İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
Daraltma
X
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru cevap budur aslında, top oynayan bilir....Olay tamamen Egemenin yokluğu ile alakalı. Olduğunuz ortamda böyle adamlar olduğu zaman onun elektriği de size yansır,
fb nin ligi bırakmasına gelince, olur daha çok şey olur merak dilecek bir durum yok...
Şimdi transfer yapabilirmiyiz HAYIR...... Eeee o zaman neden herkes bağırıp çağırmaya çalışıyor...fb transfer yapmadı bizim takımda iyi idi fark atmıştı bizim de transfere pek ihtiyacımız yoktu, varmıydı olabilirdi. AMA BUNLAR GEÇTİ.
Biz bazı TRABZONSPOR'lular olarak gollerde varız, sevinç de varız ama yenilgi oldumu azıcık yere düştümü hemen kaçarız
Ben 38 yaşındayım, fb idman sahasının yanıda büyüdüm TRABZONSPOR formamla, 5-6 yaşlarında formayla idmana gider seyrederdim, Dobi Hasanın attığı golü, fb stadının dışından skorboarda yazılınca gördüm.
Eğer bu sayfalarda TRABZON bu sene şampiyon olmazsa tutmam, veya takıma destek vermeyen varsa ........gitsin, bizi bizle yanlız bıraksın
Hucuma futbolcu aldık oynatmıyoruz? Madem aldık niye oynatmıyoruz? İdman eksiği varsa niye aldık ozaman? Sol beke adam aldık yine aynısı?
Bursa bitane Miller aldı kaç maç kurtardı Bursaya kaç puan kazandırdı. 9 Puana aldanıp adam gibi transfer yapmassan bu ligi sana yedirmezler.
Herkesdede şöyle bi mantık var. Devre arasında alınan oyuncu ya sorunlu oyuncudur yada maliyetinin 5 katı para öder alırsın. Dün izledimiz Kayserinin almış olduğu 3 yabancı sene başındamı geldi. Yada Bursanın aldığı Miller. Yada Antepin aldığı Cenk Tosun?
Kimse masal anlatmasın 27 senedir aynı masalı okuyoruz.
Yorum
-
İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-alanzinyo ile jaja nın(çok özür diliyorum) kıçlarıyla top oynayışlarına...
-serkanın bu form düşüklüğüne..........
-onur un topu eliyle oyuna ısrarlı bir şekilde sokmayışına.....
-yattara nın 90+4 deki uygun pozisyonda içeriye pas yerine kendi kendine çalım atmasına.......
-bizim sol ve sağ açıkta kimin oynadığını bilmediğim için kendime....
-ceyhunun geldiği günden beri üzerine koyması gerekirken geriye geriye gitmesine.....
-selçuğun balıkla çikolatayı aynı anda yemesine........
-abdullah tan beri düzgün bir sol bek bulamayan yetkililere........
-her hafta boş kaleye gol atamayan umut buluta...
-devre arasında mehmet çakır ve brozekleri alanlara.....
-amrabat,ziani,grosicki gibi ara transferde alınıp harikalar yaratan bu oyuncuları ve buna benzer oyuncuları takıma kazandıramayan yetkililere...
-kayseri A2 takımıyla antreman maçı yapsa dünkü gibi boş alan bulamazdı,bu olayları kayseriye sağlıyan teknik heyet ve oyunculara sitemin var...Ne için yaşıyoruz..........
Yorum
-
İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakem makem Konuşuyoruz hepsi boş
Sivas Polanyadan ada almış,adam 2.devre 5 gol atmış bir maçt 3 gol
Konya adam almış oynatıyor gol atıyor,
Buca nerdeyse tüm takımı yeniledi goller atıyor
Kayseri 3 adam almış 3 oyuncu oynuyor ve bizi dağıtıyor
Biz ise umut golcülüğü öğrenecek diye şampiyonluklar kaçırıyoruz.
yarım metreden gol kaçıran adam çeksin gitsin bıraklım paf takımınan birisini koyalım daha yararlı olur.
ilk devre da iyi oynarken devre biterken müthiş yetenek Umut golü atsa ilk devreyi 2-1 önde kapatacağız.
Yönetimin ve teknik ekibin Umut ısrarı yüzünen tüm mirası yedik bitirdik.
Bu maç için yorum yapmaya gerek yok
dah çok yıllar biz avucumuz yalarız.
Başkanda Şampiyonlar liginden gelecek paranın hayali ile yasın dursun.
Bana göre artık iş bitmiştir.
