Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aynı şey benim de dikkatimi çekiyor kaç maçtır.Neden ön direğe açılıyor her orta hem orda topçumuz yok hem oraya doğru hamle yapan birisi yok kaç kere böyle kornerlerimiz heba oldu.Maç içersinden jaja kullandı bi kere köşe vuruşunu o da ön direğe attı e bakıyorum kimse yok orda bi anlam veremiyorum.Güçlerimi yetmiyo ne anlamadım gitti
    Yanlız bence oradaki sorun zeminden kaynaklanıyordu. köşe bildiğimiz topraktı, çim zeminde topun altına girip kaldırmak çok daha kolay futbolcular antrenmanlarda toprak sahada çalışmadıklarından bir türlü güzel orta yapamadılar.

Yorum

• İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yanlız bence oradaki sorun zeminden kaynaklanıyordu. köşe bildiğimiz topraktı, çim zeminde topun altına girip kaldırmak çok daha kolay futbolcular antrenmanlarda toprak sahada çalışmadıklarından bir türlü güzel orta yapamadılar.
      Son bir kaç maçtır öyle ama sadece manisa da değil.Ayrıca kornerlerin yattara veya colmanın kullanmasından yanayım,Selçuk sadece serbest vuruşları kullansın

Yorum

• Bazı renkdaşlar özellikle yine başlamışlar içerde oynadığımız için zor maç diye...(özellikle gurbette yaşayan renkdaşlarımız)

Artık bu karamsarlığa son verin yeter artık..Tam tersine bir etki olacaktır bu hafta çünkü 2 haftadır takımdan ayrı taraftar...

Şimdi yazıyorm buraya sezonun en etkili desteği haftasonu olacak,eleştirenler bu yazdıklarından utanacaktır...
        1996 yılında 12 yaşındayken şampiyonluğu kaçırdığımız için kendini incir ağacına asan şehidimiz MEHMET DALMAN 'Igördün mü Kazım?Hopa’ya giderken Zigana dağları'na bakan gözlerinle bak ona. Söyle ona: ''Mehmedim 22 oldu şampiyon olamadık ama şampiyonluk için uşaklar hala uğraşıyor''

Yorum

• Belki de sezonun en kritik maçına çıkacağız. Hadi hayırlısı..

Yorum

• maçın bilet fiyatları tam komedi,

maraton 25 TL, bu biletleri 100 liradan satılacağını beyan etmişlerdi sezon başı, sonra 50 Tl oldu, tamam kombineleri satmak için böyle bir taktik denediniz de, şampiyonluğa gidiyoruz be kardeşim,

bu fiyatlarla yine de o stadyum dolmazsa gerçekten şampiyonluğu taraftarın isteme konusundaki düşüncelerini sorgulamak gerekir.
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• ortaları artık selçuğun dışında biri kesmesi lazım dün akşam tüm kornerler faul atışları çok kötü değil rezil ötesi yaptı,

colman veya başka bir adama şans vermek lazım yahu bir kornerde isabetli olmaz mı arkadaş

Yorum

• inşallah kazanırız bjk maçına kayıpsız çıkarız

Yorum

• ben bu maça çok rahatım ne yalan manisanın atak oyununda korkuyordum yani bir ara beraberliğe bile razı oldum ama galibiyet çok güzel oldu ,

kayseri maçı ya 1-0 ya 2-0 alacağız iyi defans yapıyorlar en kötü 0-0 biter ama biraz atak oynarsak yeneriz

fenerbahçe ve antalya maçlarında çok kötü oynadılar

Yorum

• Artı rahat maç yok bunu kabul edelim..

Mutlaka almamız gerekiyor,k.paşa'nın fenerden puan alacağını düşünüyorum..

Kazanıp bjk maçında puan kaybetme opsiyonu sağlamalıyız...
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• şota kazanmak istiyoruz demiş ya tamam kardeşim takımı ful atak oynay sen de sevin biz de
                      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak mitnide61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bazı renkdaşlar özellikle yine başlamışlar içerde oynadığımız için zor maç diye...(özellikle gurbette yaşayan renkdaşlarımız)

Artık bu karamsarlığa son verin yeter artık..Tam tersine bir etki olacaktır bu hafta çünkü 2 haftadır takımdan ayrı taraftar...

Şimdi yazıyorm buraya sezonun en etkili desteği haftasonu olacak,eleştirenler bu yazdıklarından utanacaktır...
                        Ben bu destek meselesi biraz farkli görüyorum. Taraftar dogru zamanda dogru tepkiyi veremiyorsa takima faydasi olmuyor isterse saatlerce bagirsin dursun. Özellikle hakemi etki altina alabilmek gerek. Taraftar hem takimini positiv etkileyecek hem hakemi etki altina alabilecek.

Skor taraftarininda cogulukda oldugunu bilmekde fayda var. Yani stada isterse 0:5 geriye düssende takimi destekleyebilmek gerek. Bunu yapabiliyoruzmu su anda ?
                        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Artı rahat maç yok bunu kabul edelim..

Mutlaka almamız gerekiyor,k.paşa'nın fenerden puan alacağını düşünüyorum..

Kazanıp bjk maçında puan kaybetme opsiyonu sağlamalıyız...

kasımpaşanın kadıköyde puan alır diye düşünmek hayal olur ...bu saatten sonra fenerin içerdeki bursa maçı çok önemli oldu artık puan alırsa bursa alır antep alır deplasman eskişehir cimbom başka kalmadı

Yorum

• kayseri kalecisi bizdende yesin öyle 2 golde eşitlesin şartları
                            Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• Fener ilk yarida evinde maglup olmadi ancak deplasmanda 4 maglubiyeti var. Sanirim bu tekrarlanir yine.
                              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak Berkedogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kayseri kalecisi bizdende yesin öyle 2 golde eşitlesin şartları
                                yok o bizim maçta 90 lardan top çevirir hayatının maçını çıkarır az mı bilirim rakip kalecilerin bizim maçta panter kesildiğini

Yorum

Çalışıyor...
                                X