sadece bir iki rütüş lazım 65 yaşındaki babam bile maç başlamadan önce "amrabat hızlı oyuncu calenin önünde inş. piotr oynar" diyorsa,şenol hocanın biraz kendini sorgulaması gerekir , yattara'ya bir şey söylemeye gerek yok zaten hep öyleydi ancak dikkatimi çeken daha doğrusu herkesin dikkatini çekmiştir ki bir burak gerçeği var , artık rahatlıkla umutun bölgesinde oynayabileceğini düşünüyorum , yanına jaja yı koyar ve kalabalık bir orta saha ve sağlam kanatlarla bjk yi ve geri kalan maçlar kazanırız diye düşünüyorum sadece biraz cesaret lazım , hakan şükürün dediği gibi herşey hiyeraşik olarak gidiyor...bundan sıyrılamız lazım....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
Daraltma
X
-
İlk olarak DİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğlayın bakalım ağlayın...
Ayıp sizlere ayıp...
Bu takım sezon sonunda şampiyon olursa; bu yazılanları herkese tek tek göstereceğim...
Fener şöyle fener böyle bu ne ya Hu...
Yok Başkan yanlış, Şenol Hoca yetersiz...
Sizlere sesleniyorum Ey Trabzonsporlular...
Uyanın , Silkinin...
Bırakın ezilmeyi ayağa kalkın...
Şimdi size 1. devredeki 6. hafta puan durumunu veriyorum...
Anlayan anlar ve akıl yürütür...
6. Hafta Puan Durumu
Bu da benim ufak oğlan, TRABZONUSPOR'u terk etmeyi düşünenlenlere inat " Al da bayrağı düşman üstüne"SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
anlamadığım şenol hoca neden yeni tranferleri hiç oynatmıyor ben geldiği günden beri ceyhundan iskele babası bile olmaz diyorum adam yanından futbolcu koşuyor öküzün trene bakdığı gibi bakıyor sol sos veriryor al oyuna yeni tranferi ne tutuyorsun adamı yanında umut'un morali bozuk al oyuna pozek biraz olsun oda dinlensin şimdi ne olacak kuş puan kaybedecek sende diğer kuşcuyu yeneceksin
offfffffffff mayıs ayına kadar uyumak istiyorumZirve bizim işimizdir...
Yorum
-
Çok şey var yazılacak ama iki haftadır bizi ipten alan Onur'un performansının düşmesi neticesinde puan kaybettik dün akşam. Yanlış anlaşılmasın sakın, Onur'a kızdığım falan yok. Adam 22 hafta takır takır oynadı, kötü oynama kontenjanını kullanıyor, sonuçta O da insan, makine değil ya. Sağlık olsun.
Egemen gibi kilit bir oyuncumuzun eksikliğine bir de Selçuk eklenince puan kaybı kaçınılmaz oldu. Selçuk'un ölüsü bile bu takımda iş yapar. İkide bir Selçuk'a sallayanlar umarım gerçeği görebilmişlerdir.
Her şey bitmiş değil. Biz kötüyüz febe ise "çok" iyi. Bunun hep böyle süreceğine inananlar var aramızda, gariptir. Garip olan bir diğer konunun sezon başından beri her fırsatta "o yetersiz, bu şöyle, bu takımdan bir şey olmaz..." diyip bugün en fazla gürültüyü çıkaranların olmasıdır. Gerçekten çok garip. Madem takım yetersiz, neden beklenti içine giriyorsun ? Gerçekten saçmalık...
Biz deplasmanlarda kazanıyoruz, inanıyorum kalan tüm deplasmanları kazanacağız ama A.Aker için aynı şeyleri söyleyemiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin, ben hala şampiyon olacağımıza inanıyorum. Her daim febe iyi olmayacak ya, her maç Egemen'siz, Engin'siz, Selçuk'suz sahaya çıkmayacağız ya...
