Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 21.Hafta | Sivasspor 2 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muratali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Forumu izlerken yazılanlara hiç şaşırmıyorum
    Tüm Trabzon böyle , tüm Trabzonsporlular böyle işte ...

Haftalardır süren şanssızlığımızı kırmışız. Kazanmışız. Deplasmanda , -7 derecede, küme düşmemek için puana şiddetle ihtiyacı olan bi takım karşısında.

Tadını çıkarıp eğlenelim arkadaşlar. Boşverin şimdi hoca ne yaptı, kim kime pas verdi, kim hatalı, kim daha iyi.

Kazandık mı ? KAZANDIK !!!
    Lider miyiz ? LİDERİZ !!!

Gerisini teknik ve idari yönetim düşünsün. Herhalde bizden daha az Trabzonsporlu olduklarını düşünen yoktur burada.
    Bu zihniyet sana sadece bu akşamlık mutluluk veriri , bu mutluluğu mayıs sonunda yaşamak istiyorsan eğri oturup doğru düşünmen gerek , bir çok eksiğimiz var bunları gidermek için kafayı yormalı zaten ilk yarı liderliğine taraftar ve bazı futbolcularn kendilerini aşırı kaptırdıkları için bugün bu durumdayız , gerçeği görmek gerek bu oyun ve mantalite ile mayıs ayına gelmeden hüsran yaşarız...
    Kahpe Bizans;
    Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
    Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• Elektirikler kesildiğinde maç 2:1 di elektrikler geldi 3:2 olmuştu

Şimdi Ligtv'den 3. golü izledim de anons sırasında çakmışız golü anonsçu dahil gol sevinçleri fena içine kaçmış ççç
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• yattara da artık oynasa katkı yapsa ne güzel olur..

hayatında 3-4 aylık ta olsa bi istikrar olsa ne olur sanki..

Yorum

• harika bir maçtı...3 puan çok önemliydi ve daha da önemlisi 2 kez beraberliğe düşmemize rağmen maça asıldık ve hakederek kazandık....bu istekle manisayı da yenerek yolumuza devam ederiz İnşallah
          YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• İb.. Trabzon olamazsın şampiyon dediğimiz an adamları lafı bitarafımıza soktu.Rezil olduk hocaa.Hayrettin seni Allaha havale ediyorum ayrıca. bu arkadaşın yorumu nasıl

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şimdi Ligtv'den 3. golü izledim de anons sırasında çakmışız golü anonsçu dahil gol sevinçleri fena içine kaçmış ççç
              Buna gülünür iste. ççç
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak etemgüner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İb.. Trabzon olamazsın şampiyon dediğimiz an adamları lafı bitarafımıza soktu.Rezil olduk hocaa.Hayrettin seni Allaha havale ediyorum ayrıca.
                bu arkadaşın yorumu nasıl
                Eleman dogru yazmis vesselam.
                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Biz 3. golü tam atarken onlarda kendi gollerinin anonsunu yapıyorlardı.Adamın içinde patladı.Mutlaka dikkatli seyredin süper.

Yorum

• bursa Eskisehir deplasmanindan hayatta galibiyet alamaz! fener yine balla alabilir galibiyeti, ama bursanin isi cok cok zor!

Haftaya manisa'yi yenersek cok büyük bir avantaj saglariz...
                    .

Yorum

• Allah razı olsun.

Yorum

• "Sivasspor'umuzun golüüüü"

Tak Burak Yılmaz

Sessizluk ççç

Burak'tan sus işareti ççç
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Trabzonspor-Beşiktaş maçının ardından lider çıkarsak şampiyonuz.

Yorum

• Burada bir arkadaş sivas bize acayip kapanacak demişti en içten dileklerimle kendisin anıyorum
                            Devam Yılmak Yok Burak Yılmaz Var.
                            Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Herşeyden önce güzel bir maç oldu.Size bundan öncede demiştim destek verirsek meyvesini alacağız diye her zaman takımımın arkasındayım.Şükürler olsun ki 3 puanı hanemize yazdırdık
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• bursa maçını izlesemmi bilmiyorum ki sinir oluyorum sonra 90 da atıyorlar
                                adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X