Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Geçen haftaki Kayserispor çok çok kötü oynadı ve biz o Kayseri'yi dağıtırız. Sahada az sakin olsak ve son dakikaya kadar dikkatimizi dağıtmasak yeter. Kayserispor'da beni en çok korkutan şey maçı asla bırakmamaları. Ne kadar kötü olrlarsa olsunlar son saniyelerde bile pozisyona girebiliyorlar.
    Aynen renkdaş dediklerine katılıyorum.Sakin oynayıp bol paslı ve mümkünse hücum pres oynamalıyız.Bu maçta Colmanın oynaması düşüncesindeyim.
    Bakalım Okg kardeş neler anlatacak

Yorum

• Ligin her maç içerde dışarda ofansif futbol oynamaya çalışan tek ekibiyiz , yok Manisa'da ofansif oynarmış yok Kayseri golü düşünürmüş bize gelen defansa çekiliyor açık oynamaya yürekleri yetmediği için Kayseri'de kapanacaktır ama Allah (c.c) 'ın izniyle 3 gol atacağız o hırsla .
      DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak delidalga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Disiplin,90 dk mücadele ve kazanma arzusu ile bu maçı alacağımıza inanıyorum. Tezahüratlar ile rakibin motivasyonunu bozmayı başardığımız gün iç saha kolay kolay yenilgiye uğrayacağımızı sanmıyorum.

Birde çok saçma goller yesekde ligin en az gol yiyen ekibi biziz sanırım.Olmadık anda gol yiyoruz.bu konu üzerine çalışılmalı.
        46 gol atıp 16 gol yemiişiz +30 averaj
        Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• Artık bir hayal olsa da hala özlemle bu maçı taraftarın söküp almasını bekliyorum.
          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Artık bir hayal olsa da hala özlemle bu maçı taraftarın söküp almasını bekliyorum.
            Bir de şu sis inmese sahaya

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dün akşam Marcus Merk Trabzonspor durağan oynuyor rakipler çözdü yaratıcı adam eksikliği yaşıyor dedi Jaja hariç yaratıcı adam yok dedin Alanzinho oynamalı dedi ezber bozmak adına bence çok doğru bir tespit rakipler çözdü bizi Trabzonspor göbekten geliyor göbeği kalabalık tutalım diyip ileri çıkmıyorlar bizde zorlanıyoruz Alanzinho içerdeki maçlarda 11 de olmalı ben Burak'la Umut'un aynı anda sahada olmasından yana değilim Umut ileri atılan topları alıp saklasa yandaki adam daha iyi bindirecek ama malesef bu konuda yetersiz Pawel'in topu alışları çapraz koşuları 5 dakikada ben bu işi biliyorum der gibiydi ama fiziksel gücünü bilmediğimden Şenol hocaya kızamıyorum ama Umut'un yerine ileride top tutabilecek Pawel'in oynamasını daha doğru buluyorum özellikle Trabzon'da kapnan takımlar karşısında Umut boşluk bulamadığından etkisiz oluyor inşallah Pawel daha çok süre alır.
              ben de bu yoruma katılıyorum. Pawel oynadığı çok kısıtlı zamanda bu işi biliyorum der gibiydi. 90 dakika seyretmediğimizden fizik kondisyonunu bilemiyoruz fakat 5-10 dakikadan daha fazla kalmalı sahada, en azından bir 45 dakika çıkartacak kadar formu vardır.
              Şike SİZ; Leke SİZ

Yorum

• sistemi oturmamış bir takım olarak,
                hala nasıl lideriz anlamakta zorluk çekiyorum.
                ha çok memnunum o ayrı tabii de.
                şenol hoca mı bizim 4 hücumcuya kafanıza göre oynayın ortadan dalın diyor?
                biz niye kanatları kullanamıyoruz?
                bu sezon kanattan gelen ortalarla kaç gol bulduk?

4-1-2-3 mü 4-2-3-1 mi 4-4-1-1 mi oynuyoruz biz?
                çözen var mı Allah aşkına?