İlk devre 6 haftalık performansımız kötüydü, 11 puanımız vardı, lider Bursa'nın 18. Ama ne oldu devre sonunda haberiniz var mı ? Bu hep böyle mi sürecek yani ?En son Oruç tarafından düzenlendi; 28.02.2011, 10:49.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonunun özünde haklısın, transfer yapılmalı idi, ve senin dedğin noktalar gerçektende bağırıyordu ve hala da bağırıyor. Ama malesef şu anki durumumuz bu. Ben hayatım boyuncu top oynarkende şunu düşündüm, oyun esnasında gol yersem üzülmem, gol kaçırırsam kendime sinirlenmem 1 sn sürer ama maç bittikten sonra kendime çok kızarım yaptığım hataları çok düşünürüm, maç i,çinde full konsantrasyon ile oynarım.
Ama bizim taraftara bakıyorum biraz kötü gidince hemen eski defterleri çıkarıyor. Tamam herkes haklı ama zaman o zaman değil ki...Herkes beğeniyor ama ben Umutu beğenmiyorum, ama benim takımımda oynuyor ve gol atması için, iyi oynaması için sırtımda taşıyacaksam taşırım, başı kaşınacaksa kaşırım.
Birlik olmak gerek, zaten cahil çok aramızda...takıma ve taraftara zarar veriyor...BMN bu eleştirileri yasaklasa yıl sonuna kadar bu tarz geçmiş işler konuşulmasa razıyım...benim düşüncem
Şu saatten sonra nekadar konuşsak boş aslında, takımı desdeklemekten başka çaremiz yok. Aslında hiç birşe kaybedilmiş deil ama kolay olan süreci çok zora soktuk. Böyle bir farkı böyle bir ligi birdaha yakalarmıyız bence çok zor.
Yorum
-
Asıl bir zamanların en 'tavlacı futbolcu'su Yattara, dün Hasan Ali'nin karşısında sürekli 'gele attığı' performansıyla halen kendisini Trabzon'un yıldızı sanıyorsa, o zaman Ziani ile Amrabat da bambaşka futbol gezegenleri herhalde! Hele hele dün gece içine 'Kemal Serdar'ın ruhu girmiş' gibi mücadele eden Glowacki'nin emekleri de bir şey ifade etmiyorsa, Yattara alsın tavlayı kolunun altına! Belki de şampiyonluk yolunda avantaj sağlamak için Yattara'lardan çok Glowacki'nin forvet versiyonlarına ihtiyaç vardır, kim bilir?
Ali ECETrabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
-
Sanirim en büyük sorunumuzda oyuncu begenenmemekdir. Onu begenme bunu begenme ama bursa gitsin siradan bir takim ile sampiyon olsun.
Ben elindeki mazemeyi dogru kullanarak iyi isler yapilabilecegini düsünüyorum. Devre arasinda onu almadik bunu almadik sampiyonluk gitti kafasina gitmiyorum. Elindeki topculari degerlendir oynat. Biz henüz dogru dürüst top oynamiyoruz sampiyonlukdan bahsediyoruz.
