Engin ve Burakta daha ilk 11'deymis . Spiker oyle diyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 21.Hafta | Sivasspor 2 - 3 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Burak e Engin Kadro disi birakilsin.mümkün olan en yüksek para cezasini versin.Yönetim.2 side fazla oldular artik.Hic bi Futbolcu Trabzonspordan üstünlügü yok.Kanatlara Yattar Umut Forvet olarak da Brozek.Daha cok is yapar bizde.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Jaja ikinci pozisyonda Hayrettin'i yanına doğru çekti, Engin pası Burak'a vermeliydi.
İkisi de çocuk gibi davrandı.
Ben olsam ikisini de gözümü kıprmadan dışarı alırdım.
Şu anda ikisi de ilk 11'de, Şenol Güneş içerde çekmiştir onların kulaklarını.
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah Şenol hoca ikinci yarı Burak ile başlamaz . Pawel'e şans verilmeli .
Yada Yattara, Burak'a simdiye kadar cok sans verdi zaten.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
enginnin yerine kendimi koydum bende olsam pası jajaya verirdim. gol olma ihtimali açısından iyi bir seçim. bu burak çok oldu artık vermediği paslar yetmedi. şimdide takımı bozuyor engin şu an bu takımın en iyi oynayan adamı ayıptır ya
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman çok kötü Selçuk tek başına mücadele ediyor.Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir
Johann CRUYFF
Yorum
-
Burak yılmaz kimdir yaaa..İstanbul takımlarında tutunamamış bir adam sen Şenol Hocanın ayaklarını öpmen lazım senin kendini ispatlaman için şans verdi diye..şimdi takımı yakacaklar..bu maçta puan kaybedersek sorumlusu Buraktır...neden aldık bu adamı bilmiyorum..adam pas vermeyince trip atıyor kendini ne sanıyor...ölümüne trabzon !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum