Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok zor bi maç ama çocuklar bunun bilincinde....bu maçı alırsak beşiktaş maçının anlamı büyük olur,o maçı da alırsak şampiyonuz Allahın izniyle...
    YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• Bence erken bir gol bulup skor olarak olmasa da oyun olarak rahat kazanacağımızı düşünüyorum 2-0 gibi.(Fazla mı iyimserim acaba)

Yorum

• kayserispor için eksi olabilecek olan takımdan savunmadaki Alex'in ayrılmış olması.Eren Güngör'ün uzun süreli sakatlığı,sağ bekde oynayan genç savaş yılmaz'ın kart cezalısı olması.savunmada bir zaafiyet söz konusu.sağ bek olarak beğenilmeyen hamza çakır oynayacak çünkü başka seçenek yok.Cangele,Mehmet Eren,Santana gibi isimlerin sakatlığı onları iyice köşeye sıkıştırmış durumda.Şota bir türlü istediği 11'i sahaya süremiyor.Artıları ise Ankaragücü ve Antalya maçlarını 90.dakkalarda almış olmaları.Maçtan kopmuyorlar ve maç bitene kadar mücadele ediyorlar.Son iki maçlarında vasat bir futbol oynadılar.Ama ne olursa olsun Kayserispor hedefi olan ve kendini kanıtlamış bir takım.Bu ligde her takım için zor bir ekip Kayseri.Bence Şota'ya şu şartlarda 1 puana razımısın deseler maça çıkmaz.Kayseri'nin savunması zaten son 3 4 yılın en istikrarlı ve en az gol yiyen savunması ama çözülmeyecek diye bir şey yok,fener maçında gördük.genç oyuncular baskı altında çok hata yapıyor.1 puana razı olabilirler ama bu demek değildi maç içinde kapanıp savunma yapacaklar.Özellikle Amrabat ve Hasan Ali'nin oynadığı sol kanattan etkili ataklar yapıyorlar.Bu iki futbolcuda çok yetenekli ve çalım atabilen oyuncular.sağ kanatlarında problem var.Antalya maçında Andre Moritz ve savaş yılmaz oynadı o kanatta ama pek bir varlık gösteremediler.Umarım Mehmet Eren ya da Cangele oynamaz bu maçta.

Yorum

• 1-0 olsun bizim olsun.bu saatten sonra skor değil 3 puan önemli

Yorum

• kayseri, bursa, antep, konya, kasımpaşa, ibb içerdeki bu maçları seyirci aldırmalı takıma.

6 maç 18 puan. ne yaptı 68 puan.

içerdeki tüm maçları alabilirsek deplasmanda kalan 6 maçımızda;

Beşiktaş , Gençlerbirliği , Galatasaray, Eskişehir , Bucaspor, Karabük

3 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet obsiyonumuz olur.

79 puan bizi rahat şampiyon yapar.

Haydi TRabzon sadece 6 maç 540 dakika oturmayın rakibi, hakemi boğun 27 senenin hasreti bitsin artık!
            Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
            -ismail-

Yorum

• bjkliler diyor gider Trabzonu yeneriz ona yanarım dıgerleride merak etmeyin yeniliriz yenilelim diyor..Tüm forza ts'mizi destekliyor.

Yorum

• Sakat yada cezalı var mı kayseride ???
                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• beşiktaş'ın yardımı eksik kalsın! onların minnetine ihtiyacımız yok.

biz çok gördük bu filmi 2004 tü sanırım gs bizim maça asılmayacaktı sözde bütün spor programlarında bu konuşuldu baskı yaratıldı

sonuç; Avni akerde 4 yedik. gs can düşmanı fb nin yolunu açtı.

göreceksiniz bjk maçımızdan önce de bu konu her yerde konuşulacak bjk ölümüne oynayacak fb yine istediğini alacak.

Yemeyin artık bunları !
                  -ismail-

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sakat yada cezalı var mı kayseride ???
                    Savaş Yılmaz sarı kart cezalısı,Cangele,Eren Güngör,Santana,Mehmet Eren,Ömer Şişmanoğlu,Ali Bilgin ise sakat.Mehmet Eren oynayabilirde

Yorum

• kalede süleymanu mu var "kiralık" volkanmı?
                      -ismail-

Yorum

• İlk olarak Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kalede süleymanu mu var "kiralık" volkanmı?
                        Souleymanou var.Antalya maçında Kayseriyi ipten aldı,ölüsü volkandan iyi

Yorum

• İlk olarak aybey61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Savaş Yılmaz sarı kart cezalısı,Cangele,Eren Güngör,Santana,Mehmet Eren,Ömer Şişmanoğlu,Ali Bilgin ise sakat.Mehmet Eren oynayabilirde
                          ooo müthiş bi haber mehmet erende oynamazsa çok büyük bi avantaj sağlarız ve bana kalsa ŞOTA oynayabilcek gibi olsa bile oynatmaz biz onun,oda bizim gönlümüzü fethetmiş

Maçtan galibiyet bekliyorum egemen oynamasın !!! bjk maçına sağlam dönsün... ALANZİNYO ve PAWEL(dün sakatlandığında yüzünü eliyle kapattığı anda içim burkuldu ) daha çok dakkika oynar inş..
                          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Dün akşam Marcus Merk Trabzonspor durağan oynuyor rakipler çözdü yaratıcı adam eksikliği yaşıyor dedi Jaja hariç yaratıcı adam yok dedin Alanzinho oynamalı dedi ezber bozmak adına bence çok doğru bir tespit rakipler çözdü bizi Trabzonspor göbekten geliyor göbeği kalabalık tutalım diyip ileri çıkmıyorlar bizde zorlanıyoruz Alanzinho içerdeki maçlarda 11 de olmalı ben Burak'la Umut'un aynı anda sahada olmasından yana değilim Umut ileri atılan topları alıp saklasa yandaki adam daha iyi bindirecek ama malesef bu konuda yetersiz Pawel'in topu alışları çapraz koşuları 5 dakikada ben bu işi biliyorum der gibiydi ama fiziksel gücünü bilmediğimden Şenol hocaya kızamıyorum ama Umut'un yerine ileride top tutabilecek Pawel'in oynamasını daha doğru buluyorum özellikle Trabzon'da kapnan takımlar karşısında Umut boşluk bulamadığından etkisiz oluyor inşallah Pawel daha çok süre alır.
                            DOZER CEMİL

Yorum

• Kac haftadir ben maci izlerken yayin gidince gol atiyoruz... dünde böyle oldu... sampiyon olana kadar maclara bakmasam mi ne yapsam?
                              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Disiplin,90 dk mücadele ve kazanma arzusu ile bu maçı alacağımıza inanıyorum. Tezahüratlar ile rakibin motivasyonunu bozmayı başardığımız gün iç saha kolay kolay yenilgiye uğrayacağımızı sanmıyorum.

Birde çok saçma goller yesekde ligin en az gol yiyen ekibi biziz sanırım.Olmadık anda gol yiyoruz.bu konu üzerine çalışılmalı.
                                Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X