Çünkü hakmler ve fenersyonu yenecek kadromu yok.
hatta şuan oynayan oyunclardan 4-5 tanesi 2,3 ay sonra bizim bile değil.
Sözleşm imzalayı bile beceremeyen yönetimle nerey kadar gidecek.TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...
Yorum
-
İlk olarak buyukiskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de Sota Hocanin aciklamalari icin tesekkur ediyorum. Onu cok ama cok seviyorum mactan sonra yuzunde bir huzun vardi soyunma odasinda senol hoca ile yan yana geldiler yuz ifadesi cok farkliydi seni seviyorum Sota
Sampiyon gibi top oynamayan takim sampiyon olamaz.
Dortmund ile Almanyada acik ara önde giden Jürgen Klopp aciklamalarina bakiyorum adam her mac yüzde yüz performans gerekiyor sampiyonluk icin diyor. Dünki performansimizi gören oldumu ?En son sanatik tarafından düzenlendi; 28.02.2011, 10:13."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtamadığın için değilde oyunu tutamadığın için puan kaybettiğinin farkında değislin herhalde..
A.gücü maçı Antalya maçı kaçan goller gol atmadan maç kazanılmıyor malesef
Yorum
-
Eğer İstanbul basını sizi övmeye başladıysa anlayın ki orada Trabzon ve Trabzonspor adına sıkıntı vardır. Baksanıza İstanbul basını Sadri ile Şenol' u öve öve bitiremiyorlar...Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...
Yorum
-
Sadri Şener' e anlam veremiyorum, 20 yıldır futbolun içerisinde ama hala bazı şeylerin saha dışında kazanıldığının farkında değil... o hala maçın sahada kazanıldığını zannetmekte... yazıklar olsun...Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...
Yorum
-
İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja ne zaman direk oynamaya başladı takım bozuldu...Çünkü adam laubali sürekli bir kişi eksiğiz ve kaptırdığı her top gol oldu...İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
bu takımın bu hale gelmesinin 1.nedeni yönetim 2.şenol güneştir.biz defalarca söyledik bu takıma 1.sol açık 1.ortasaha1.forvet alın diye.ama çok bilmiş başkanımız ve şenol güneş 9 puana güvenip transfer yapmadılar.aldıkları oyuncularda 2.aydır tatilde.adam topcu aldı 1.hafta sonra sahada bizimkiler 2aydır hala daha oynayacaklar.ilkdevre sonunda ne dedi aziz yıldırım bu sene şampiyon olaçağız.peki neye güvenerek.hakem odasını bastı.ilkdevre sonunda hakemlere federasyona küfretti.sizi harcarım dedi.sonra ne oldu federasyon başkanını düzcede bir dağa getirdi artık orada ona ne yaptıysa 90 derece döndü.hakemlere ve federasyona sahip çıktı.zaten levent kızıl yalağı hep yanında yemeklerde eğlencelerde.senin başkanın ve şenol güneş hala daha laylaylom.aykut kocamanın bir lafıyla sizi dize getirdiler.siz nerede bir açılış şenol güneş orada başkan orada nerede bir şey yapılacak şenol güneş orada başkan orada nrede bir televizyon kanalı ve gazete şenol orada sadri orada.adama sorarlar siz milletvekilimisiniz.yoksa tyrabzon kulübü başkanı ve hocasımı.kayseri takımını böyle saçma saban konuşup motive edeceğine kendi takımını motive etseydin.kimse kusura bakmasın arkadaşlar bu yönetim ve hoca sayesinde bir senede daha veba oldu yazık bu taraftara yazık.dün akşam içim gitti.45 -50 yaşındaki abiler 10-15 yaşındahi gençler heğ ağlıyorlardı.yazık onları bu duruma düşürenler utansın.zaten haziranda seçim var o kadar magazine meraklı ki başkan ve hoca milletvekili olurlar artık.herkes kendi çıkarı peşinde trabzonu düşünen yok.son bir örnek aziz yıldırım fedrasyona ve hakemler yüklenecek küfretecek saldıracak karşılığını alaçak,senin başkanda çıkıp yunus yıldırımdan ve mhk dan özür dileyecek ceza alaçak.sonrada istanbul basınının özgüvenini alaçak.yanımda dün akşam maçı seyreten 10 ve ya bilemedin 12 yaşındak çoçuk bu takımda bu cale top oynayamaz.bu ortasaha ile maçı alamayız diyecek kadar bilgili o görüyor bu durumu ama şenol güneş görmüyor.son sözümde şota ya sağolasın 96 yılında trabzonu bitirdiniz.dün akşamda 2.bir kazıkta atarak taraftarın gözünde dahata büyüdün.açaba fener maçında dün oynayan topcular neredeydin.yine diyorum trabzonun trabzondan başka dostu yok.özelliklede anadolu takımları tam bir düşman.bunu unutmayın biz kasımpaşaya 7 golden sonra gol atmaya gitmezken.adamlar bu hafta fener maçında penaltı nasıl kaçırılır örneği veriyorlardı.buna örnek ankaragücünü,antalyayı ve manisayı sivası sayabiliriz.imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...