Taraftar evimizde istedigi kadar bagirsin. Isterse istanbula kadar. Elbette destek gerekiyor ama ben taraftari suclu bulmuyorum. Sahada topunu oyna taraftar öyle bir desteklerki seni ...En son sanatik tarafından düzenlendi; 28.02.2011, 10:52."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Defansın lideri Egemen yok, defansın her daim kademesine çabucak giren, takımı en seri şekilde atağa kaldıran Selçuk yok. Takım sıkıştığında soldan veya göbekten yardıran Engin yok. Bu maçta alınan bir puan bile yeterlidir bence. Dağılmaya gerek yok, tez elden as kadromuz sağlam bir şekilde toparlanmalı, Ceyhun Selçuk'un alternatifi değil, Glo-Mustafa ikili olarak oynayamaz, yanlarına kesinlikle çabuk bir stoper lazım ve takımda bir tek Egemen var.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
hakeme sallamanın anlamı yok gerçekten 2. yarı çok kötü oynuyoruz her hafta düzelir diye ümitleniyoruz ama malesef aynı tas aynı hamam umarım bjk maçını alırız ozaman takımda toparlanır diye düşünüyorum. şimdi ne yönetime ne hocaya ne futbolculara sallamanın anlamı yok bizi bu raya getiren onlar.en büyük üzüntüm eziklerin ağzına sakız olmak ALLAH tan ben geçn hafta lig sonuna kadar başka takım taraftarları ile maç muhabbeti yapmamaya karar verdimde kimse yanıma yanaşmıyor yoksa halim haraptı...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Bu kadar da insafsız eleştiri yapmayın Şenol hocaya. Aşağı yukarı aynı kadro ile daha önceki sezonda ne yaptık ki? Reali çalıştırmış schuster e bakın. Bjk 60-70milyon euro luk transfer yaptı ama halleri ortada. 3haftadır 4 yiyolar.Elbette Her maça kazanmak için çıkacağız ama her maç 3puan kesin olacak diye bişey olsa zaten futbolun anlamı kalmaz. Maç 1-1 olunca stadda seyirci resmen abondene oldu. Oysa ki futbolcuya skoru değil kazanmak gerektiğini hatırlatmamız lazım
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru cevap budur aslında, top oynayan bilir....Olay tamamen Egemenin yokluğu ile alakalı. Olduğunuz ortamda böyle adamlar olduğu zaman onun elektriği de size yansır,
fb nin ligi bırakmasına gelince, olur daha çok şey olur merak dilecek bir durum yok...
Şimdi transfer yapabilirmiyiz HAYIR...... Eeee o zaman neden herkes bağırıp çağırmaya çalışıyor...fb transfer yapmadı bizim takımda iyi idi fark atmıştı bizim de transfere pek ihtiyacımız yoktu, varmıydı olabilirdi. AMA BUNLAR GEÇTİ.
Biz bazı TRABZONSPOR'lular olarak gollerde varız, sevinç de varız ama yenilgi oldumu azıcık yere düştümü hemen kaçarız
Ben 38 yaşındayım, fb idman sahasının yanıda büyüdüm TRABZONSPOR formamla, 5-6 yaşlarında formayla idmana gider seyrederdim, Dobi Hasanın attığı golü, fb stadının dışından skorboarda yazılınca gördüm.
Eğer bu sayfalarda TRABZON bu sene şampiyon olmazsa tutmam, veya takıma destek vermeyen varsa ........gitsin, bizi bizle yanlız bıraksın
vallahi topraammm,doğru diyosun.sen dobi hasan'ın golünü dışardan gördün ama ben statda dakika 89 yazdığında babmla beraber havalarda uçuyordum.10 yaşından beri bu takımı destekliyorum.iyi günde de kötü günde de.takımı eleştirdiğim de çok oldu.ama hiçbir zaman desteğimi kesmedim.ümidimi yitirmedim.her zaman umutla bekledim.burda yazılanları okudukça spor yazarlarının ve diğer takım taraftarlarının bizim için söylediklerine hak vermeye başlıycam.adamlar bizi psikolojik olarak bitirdiler.sinir stres'in üzerine birde eksikler eklenince böyle bir sonuç almamız normal.hatta dünkü maçta bence biz bir puan kazandık.ikinci yarı farklı şekilde kaybedebilirdik de.ama bundan sonra önümüze bakacağız.matematiksel olarak şansımız sürdüğü sürece ben bu takımı desteklemye devam edeceğim.
Yorum
-
Aslında dünkü maçta kaybedilen puan normaldir, puan kaybedilebilir bir maç çünkü. Normal olmayan Antalya maçında kaybedilen iki puandır. Biz puan kaybedilme olasılığı yüksek maçlardan puan kaybettik. A.gücü'nün büyüklere karşı oynadığı oyun malum, bu normal. Febeye psikolojik olarak kaybettik, bu da normal, dünkü maç da normal. Normal olmayan tek puan kaybı Antalya maçıdır bana göre.
Febe ise "normal" olmayan bir periyotta. Bunun böyle sürmeyeceğinin şifrelerini az biraz futboldan anlayanlar Kasımpaşa maçında görmüş olmalıdır.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
Yorum