Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tekrarı izlemedim , hatırladığım kadarıyla ;

Rakip santradan iki pas yapıyor bizim ceza alanı 25. metresinde Ziani topla buluşuyor , en yakın adam 5 metre . Ceza sahamızda bir ters koşu , stoperin adam takibini kaybediyor , ayağın dışı ile bir pas ve gol vuruşu . Gol .

Santra yapıldı , öndesin . 30 saniyede gol yiyorsun .

...

Yediğimiz 3 gol Bank Asya standartlarındaydı , ancak bu gol gerçekten bende başka fikirler uyandırdı .

Yorum

• Yalnız bu 61. dakika artık zevk vermiyor. Farklı şeyler bulunması gerekir diye düşünüyorum.. O konfetiler yüzünden Kayseri kalecisi kaç dk yedi ?

Yorum

• sansar zevkten dört köşeymiş.yok çok güzel maç olmuş yok güzel goller varmış.Şeref yoksunu adam fenerli olduğunu nasıl belli ediyor.
        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Egemen-Engin-Selçuk üçlüsünü o kadar aradıkki artık ne kadar basit goller yiyoruz öyle
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi transferleri geçtim , sene başında yollanan Gabric takımda tutulsa ne olurdu ? İşte Engin yok , sahada onun boşluğunu dolduracak adam yok ki Engin de bizim Engin yani , hala yerel . Bir maç var bir maç yok .
            Üstelik bunu hepimiz görürken asıl görmes gerekenler görmedi ya da görmemezlikten geldi.

İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizi direk sampiyon yapacak bir puan kadikoydeydi alamadik
            Aynen katılıyorum bizi şampiyon yapacak bir puan kadıkoyde alacagımızdı.

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi
              Memleketin neresi Kaptans bi bilsemde ona göre yorum yapsam sana.

Senin mantigina kalirsa tutarim GSi ve en iyisi oldugum icin atarim havami.

Kim nerden geliyorsa o takimi tutmali.Yoksa ben Türkiyeyi degilde Almanyayi tutarim sonucta Türkiyeden daha basarili.Ama Almanyayi tutarsam bil bakalim ne olurum?
              Sen sanırım yurt dışında bütün kavramları karıştırmışsın ALLAH herkesi aklı selim eylesin sana tek diyeceğim şey o 80 ile şerefsiz diyen cümlen için herkesten özür dilemendir ondan sonra istersen git istersen yenigineyi tut beni ilgilendirmez....

Yorum

• BÜYÜK TAKIMIN BÜYÜK TARAFTARLARI !

Öncelikle, İstanbul da yaşayan (Trabzon/Yomra lıyım) birisi olarak, Trabzon daki taraftarlarımıza, maça giden tüm taraftarlara, gösterdikleri MUHTEŞEM DESTEK için YÜREKTEN teşekkür ediyorum. Bugün, Avni Aker taraftarlarını zaman zaman eleştiren bizleri mahçup ettiniz. Hep böyle olun. Tekrar teşekkürler. Büyük taraftar olduğunuzu gösterdiniz.

Hakem için söylecek çok şey var ama midem bulanıyor. Sahamızı kapatsalar dahi hakeme verilen tepki için BÜYÜK TAKIMIN BÜYÜK TARAFLARLARINA AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM. Bu akşam içimde biraz serinlik var ise, taraftarımızın hakeme tepkisindendir. Oh be dedim.
                Bu hakem için havaalanına da ben olsam giderdim. Ceza gerektirmeyecek her türü olumsuz tepkiyi hak ediyor bu hakem.

Kayserisporlulara, bu forumu okuyanlar var ise aralarında, şöyle diyorum. Allah tan sizin gibi şerefsiz bir takımın taraftarı değilim. Bu sözü bize oynadığınız maç için değil. Başka takımlara OYNAMADIĞINIZ İÇİN söylüyorum. Ezik takımsınız. Biraz haysiyet onur olur da çıkar herkese karşı oynarsınız. Ama gördük önceki maçlarınızı.

Gelelim TS ye.
                Bu kadromuz ile, her sonuç normal olurdu. Herkes nelerin aksadığını gördü. Olay gayet açık.

Umut en önemli özelliğinden uzak. Umut yaptığı en iyi 1. iş pres yapıp rakibi zorlamak, erken oynatıp topun bize geçmesini sağlamak. Bunu 10 haftadır yapmıyor. 2. iş gol atmak, onu da yapamıyor. Bence umut yerine artık doğrudan Pawel ile başlamalı. Eğer Umut pres yapmayacak ise, bir faydası olmuyor.

Jaja-Alan ilk yarı golden sonra hiçbirşey yapmadı, hiç geri gelmedi. Mecburen Alan ı oyundan aldı. Kimi koyacağı tartışılır idi, Yattara girdi.
                Yattara Alan dan etkili idi, sonuçta 2 gol daha attık ama 2 de yedik!