Yorum
-
İlk olarak Fora61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi fenerin transfer yapmaması normal çünkü elinde çok iyi adamları var formsuzdular ilk yarı ikinci yarı böyle bir çıkış yapacakları zaten belliydi. Ama bizim solbeke hucuma ortasahaya kesinlikle takviye yapmamız gerekirdi.
Hucuma futbolcu aldık oynatmıyoruz? Madem aldık niye oynatmıyoruz? İdman eksiği varsa niye aldık ozaman? Sol beke adam aldık yine aynısı?
Bursa bitane Miller aldı kaç maç kurtardı Bursaya kaç puan kazandırdı. 9 Puana aldanıp adam gibi transfer yapmassan bu ligi sana yedirmezler.
Herkesdede şöyle bi mantık var. Devre arasında alınan oyuncu ya sorunlu oyuncudur yada maliyetinin 5 katı para öder alırsın. Dün izledimiz Kayserinin almış olduğu 3 yabancı sene başındamı geldi. Yada Bursanın aldığı Miller. Yada Antepin aldığı Cenk Tosun?
Kimse masal anlatmasın 27 senedir aynı masalı okuyoruz.
Ama bizim taraftara bakıyorum biraz kötü gidince hemen eski defterleri çıkarıyor. Tamam herkes haklı ama zaman o zaman değil ki...Herkes beğeniyor ama ben Umutu beğenmiyorum, ama benim takımımda oynuyor ve gol atması için, iyi oynaması için sırtımda taşıyacaksam taşırım, başı kaşınacaksa kaşırım.
Birlik olmak gerek, zaten cahil çok aramızda...takıma ve taraftara zarar veriyor...BMN bu eleştirileri yasaklasa yıl sonuna kadar bu tarz geçmiş işler konuşulmasa razıyım...benim düşüncemSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
Arkadaşlar bizim takımın defansı çok çok kötü.
Bu belli olmuyor belki her maçta ama böyle maçlarda patlak veriyo işte. İlk golü attıktan sonra 20 dakka pas yaptık al gülüm ver gülüm pasları. Hiç bişe izlemedik pozisyon adına sahada. Kayserispor 20. dakkada gol atmaya niyetlendi 1 kez geldi golü attı döndü. Yine her zamanki gibi rakip takım kaleye ilk gelişinde golü bulmuş oldu. Daha sonra ikinciyi bulduk ve 1 dakka sonra Kayseri yine niyetlendi golü attı döndü. Ondan sonra baktı isteyince oluyo 3-4 tane net pozisyonuna girdi. Doğruyu söylemek gerekirse şanslıydık.
Artık her maçta rakip takım kalemize geldiği ilk pozisyonda golü buluyorsa bunun adına şanssızlık demeyelim. Defansımız çok kötü bunu kabul edelim.2-3 tane kaliteli hücum oyuncusu olup da üstümüze gelen bi takım bize çok gol atar. Haftaya yine buna benzer bir maç bekliyorum
Yorum
-
İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakiplerimiz bize karşı verdiği mücadeleleri fb yede verse mesele kalmayacak dünde gördük gayseri bize oynadığı oyunun yarısını fb ye karşı oynamadı!
Bizim orta sahamız Kayseriye karşı aynı sertlikle oynasaydı,rahat 1-2 kırmızı ile bitirirdik maçı..
Adamlara faul bile çalmıyorlar..fenere vurmak serbest..çok kasti fauller yaparak oynuyorlar ve buna müsade ediliyor..
Santosun Amrabata yaptığı fauller geliyor gözümün önüne de bunlara ancak bizim gibi yavşamış liglerde faul çalınmaz..resmen adamı dövdüler..
Yahu emre Kasımpaşa maçında bile kasti kaç kere vurdu sayamadım..en son Sancak isyan etti ona yeter diye..hakem nerdeydi..
Bu anlayışla fb içerde döve döve puanları toplayacaktır..buna müsade ediliyor ve bunları kimse gündeme getirmiyor..Herkese Merhaba
Yorum
Yorum