Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 21.Hafta | Sivasspor 2 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet SELEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burada olumsuz eleştiri yaparak forumda muhatap bulma gibi kaygılarımız mı var acaba diyede düşünüyorum.
    Bu takim sampiyon olur,avni akerde sorun yok kayseriyi yeneriz söylemleriyle muhatap bulmak daha kolay,neden zor yolu secelim?
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Şenol hocanın elinde Serkan'ı önde oynatmak için bir sağ bek sol tarafta ise Serkan gibi savunması güçlü ileri geri çalışan bir sol kanat futbolcusu olmadığından çokta kabahat bulamıyorum . Esasen Umut'un sürekli oynayabiliyor olmasını da orta alandaki bu dirençsizliğimize bağlıyorum .

Ancak işin diğer ucu Umut'a geldiğimizde , sahadaki oyun yapısı kendisine ne kadar uygun tartışılır . Yinede özveri ile mücadele ediyor .

Bana göre Umut'un fayda maksimasyonu önüne bir pivot santrafor koyabilirsek ortaya çıkar . Sırtı dönük rakibi karşılayabilen ve skor kabiliyeti yüksek bir oyuncu olsaydı Umut'un verimliliği gözle görülür oranda artardı . Kabiliyeti son derece sınırlı Ersen Martinli yılların aynı zamanda Umut Bulut'un en parlak yılları olması tesadüf değildir .

Yorum

• Eve lig tv aldım ve ilk 3 maçı evde izledim,

Bugün evde izlersem puan kaybederiz diye korktum resmen gittim kahvede izledim

Nolcak benim halim şimdi?
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Şenol Hoca'dan Jaja ve Burak'ı forvette biraz serbest oynmatmasını bekliyorum Sivas maçında Burak ikinci yarı bu şekilde oynadı ve çok pozisyona girdi aynı şekilde Jaja da böyle oynamalı Burak'la Jaja maç içinde sık sık yer değiştirirler. İki oyuncu da belli yerlerde oynamayı sevmiyor bu bariz ortada. Ayrıca Jaja ve Alanzinho'yu top taşımakla görevlendirmek de doğru değil top taşıma işini en iyi yapan oyuncumuz var zaten Yattara, eğer böyle bir ihtiyacın varsa Yattara'ya göre bir oyun planı yaparsın. Geçen sene Hoca Alanzinho'yu da bu şekilde değerlendirmişti ama verim alamamıştı ve hatırlarsanız Alanzinho top taşıdığı maçlarda çabuk oyundan düşüyordu aynı sorun şimdi Jaja'da da var. Jaja-Burak-Brozek hücum hattı arkalarında Colman Piotr ve Selçuk üçlüsüyle puan takımı yaratabiliriz denemek lazım.
          Trabzon SK 1967
          #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eskiden daha fazla pozisyona giriyordu, şimdi neredeyse pozisyona giremeden maç tamamlayacak...
            Pozisyon yaratamıyor demek ki .. He yalnız mı kalıyor ilerde o zaman duvar olsun sırtı dönük oynasın ..

Yorum

• Ligtv'yi kapat, kahve aboneliği başlat

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu takim sampiyon olur,avni akerde sorun yok kayseriyi yeneriz söylemleriyle muhatap bulmak daha kolay,neden zor yolu secelim?
                iyide..manisa macinda cok zorlaniriz demek baska manisa favoridir demek baska cafer..trabzonspor her zaman favoridir

ayrica manisa maci bugünki mactan daha kolay olacaktir..
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• ya biz oyunculara çok yükleniyoruz maç izlerken. demin arsenal maçının özetini seyrettim valcot ,umutun kaçırdığının daha uygununu kaçırdı. aynı şekilde van persi de öyle .
                  Şöyle diyeyim ben nasıl istanbul takımlarına karşı her trabzonsporlu takımı hararetli bir şekilde destekler savunur şu 13 haftada takımın her oyuncusunu o şekilde savunalım ve destekleyelim
                  Hep destek tam destek
                  TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....

Yorum

• Umut tek oynayamıyor.

Pawel i takıma monte etmek lazım.

Bende bugün beğenmedim Umut u.

Yorum

• Bayılıyoruz "adam asmaca" oynamaya...Şimdi ben Enginim farzediyorum...Takımdaki futbolculardan Burak ı da Jaja yı da aynı bilir aynı severim...O pozisyonda ben de olsam Jaja ya verirdim....Neden; Jaja daha net vuruşlar yapabiliyor ve ben takım arkadaşlarımı tanıyorum, Her iki Sivaslının normalde Burak a doğru yönelmesi gerekiyordu hatta kalecinin bile....Bunları çok kısa bir süre içinde düşünüp aynen böyle karar verirdim...

Şimdi de Burak olduğumu düşünüyorum...Engin e kızardım çünkü bana göre daha müsatim neden bana atmadın diye...
                      Kimsenin art niyetli olduğu falan yok...Herkes kendi zaviyesinden bakıyor o kadar....Ve herkes çok gergin olduğu için ortaya bu tablo çıkıyor....Anlaşıldı bize gerginlik şart...Gerilelim anasını satayım...
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        - Kavga Burak'a yaradımı ya , ikinci yarı Burak kimle koşsa sırtına aldı valla
                        Burak fizik gücü ve kondüsyon olarak ligin en iyilerinden,

O'nu bukadar ön plana çıkaranda bu bence.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• oh bee yendik artik güzel bir galibyet seri vakti!

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eve lig tv aldım ve ilk 3 maçı evde izledim,

Bugün evde izlersem puan kaybederiz diye korktum resmen gittim kahvede izledim

Nolcak benim halim şimdi?

çok güldüm süpersin
                            Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pozisyon yaratamıyor demek ki ...
                              Takım arkadaşları tarafından eskisi kadar pozisyona sokulamıyor desek daha doğru olur aslında...

İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ...
                              He yalnız mı kalıyor ilerde o zaman duvar olsun sırtı dönük oynasın ..
                              Umut sırtı dönük olursa, yüzü dönük kim olacak?

Yorum

• Şimdi bu yorum arada kaynayacak ya, yine de yazalım...

Çoğu maçta yaptığım gibi maç bittikten sonra arka sayfalara bir göz attım. 1-0 ken her şey iyi, herkes destekliyor. Sonra 1-1 oldu. Felaket tellalları başladı: Ulan Şenol hoca, bizden bir şey olmaz, böyle oyun mu olur...
                                2-1 oldu. Forum yıkılıyor. Naralar, sevinçler falan...
                                2-2 oldu. Futbol dehalarımız yine konuşmaya başladılar: Ulan Şenol hoca, bizden bir şey olmaz, çok kötü oynuyoruz, böyle takım mı olur?...
                                Bu da 1 dakika sürdü ve 3-2 yine naralar kıyamet gibi.

Allah aşkına böyle taraftarlık olur mu? En sevmediğim taraftar türü: "skor taraftarı"

Ya destek olun; ya da köstek olmayın. Bu takım bir yerlere gelecekse skor taraftarlayırla gelmez!
                                DİK OYNA!
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
                                KAZIM GİBİ SEV!, DOZER GİBİ OYNA!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X