Ceyhun elinden geleni yaptı. Bu orta sahada Colman ile ikisi varken bu kadar oynayabilir, daha ne yapsın.

Colman sezonun en iyi maçını oynadı. Yapabileceği birşey yok.

En kötü kısmımız arka dörtlü ve defans. Bunun da sebebi forvetlerin geri gelmemesi.

Neticede iyi olan ve afedersiniz köpek gibi yırtınan bir takımdan, böyle dağınık ve ofansif ne yaptığını bilmeyen kadromuzla beraberlik bile iyidir.

Ezik FB liler, lig sonuncusunu zar zor yendiniz diye sevinmeyin. Daha çok maçlar var.

Bizim takımın SABIRLI OYNAMASINA GERİ DÖNMESİ GEREK. Çok sabırsız oynuyor. Bu da bizim gibi düşünmelerinden. Öne geçince oyunu tutamıyoruz. Daha orta saha ve defans sağlam oyuna geri dönmeli. Bu kadar saldırgan oyuna gerek yok. Benim düşüncem böyle. Nasıl olsa pozison bulunur. Ezikbahçe gibi 1 gol atıp yatmasını bilmeliyiz. O şekilde farka da gidebilirz. Tam şu anda Sergen de bunları söylüyor, tesadüfe bak

Bozmayın moralinizi.

HEP DESTEK TAM DESTEK.

ŞAMPİYON TRABZONSPOR.

iyi akşamlar
                İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Allah rızası için hakem vurana kadar şu Cale isimli,takıma hiçbir katkısı olmayan,ancak ne hikmetse sürekli olarak ilk 11'de forma şansı verilen adamı vursun.İnsan evladı nasıl tahammül eder bu adama.Ne defansa katkısı var ne hücuma.Peki hangi mantıkla oynatılır bu adam hala?Trabzon Amatör'den herhangi bir sol bek oyuncusuna bu kadar şans verilse sanırım Cale'den daha kötü olamaz.İllallah dedik artık yeter.

Yorum

• Maraton 3lüsünün alayı yalan.
                    İzlemeyin şunları.
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Konuyla alakasız ama Nevzat Şakar için uğursuz diyordum aynen de dediğim gibi çıktı, ah be Sadri başkan ne diye aldın ki şu adamı yönetime.

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi
                        Cünkü bu takim dogal olarak tek ilin kardesim.

Eger Futbolda takimlar Sehirlerini temsil ediyorsa o kisi kendi sehirini tutmasi gerekir.Yok ben sehirimi tutmak istemiyorum diyenlerde senin gibi herhalde benim yorumlarima sinir olur.E Trabzonluysan bende senin cevabini anlamakta güc cekerim.
                        Sende Almanyada oturuyosun Gurbettesin bi laf vardır "doğduğun yer değil doyduğun yer memleketindir" diye...
                        Bu lafa dayanarak diyorum sen de 81 ilin 80inde değilsin kendinede laf atma ortamıda germe bu takım trabzonlu olanında olmıyanında takımı ingilterede tutan ingilizler bile var ne demeye çalışıyorsun ki...

Boş işlerle uğraşmayın da işinize bakın adam gibi

Yorum

• bişeyler yazmak için cevap yaz butonuna tıkladım....yazacak olduğum şeyleri yazmaya üşendim...nerden başlycağımı da şaşırdım...sadece şunu söyleyebilirim..Trabzonspor takımı İstanbula taşınsın,10 yılda en az 3 şampiyonluğu garantidir...ben Trabzondayım,buradan da onu severim...

Yorum

• taraftara kabahat bulmayalım millet çıldırdı çıldırdı

Yorum

• ligi baştan başlattık iyi olan kazanacak...ben hala iddia ediyorum kazanan biz olacağız diye...fb devre arası yaptığı yüklemenin kaymağını yedi ama büyük düşüş olacaktır önümüzdeki maçlarda...
                              Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                              Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yok kardeş öyle deme biz burda hıncal haklımı başlığı açarken başlıklar şenol hocanın bir bildiği vardır mantığı ile kapatılıyodu..sadece 2. yarıda 3 net penaltımız verilmedi...aykut ve aziz hedefine ulaştı..o zamanda demiştim öyle federasyona yürüyelim falan ayağına kimse girmesin hele hele bmn yönetimi hiç girmesin..zira testi kırılmadan gereken yapılmalıydı..
                                Benimde kapatılan böyle bir başlığım var .

Bunlara hazırlıklı olmalıydık . Sanıldı ki biz bunları evvelden konuşsaydık dikkatimiz oynadığımız oyunun dışına kayabilirdi .

Şimdi ne oldu peki ?

Hakem yaralandı ve bunun bir bedeli olacak , bunun vebali kimin boynuna ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X