Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne 2.liği ya bu takım böyle oynarsa daha da düşer.

Düzeldi iyiye gidiyor diyoruz ama bişey olduğu da yok. Böyle top oynanmaz bugün 5 tane de yiyebilirdik 6 tane de yiyebilirdik. Adamların penaltısı verilmedi. Böyle bi futbol yok böyle bi savunma hattı yok. Böyle takım kurulmaz bi defa. Sinirden arkadaşımın kalbini kırdım şu adamlar yüzünden.
    En son sametaydin tarafından düzenlendi; 27.02.2011, 21:23.

Yorum

• Vayyyy.
      Maraton programının alt başlığına bakın.
      Lider Artık Fenerbahçe
      Ayıptır lan sanki haftalardır bekliyormuş gibi averajımız da puanımız da Fb ile aynı nereye lider!
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Engin Baytar'a sallayanlar neredesiniz? Bu takımın Engin gibi savaşan,hakemle kavga eden, takım arkadaşıyla kavga eden adamlara ihtiyacı var. Ruhsuz topçularla işte bu kadar.
        ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• sahayı kapatsınlar işllah bi 5 maç

Yorum

• Futbol açısından güzel bir maç izledik (ama bizi bu saatten sonra güzel futbol ilgilendirmemeli) sonuç olarak evimiz de iki puan kaybettik.İki defa öne geçmene rağmen bir puanı zar zor alıyorsun. Penaltı pozisyonu diye bahsettiğimiz pozisyon hem dışarıda bana göre de faul değil. Maçın genelinde hakem sertliğe müsaade etti zaten. İlk yarıdaki Burak'ın düşürüldüğü pozisyon penaltı denilecekse çok daha netti. Bizim kendi evimizde bu tip bahanelere sığınmamamız lazım.

İlk olarak Egemen in sakatlığından sonra bizim defans bloğumuzun incelenmesi lazım. Türkiyede defans 4 kişi ile yapıl(a)mıyor. İlla kaliteli bir defans için en az 5-6 kişi olmak gerekiyor. Yediğimiz 3.gol tam bir rezalet. Cale adamını kaçırır,forvet oyuncusunu kimse tutmaz. Tam derslik gol yedik. Uzun uzadıya çok şey yazılır maçla ilgili fakat olayın sıcaklığı biraz geçsin.

Yarış şimdi yeniden başladı. Bu saatten kim daha çok puan alırsa ipi göğüsler.Kendi ellerimizle kazandığımız avantajımızı kendi ellerimizle kaybettik. Evimizde çok puan kaybediyoruz, şampiyonluğa oynuyorsan evin kalen olacak ama biz de tam tersi.

Bir sözümde taraftara, bu havada çok iyi bir atmosfer oluşturdular golün erken gelmesi ile de mükemmel başladılar maça. Maç 1-1 iken veya 3-2 iken kısacası skor avantajı bizde olmadığı zaman taraftar niye duruyor(20 bin kişiden bahsediyorum kimse tek tek üstüne alınmasın) anlamıyorum.
            Biz 0-2 geride olup 3-2 aldığımız bjk maçını; top rakipteyken ıslık top bizdeyken destek ile 7 dakika da aldık.
            Zor bir rakiple oynadık kabul edin. Gaziantep,Bursa,Kayseri ve üç istanbul takımı mevcut şartlarda puan kaybedilecek takımlardır. Kim daha az kaybederse işi bitirir.
            Bu iş kesinlikle olacak ama arkadaşlar, inanalım ve destekleyelim...

Taraftara bugün için teşekkürler.Geçmişe göre çok iyiydiler.
            En son agahozlu tarafından düzenlendi; 27.02.2011, 21:32.
            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Yattara'ya gerçekten ihtiyaç var bu sene için. Bir de Egemen sakatlandığında transfer yapmalıydık.

Yorum

• aklı selim olmakta yarar var,şimdi liderlik stresine fener girsin ankaradan 3 puan alında görelim..biz beşiktaşı nsl olsa yenecez..
                beşikdüzü_akkese

Yorum

• yattara konusuna katılıyorum...

