Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 21.Hafta | Sivasspor 2 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• engin pas verse goldü çok breysel oynuyor
    Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
    Şenol GÜNEŞ

Yorum

• kötü oynuyorsak, kazanma şansımızı yüksek görüyorum..

Yorum

• üzerimizdeki baskıdan herhalde sivas bizden daha oynuyor.

Yorum

• Anlasilan Devre Arasi yaramadi bize.
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• orta saha hakikaten de berbat şu ana kadar ...
            McLas was Here

Yorum

• Sivasspor çok iyi oynuyor, gol atarsak bireysel hatalardan faydalanıp gol atarız.

Yorum

• Radyodan dinliyorum, kontra ataklari daha iyi degerlendirmemiz lazim.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Her an gol atabiliriz amaaa her an da gol yiyebiliriz.
                  Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
                  Şenol GÜNEŞ

Yorum

• en büyük sorunumuz bence çok pas hatası yapıyor olmamız, bilhassa Colman
                    Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!

Yorum

• Colman bazen seni anlamıyorum ben valla çözemedim seni

Engin'e gelen topta Uğur elle vurmuş .Sarısı vardı .
                      Twitter Adresim

Yorum

• Birde Ankaragucu ve Fb den ogrendi. Bizimmkiler resmen dayak yiyor. Biizmde daha sert oynamamız gerek
                        13 Vitor Hugo

Yorum

• Kafayi yeek üzereyim biligim tüm linkler cökdü...
                          Tüm serefsizler bizi begenmez ama millet bizim maca bakicak diye biz bakamiyoz yaaa...
                          Suc bende hayatimda ilk ke TS nin macini netten bakim dedim ordada yayin yapan linklerin hepsi cökdü...

Yorum

• Sivas yine yaklaştı gole.
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• burak - yattara colman - ceyhun değişikliği yapılmalı ikinci yarının başında hemen yoksa goller gelir karşı taraftan !
                              ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• Tek kale maç oluyor rezillik yahu. Şu takımın presle helva gibi dağıldığını görmeyen duymayan kalmadı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X