Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Balık ile Çikolata muhabbeti doğrumu yahu

hay Allah canını almasın Selçuk

Yorum

• Bir Selçukun olmayışı bizi bu kadar etkilememeli idi....

Orta sahamız çöktü...... Rakip her pozisyonda direkt olarak defasn bloğuyla karşı karşıya kaldı....

Defans bloğuda uyumsuz bir görüntü sergileyince 3 gol ve puan kaybı kaçınılmaz oldu.....

Birde Umutn atamadığı inanılmaz golde rakibi ekstra motive etti.... Bizim oyuncuların morali bozulduğu gibi Kayseriyide dirençli kıldı......

Sonuç olarak takım oyunundan koptuğumuz ve bireysel becerikszilikler nedeniyle 2 puan ve liderlikten olduk diyebiliriz....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Feneri meneri düsünmeden önce kendi halimize bi bakalim. Dün bir selcuk yokdu orta saha yok oldu sanki. Defans egemen gidince yok oldu bizde kac aydir umut ile ugrasip duralim.

Dün üstelik kayseri ile nasil mac oynayacagimizda burada forumda bile daha önce belirtildi. Özelliklede 75 den sonra mac kazandiklarini bilmemek mümkün degil.

Sampiyon olmak istiyorsan elinden gelen herseyi vereceksin. Bir gol bulup hemen artistlik yapani böyle yapiyorlar. Kusura bakmayin.
        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Atamadığın için değilde oyunu tutamadığın için puan kaybettiğinin farkında değislin herhalde..
          Buna katılamayacağım..... Dün bir maç izledim takımı hatırlamıyorum.....

Maç 6-4 bitti......

Takım 4 gol yediği için yenilmedi......

6 gol attığı için yendi....

Yani ne kadar yersen ye yediğinden bir fazla atabiliyorsan yenersin.....

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bence gol yemek sorun değil eger 1 fazlasını atabiliyorsan istediğin akdar gol ye ama hep 1 fazlasını atmayı bileceksin. .

A.gücü maçı Antalya maçı kaçan goller gol atmadan maç kazanılmıyor malesef
            Kardeş istersen 35 tane gol atar oyunu tutamassan gol yersin...Büyük ihtimallle kayseriye 2. golu attıktan 5 dakka sonra sezer oyuna girecek skora oynıyacaktık, ama kayseri müsade etmedi..fener maçlarını izlerseniz ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız..golü attıktan sonra oyunu tutmayı çok iyi beceriyor fenerbahçe..Bunu ilk yarı biz çok iyi yapıyorduk ne değişti anlamış değilim..
            her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Maç 6-4 bitti......

Barcelona Athletic abi evveli gün olması lazım...6-4 yendiler..
              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
              Olmak ister isen bu yolda mahir,
              Harabat ehlini hor görme şakir,
              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Tamamda arkadaslar dün maci kazansaydik 4:3 bugün neyi konusacakdik ?

Futbol yeterlimi ?

Evimizde kac macdir puan verip duruyoruz oysa en güclü olmamiz gereken yer olmasi lazim evimiz.
                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Maç 6-4 bitti......

Senin bana sayacağın örnekle rkaç tane olablirki..Ben sana uzaktan değil yakınlardan örnek vereyim, geçen senki gs bu seneki bjk gözümüzün önünde,bu takımlar kalitesizlikten mi yeniliyor yoksa oyunu tutamadıkları içinmi..

Tabiki bende umutun yerine düşürdüğünü atan bir futbolcuyu tercih ederim ama hatayı başka yerlerde arıyoruz..Bu maçda 2 kere öne geçtik 3 gol attık ama 2 puan kaybettik, başkalarının yorumuna göre 1 puan kazandık..Bence sorun gol atmada değil..Öyle olmadığıda attığımız gol sayısına bakınca belli oluyor..
                  her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

Kardeş istersen 35 tane gol atar oyunu tutamassan gol yersin...Büyük ihtimallle kayseriye 2. golu attıktan 5 dakka sonra sezer oyuna girecek skora oynıyacaktık, ama kayseri müsade etmedi..fener maçlarını izlerseniz ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız..golü attıktan sonra oyunu tutmayı çok iyi beceriyor fenerbahçe..Bunu ilk yarı biz çok iyi yapıyorduk ne değişti anlamış değilim..
                    ona itirazım yok oyunu tutamıyoruz açık bariz belli bişey nedensiz geriye çekiliyoruz en büyük problem bu. .