şenol hoca iyi bir eğitimci o bir gerçek
                ama iyi bir taktisyen olduğuna hala inandıramadı bizi

elimizdeki futbolculara göre taktik belirliyor hoca.
                elinde sol açık olmadığı için de sol açıksız oynuyor.
                sağ açık oynayan futbolcumuz burak ise orta yapamıyor veya yapmıyor.
                yaptığı iş önüne atılan toplarla cezasahasına katetmek.
                "Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
                Mustafa Reşit Akçay

Yorum

• Evet arkadaş doğru söylüyor. SANMAYIN Kİ bjk ts ye yatacak. Bunlar düşman gibi gözüksede istanbul takımlarının şampiyon olmasını ister. Çünkü TS şampiyon olursa maddi gücü artar ve rakip sayıları 2 den 3 e çıkar. 3 büyükler,hersene aralarında çekişmeye dünden razılar. 2 sene ben olurum bi sene o bi sene öbürü mantığıyla.Araya TS girdimi ne olduğunu 10 yılda 6 şampiyonlukla gördüler.

Yorum

• ne yatması? bjk tabi ki ölümüne oynayacak bize karşı sonuçta hepsi ist. takımı

kayseri de aynı şekilde ölümüne oynayacak, dün manisa sanki şampiyonlar ligi finali maçı oynuyor gibiydi yeminler meminler ama fenere gelince hepsi tırt

Yorum

• Cale-Piotr değişikliğine artık ben de varım. Ama Umut-Pawel değişikliğine yokum. Tabi Pawel'in 5 dakikadan fazla oynaması da şart (sakatlığı ne durumda acaba?). Ceyhun deplasmanlarda değerlendirilebilir böyle rahat takımlara karşı ama Colman'ın ve Alan'ın Kayseri maçında ilk onbir başlaması bence elzem. Bir de Giray bu maçta ilk onbire döner diye düşünüyorum.

Benim kadrom Onur, Serkan, Giray, Glowacki, Piotr, Selçuk, Colman, Jaja, Burak , Alan, Umut

Bu arada bir Yattara vardı ne oldu ona?

Yorum

• Bu arada rakiplerin yatmasıyla şampiyon olmak isteyenler fenerlidir heralde. Ben fener zorla şampiyon yapılmaya uğraşırken midem bulanıyor diyorum siz yatmaktan kalkmaktan bahsediyorsunuz. Ayrıca bize kimse yatmaz, yatmasın da...

Yorum

• Ligin en uzun ilk 11lerinden biriyiz,belkide en uzunu. jaja,burak,ceyhun,glowacki,mustafa

Ligin en çok foul yapılan takımıyız.Foul kazanan.

Ligin en iyi duran top kullanan adamlarından birkaçı bizde. selçuk,yattara,colman,jaja

NEDEN HAVA TOPU HÜCUMUNU GELİŞTİRMYORUZ ?
                          En son inadına_Trabzon tarafından düzenlendi; 22.02.2011, 12:04.

Yorum

• yatma işini kim çıkardı ya böyle saçma bi muhabbet görmedim kendi kuyumuzu kendimiz kazıyoruz resmen yatacakmış bu ligde ankaragücü bursaya yatar anca başka hiç bi takım gidip başkasına maç vermez ya da yatmaz
                            Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ligin en uzun ilk 11lerinden biriyiz,belkide en uzunu.

Ligin en çok foul yapılan takımıyız.

Ligin en iyi duran top kullanan adamlarıdan birkaçı bizde.

NEDEN HAVA TOPU HÜCUMUNU GELİŞTİRMYORUZ ?
                              ortasahalara top indirecek adamımız yok,aslında duvar olabilecek de yok..kişisel çabayla jaja ve alanzinho..şu saydığım 2'sini yapabilsek çok rahatlarız
                              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                              Olmak ister isen bu yolda mahir,
                              Harabat ehlini hor görme şakir,
                              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• ----------------------Onur------------------------
                                --------------------------------------------------
                                --Serkan-------Giray-------Glowacki-----Piotr------
                                --------------------------------------------------
                                --Burak--------Selçuk----Colman------Alanzinho---
                                -------------------------------------------------
                                ----------------------Jaja-----------------------
                                ---------------------------------------------------
                                ----------------------Umut---------------------

Yorum

Çalışıyor...
                                X