İlk olarak haskiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar Allah rızası için kendimize bakmalıyız... Bizim Yattara gibi beyinsiz bir futbolcumuz olduğu sürece sıkıntıyı başka yerde aramamak lazım... ŞAMPİYON olacağız kim ne derse desin....

27.02.2011

21.13

Buraya da not alıyorum....
                  .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• Sampiyon olabiliriz

Bu maci da alabilirdik

Haftaya yener gene de lider olabiliriz

Ancak ne olursa olsun...

Senol hoca 500 YIL gecse de degismez

Eger sampiyon olursak

onun sayesinde
                    AMA ona ragmen olmamiz lazim

Boyle boktan bi paradoks
                    Senol gunes asla iyi bir taktisyen olmadi
                    olamaz

Yorum

• Şenol Hoca'yı birde bizler burda eleştiriyoruz.Adam Yattara'yı birşey biliyorda oynatmıyor
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Seyirci nasildi millet? Her puan kaybindan sona seyirciye sallamak en basiti, seyiciye sallayalim mi? Duyanda bjk, gs ve fb maclarini biz Avni Akerde kazanmadik sanacak. Sanki sampiyon olan takimlar seyircinin muthis destegiyle sampiyon oluyor.....Trabzonsporun puan kaybinda ve kazandiginda en buyuk pay sahibi teknik yonetim ve futbolculardir. Seyirci itici guc olabilir ama futbolu sahada oynayacak olan futbolculardir. Ben hic bir zaman seyirciye sallamadim sallamamda. Trabzonspor Trabzonspor gibi oynasa seyirci, yer, yurt ve mekan hic fark etmemeli ve maclarini kazanmali. Bu gece seyirci muhtesemdi deniliyor pekiyi neden kazanamadik? Demek ki her kotu sonucu seyirciye baglamamak gerekiyormus. Cok yazik oldu, liderlik gitti fakat lig henuz bitmedi, karalar baglamaya gerek yok...
                        Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• Beyler ALLAH aşkına kendinize gelin evet 2 puan gene bıraktık içerde ama unutmayın zirvede puanlar aynı averajlar aynı 2li averajla fener önümüzde

Size bir soru 24.haftaya girerken yani 10 hafta kalmışken zirvede fenerle puanlarımız aynı denseydi sene başında hanginiz karşı çıkardınız

Hiçbirşey bitmiş değil siz TRABZONLU'SUNUZ yılmak,yıkılmak bize göre değil lütfen herkes kendini toparlasın haftayada puan kaybı yaparsak o zaman dediklerinizin hepsinde haklısınız

AMA ŞU ANDA ÖNÜMÜZDE TEK HEDEF VAR BEŞİKTAŞ MAÇI GALİBİYETİ !
                          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• forumdaki misafirlere sevgilerimi sunuyorum..
                            bu kopekleri sevindiriyoruz ya en cok bu dokunuyor..

Yorum

• İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bugün takımın kötü oyunun yanında taraftarda berbattı. gol olduktan sonra takımı destekleyen taraftar maç izlemeye gitmesin bi zahmet takımı ateşleyecegine takım taraftarı ateşliyo bu nasıl iş yaw. inşallah saha kapanırda istanbulda oynarız kendi evimiz bize deplasman olmuş.
                              onemli olan futbolcuyu atesleyebilmek galipken herkes bağırır mac berabere kale arka bile susmuş bu nasıl iştir

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yunus Yıldırım maçı iyi idare etti bence .

Bir kaç gerizekalı yine iş başında . Hakeme saldırmak ne demek, böyle medeniyetsizlik olur mu ?
                                Ne bu marjinal olma hevesi yahu ?

Yunus Yıldırım maçı iyi yönetmiş , nasıl iyi yönetmiş acaba ?

Mehmet Eren'e yapılan penaltı var net , NERDE ?

Burak'a yapılan şeyi görmedi mi geçiniz , geçiniz .

Marjinal olmak için de bu kadar zorlamaya gerek yok . Gerizekalıymış , burdan yazmak kolay . Çok medeniyetli iseniz gidin parayı verin o medeniyetsizlerin yerinde siz izleyin maçı !

Gerizekalılarmış , bi şey derdim de büyüksünüz .
                                Twitter Adresim

Yorum

Çalışıyor...
                                X