Yakaladıgın pozisyonları gol yaparsan en iyi şekilde oyunu tutarsın bende onu demek istiyorum.

Yorum

• Ağlayın bakalım ağlayın...

Ayıp sizlere ayıp...

Bu takım sezon sonunda şampiyon olursa; bu yazılanları herkese tek tek göstereceğim...

Fener şöyle fener böyle bu ne ya Hu...

Yok Başkan yanlış, Şenol Hoca yetersiz...

Sizlere sesleniyorum Ey Trabzonsporlular...

Uyanın , Silkinin...

Bırakın ezilmeyi ayağa kalkın...

Şimdi size 1. devredeki 6. hafta puan durumunu veriyorum...

Anlayan anlar ve akıl yürütür...

6. Hafta Puan Durumu

Yorum

• bunun böyle olacağı belliydi aziz köpeği bir maçta olay çıkartıp hakemler sayesinde trabzonun puan kaybetmesine neden olacaktı zaten biliniyor ki trabzonspor taraftarı yani bizler haksızlığa gelemediğimizi biliyorlar haksızlık oldumu kaç yıllık hasret hemen alevleniyoruz bu durumda bizim için kötü oluyor bunlar bilindikleri için kaybeden biz olduk federasyon+aziz+hakemler kazanmış oldu yalan mı ?
                        T۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫R۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫A۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫B۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫Z۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫O۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫N

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tamamda arkadaslar dün maci kazansaydik 4:3 bugün neyi konusacakdik ?

Futbol yeterlimi ?

Evimizde kac macdir puan verip duruyoruz oysa en güclü olmamiz gereken yer olmasi lazim evimiz.
                          Evimiz en güçlü yerimiz değilse bunda suç tamamen taraftarındır .
                          futbolcuda biliyor o topa düzgün vuramazsa anasına sövüleceğini, o da stres yapıyor adamların üzerinde,
                          ne zaman kaçırdıklarımızın ardından kendi takımımıza küfür etmeyip alkışlar moral verir hadi koçum bu olmadı ikincisinde olmazsa üçüncüsünde dersek o zaman başaracaz demektir ama ben göremem beim çocuklar görürmü onuda bilemem
                          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Arkadaş hiçbişeye yanmıyorum maçın skorunu rüyamda gördüm pazar sabahı 3-3 hatta foruma da yazdım saat 13.00 sıralarıydı alıntı yapıcaktım mesajı bulamadım ne kadar fanatik olmuşuzki maçın sıkıntısını pazar sabahı rüyamda yaşadık maçtan önce izlediğim arkadaşlara rüyamı anlattım ve skoru söyledim adam da idda derdine düşmüş niye söylemedin oynardık diye bizim ciğerimiz yandı be...

Yorum

Senin bana sayacağın örnekle rkaç tane olablirki..Ben sana uzaktan değil yakınlardan örnek vereyim, geçen senki gs bu seneki bjk gözümüzün önünde,bu takımlar kalitesizlikten mi yeniliyor yoksa oyunu tutamadıkları içinmi..

Tabiki bende umutun yerine düşürdüğünü atan bir futbolcuyu tercih ederim ama hatayı başka yerlerde arıyoruz..Bu maçda 2 kere öne geçtik 3 gol attık ama 2 puan kaybettik, başkalarının yorumuna göre 1 puan kazandık..Bence sorun gol atmada değil..Öyle olmadığıda attığımız gol sayısına bakınca belli oluyor..
                              bazı maçlar böyle gollü olabilir.......İstisnadır..... BU GİBİ DURUMLARDA BİR FAZLA ATICAKSIN....

Helede Umutun pozisyonu gibi bulursan ka-çır-ma-ya-cak-sın.....

Aynı Umut 0-0 biten Antalya maçı ile 1-1 biten Anakaragücü maçlarındada % 100 golleri kaçırmıştı o maçlardadamı defansa hata bulucaz.....

Bu adam yetersizim diye bangır bangır bağırıyorsa Sadri ŞENER ya duymuyor ya da duymzlıktan geliyor...

Yorum

• takımda problemler olduğu kesin. ama bursasporun mustafa keçeliyle şampiyon olduğunu unutmayalım. dün akşamki puan kaybının tek sorumlusu şenol hocadır. rakip takımı hiç çalışmamış. rakibin tehlikeli oyuncularını ya dikkate almamış ya da yetersiz futbolcularıyla onları durdurabileceğini düşünmüş ki ikiside büyük hata. sağ beke yardıma santraforu yollamak zorunda kalmayacağı bir onbiri oluşturabilmeliydi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X