Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizim kaderimiz bu olamayız arkadaşlar yine üç beş senede bir türkiye kupası üç beş senede bi şampiyonluk oynamak.ben bu takımın şampiyon olması için bir hafta şampiyonlugu kutlayayım sonra ölmeye hazırım..şampiyon olalım 26 sene yine beklerim...ama olmuyor işte nasıl olacağız ne yapmak lazım..

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu puan bizi şampiyon yapacak...
      O ankaragücündeki bir puan değilmiydi Gamze yoksa antalyadaki mi bak karıştırdım şimdi.

Yorum

• bu saerefsız hakemı gecen senden hatırlayaın alanzınhoya fauyl vermeyıp pesıne golu yemıstık ve o mactaa gs lehınee o kadar duduk caldıki o gunden wsonra bu adama gıcık olmaya basladımm hakkatten bunlar nasıl hakemn anlamıs deılım azız yıldırım bu kadar tass...lı adammı yahuu
        Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• Yahu Allah aşkına saçma sapan yorumlar yapmayın.

Kayseri bize aslan kesilmiş.

Ya kardeşim ortasahanda top kazanacak sadece bir adamın var.

Ortasahası dirençli olan tüm takımlar bize çok rahat üstünlük kuruyor bu kadar basit...

Yorum

• Olacak ama nasıl?
            ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• burda ahkam kesmeye gerek yok THE END.....................
              14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yapılan son transferlerden biri bile şu takıma monte edilemedi veya monte edilebilecek kalitede adamlar alınmadı.
                Abi transferleri geçtim , sene başında yollanan Gabric takımda tutulsa ne olurdu ? İşte Engin yok , sahada onun boşluğunu dolduracak adam yok ki Engin de bizim Engin yani , hala yerel . Bir maç var bir maç yok .

Yorum

• Mustafa malesef 2. lig topçusu. Ceyhun ise Bank Asya'da oynayabilir.

Yorum

• Kayseriye laf yetiştireceğine devre arası transfer yapsaydınya ey yönetim

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi
                      Cünkü bu takim dogal olarak tek ilin kardesim.

Eger Futbolda takimlar Sehirlerini temsil ediyorsa o kisi kendi sehirini tutmasi gerekir.Yok ben sehirimi tutmak istemiyorum diyenlerde senin gibi herhalde benim yorumlarima sinir olur.E Trabzonluysan bende senin cevabini anlamakta güc cekerim.
                      Trabzonspor'u ayakta tutan, Trabzonlu olmayan, Trabzonspor taraftarlarıdır.

Bunu hertürlü herkesle tartışırım. Bu konuyu konuşmak isteyen özel masaj atsın .
                      En son okg_53 tarafından düzenlendi; 27.02.2011, 22:08.
                      Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                      Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                      Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                      Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• umut bulut 100. golünü atamıcak bu sezon
                        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi
                          Cünkü bu takim dogal olarak tek ilin kardesim.

Eger Futbolda takimlar Sehirlerini temsil ediyorsa o kisi kendi sehirini tutmasi gerekir.Yok ben sehirimi tutmak istemiyorum diyenlerde senin gibi herhalde benim yorumlarima sinir olur.E Trabzonluysan bende senin cevabini anlamakta güc cekerim.

bu nasıl bir anlayıştır? ben trabzon'luyum ama saygının en büyüğünü trabzonlu olmayıp trabzonspor'u tutanlara duyuyorum. 80 ile şerefsiz diyorsun kendi insanımızdan soğutuyorsun.
                          Şike SİZ; Leke SİZ

Yorum

• İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O ankaragücündeki bir puan değilmiydi Gamze yoksa antalyadaki mi bak karıştırdım şimdi.
                            Bizi direk sampiyon yapacak bir puan kadikoydeydi alamadik
                            '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir oyun kurgusu yok.

Ortasaha booomboş.

Bir tane dönen topu alamadılar kimse stoperlere kabahat bulmasın...

Yorum

• Kapandı misafirlere başlık iyi oldu.
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Çalışıyor...
                                X