cakma Trabzonlular neden Trabzonspordan nefret eder, yada bu neyin hazimsizligidir anlayamadim gitti,. gecen gun celal kolot denen dallama da TS hakkinda ters duz konusuyordu. sadece bunlar da degil, bugune kadar Trabzonlu olup da baska takimi tutan kac tane cakma Trabzonlu tanidiysam alayi Trabzonspor dusmaniydi.. bunlar nasil adam yahu.. kendi sehrinin takimina kufreden adamlara saksakcilik yapmaya utanmadiklarini goruyoruz eyvallah da insanda hic mi karakter olmaz onlara yalakalik yapmak icin yirtinirken,,
Yorum
-
İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha hiç birşey kaybetmedik çok fırtına koparmaya gerek yok...Ama daha akılcı taktiklerle sahaya çıkmak gerekiyor..Alanzinhoyu ben de beğeniyorum ama ikinci yarılar oyuna girerse daha etkili oluyor...Onun hakkında ki düşüncelerim değişmedi...Egemen ve enginin eksikliğini çekiyoruz bu çok net biçimde gözüküyor...Bugün ayrıca selçuk da yoktu..Ceyhun ve colmana kalan orta saha çok açık verdi oyun kuramadı...
Egemenin dönüşüyle defans bloğu daha güvenilir olacaktır...Enginin sakatlığı biraz daha uzun süreceği için onsuz bir varyasyon düşünmemiz gerekiyor artık...
Serkanı dinlendirmek gerekiyor gerçekten çok yoruldu mental olarak ama bir yedeği yok malesef...
Şu bjk maçını atlatalım..Herşey düzelecek emin olun...
Bjk maçının skoru ne olursa olsun bu takımdan ümidi kesmeyin arkadaşlar...
Fenerin bu çıkışı en fazla 2 hafta daha sürer..Çok yükleme yapıldı o takımı düşecek tempoları..
onlar düşene kadar biz alabildiğimiz puanları alalım..Bu devran hep böyle sürmez..
Bursa bilemedin gs maçında patlarlar..Adım gibi eminim...TRABZON ANADOLUNUN REİSİ,TÜRKİYE'NİN T'SİDİR...
Yorum
-
TAKIMA OLUMLU YÖNÜYLE BAKIYORUM
İkinci yarı başladı başlayalı ikinci yarı için üstüne hiçbirşey koymadan başladık.Bunu herhangi süper lig takımı yapsa alacağı maksimum puan 4.
Ama bizim topladığımız puan 9.Yani oynamadan puan kazanabiliyoruz.
Taraftar artık pasını üzerinden atmaya çalışıyor yani inananlar eskiye oranla hayli hayli fazla.
Her hafta takım adına olumlu biten maçlarda genelde 1 oyuncu maçı kurtarıyor.Demek ki her oyuncu kendini 1 maçta olsa şartlayabiliyor ve eskiye oranla şampiyonluğa inançları hayli hayli muhtemel.
Takımın iskeletindeki oyuncuların yokluğunda yerine gelen oyuncular benim gözümde en az hata yapabilme kapasiteleriyle oynuyor.Demek ki kadro boş oyunculardan ibaret değil.
OLUMSUZ YÖNLERİNİ YAZMIYORUM.BU FORUM BUNA HAZIR DEĞİL =)) BU YAPTIĞIMI 10 SENE SONRA HERKES ANLAR =))9 # Osvaldo'
Yorum
-
- Hakemin sadece kaşında bir ufak bant var , duyanda zannederki hakemin kafası kırıldı , ulan tamam ceza vericekseniz verinde bu kadar abrtmanın anlamı yokki yani...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada söylemeden geçemeyeceğim taraftar bugün muhteşemdi 90+4 de bile TG susmadı...ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu zaman söyledim bu zaman söyledim diyen arkadaşlar...Eyvalah bildiniz...Takımın yaşayacağı düşüşü gördünüz...Bravo....Şimdi deme o ki...Eldeki malzeme bu...Başkan bu hoca bu taraftar bu....Olabileceğin de hiç değilse yakın zamanda olabileceğin de e iyileri bunlar....Şimdi ne diyorsunuz?....ana şimdi bir şeyler deyin....
Bütün bunların olacağını öngören arkadaşlar şimdiden sonra ne olacak?....
Haftaya çok büyük bir sürpriz olmayacak ve beşiktaş ilk maçında verdiği gazla ve şuanki kaos ortamından kurtulmak için ama hakemle ama iyi futbolla bizi inönüden puansız gönderecek. Fener yine kazanmaya devam edecek ve GS maçına kadar kayıpsız götürecek. Açılan puan farkı düşen moraller neticesinde Bursanın şampiyonlar ligi iştahı kabaracak ve tarihinde ilk kez Trabzonda galip gelip şampiyonlar ligi ön elemesine katılacaklar..Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
Yönetim kurbanıyız. Paraları ne yapıyorlar ? Antepin Kayserinin transferlerine bak,bize bak.
9 puan öndesin , ne var paraya kıysan borca girsen 2 adam gibi adam getirsen. Umut a muhtaç etmesen ? Egemene bir yedek bulsan ?
Milyar kere söyledim. Umut a biri ulaşıp kas,body çalışmasını kesmesini söylesin. Ayağına hakim değil. Şutu bozuk. ama 2 haftada düzelir. Kas çalışmayı bırak,ayağın demir gibi oldu,atamıyorsun.Hafif dokundum sanıyorsun çok güçlü dokunuyorsun. Bu kaçıncı. Biri ulaşsın şu adama :@
Selçuğun olmamasıda büyük eksiklik oldu. Özellikle öne geçince oyunu soğutmak lazımdı.Öndeyiz.Kontra yiyoruz. FB 4+3 defansla bekliyor. dia,alex,niang ve duran toptan gol arıyor. BU İLKEL TAKTİKLE bizi yakaladılar.
Alanzinho ilk 11 oyuncusu değil.
Yattara çalım atıyor,önünü açıyor,bir daha çalım atıyor.
Jaja golden başka ne yapıyor ? Kazanınca tamam da,puan kaybında da hedef olursun.
Yorum
-
İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu durumu yillardir cozemedim. bu baska takimi tutan cakma Trabzonlular neden Trabzonspordan nefret eder, yada bu neyin hazimsizligidir anlayamadim gitti,. gecen gun celal kolot denen dallama da TS hakkinda ters duz konusuyordu. sadece bunlar da degil, bugune kadar Trabzonlu olup da baska takimi tutan kac tane cakma Trabzonlu tanidiysam alayi Trabzonspor dusmaniydi.. bunlar nasil adam yahu.. kendi sehrinin takimina kufreden adamlara saksakcilik yapmaya utanmadiklarini goruyoruz eyvallah da insanda hic mi karakter olmaz onlara yalakalik yapmak icin yirtinirken,,TRABZON ANADOLUNUN REİSİ,TÜRKİYE'NİN T'SİDİR...
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler saha kapama yolda söliyim..Hakemin kaşını açmak affedilecek bişey değil..
keşke istanbul'da oynatsalar süper olur
seyircisiz oynama cezası vermesinler deARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !
Yorum
Yorum