bizim kaderimiz bu olamayız arkadaşlar yine üç beş senede bir türkiye kupası üç beş senede bi şampiyonluk oynamak.ben bu takımın şampiyon olması için bir hafta şampiyonlugu kutlayayım sonra ölmeye hazırım..şampiyon olalım 26 sene yine beklerim...ama olmuyor işte nasıl olacağız ne yapmak lazım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
Daraltma
X
-
İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu puan bizi şampiyon yapacak...
Yorum
-
bu saerefsız hakemı gecen senden hatırlayaın alanzınhoya fauyl vermeyıp pesıne golu yemıstık ve o mactaa gs lehınee o kadar duduk caldıki o gunden wsonra bu adama gıcık olmaya basladımm hakkatten bunlar nasıl hakemn anlamıs deılım azız yıldırım bu kadar tass...lı adammı yahuuTrabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir
Yorum
-
İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapılan son transferlerden biri bile şu takıma monte edilemedi veya monte edilebilecek kalitede adamlar alınmadı.
Yorum
-
İlk olarak Full HD tarafından gönderildiCünkü bu takim dogal olarak tek ilin kardesim.
Eger Futbolda takimlar Sehirlerini temsil ediyorsa o kisi kendi sehirini tutmasi gerekir.Yok ben sehirimi tutmak istemiyorum diyenlerde senin gibi herhalde benim yorumlarima sinir olur.E Trabzonluysan bende senin cevabini anlamakta güc cekerim.
Bunu hertürlü herkesle tartışırım. Bu konuyu konuşmak isteyen özel masaj atsın .En son okg_53 tarafından düzenlendi; 27.02.2011, 22:08.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
İlk olarak Full HD tarafından gönderildiCünkü bu takim dogal olarak tek ilin kardesim.
Eger Futbolda takimlar Sehirlerini temsil ediyorsa o kisi kendi sehirini tutmasi gerekir.Yok ben sehirimi tutmak istemiyorum diyenlerde senin gibi herhalde benim yorumlarima sinir olur.E Trabzonluysan bende senin cevabini anlamakta güc cekerim.
bu nasıl bir anlayıştır? ben trabzon'luyum ama saygının en büyüğünü trabzonlu olmayıp trabzonspor'u tutanlara duyuyorum. 80 ile şerefsiz diyorsun kendi insanımızdan soğutuyorsun.Şike SİZ; Leke SİZ
Yorum
-
İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO ankaragücündeki bir puan değilmiydi Gamze yoksa antalyadaki mi bak karıştırdım şimdi.
Yorum
Yorum