Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | İ.B.B 1 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak boz baykuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kardeşlerim hepinizin ayağına sağlık...biz de geldik ''bize her yer deplasman'' dedik hatta otobüsümüzde sizlerden bi grupla beraber döndük...hakedenin kazandığı maç oldu...bundan sonraki maçlarda başarılar...kolay gelsin
    her ne kadar oynadığınız futbolun biraz sert olduğunu düşünsem de umuyorum ki olumlu futbolunuz taraftar desteğine de kavuşur.. çünkü diğer kendini büyük adleden 3 büyükten daha çok hakediyorsunuz bunu.... başarılar..

not: pankartınız hem manidar hem de çok komikti gülmekten kendimi alamadım süpersiniz
    "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
    Johan cruyff

Yorum

evet bizdik =)
      Bize her yer deplasman tezaruhatını ilk orda duydum. Çoktandır böyle gülmemiştim. Çok zekice, tebrikler..

Yorum

• su an tv de ts yi konusan bı program var mı guzel bı sekılde ızleyemedım gıttı...

Yorum

• trabzonspor böyle devam ederse diğer takımlar boşa oynar marta kadar...sergen baba

Yorum

kardeşlerim hepinizin ayağına sağlık...biz de geldik ''bize her yer deplasman'' dedik hatta otobüsümüzde sizlerden bi grupla beraber döndük...hakedenin kazandığı maç oldu...bundan sonraki maçlarda başarılar...kolay gelsin
            Tesekkürler yüreginiz icin.
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• bubannemın ordugu yun coraplarla maca gıtmeme ragmen gunes gıttıkten sonra baya usudum herkese helal olsun...

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                su an tv de ts yi konusan bı program var mı guzel bı sekılde ızleyemedım gıttı...
                Geç kaldın be renkdas
                Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

su an tv de ts yi konusan bı program var mı guzel bı sekılde ızleyemedım gıttı...
                  Az sonra Segen'i dinle ntvspor.

Yorum

bubannemın ordugu yun coraplarla maca gıtmeme ragmen gunes gıttıkten sonra baya usudum herkese helal olsun...
                    Çift kat giyinmeler..İçlikler..Kar maskesi..Atkı..Hiç bi şey fayda etmedi ki bu akşam

(UEFA)

Yorum

• http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/D...?r=1&hid=83739 video olarak bundan başla ....
                      1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sinan Engin,Trabzonspor'un kadrosundan 1 tane adam bile İstanbul takımlarında oynayamaz diyor..belki Colman ve Selçuk olabilir diyor..

İşte bu bakış,şampiyonluk yolunda ki en büyük avantajımızdır..kimse çıtını çıkarmasın..
                        Kesinlikle katılıyorum.
                        Ses etmeyin
                        Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Az sonra Segen'i dinle ntvspor.
                          Bi ara dondum ona altta bızım mac yazıor fener yonetımı aykut hakkında aatıp tutuyor...

Yorum

• Saha zeminin Jaja ve Yattara'nın performansını dorudan etkilediğini düşnüyorum.Çok ağır bir zemin vardı bugün.

Jaja'ya ayrı bir parantez açmanın zamanı geldi bence.Rakipten top almak konusunda bu kadar isteksiz olması beni çıldırtacak.

Biraz yedek kulübesinde kalsa iyi olacak gibi.
                            En son İsa tarafından düzenlendi; 13.12.2010, 01:10.

Yorum

• İlk olarak 6TRABZONE1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geç kaldın be renkdas
                              Ne edelım ya mactan cıkıs bıyere zıyaret guzel bı yemek ,sonra taksım nevızade eglence en son eve hafıf kıyak gel bak tv de trabzon yok bu gece bole bıtmemelıydı)

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                çok teşekkürler
                                Yahsi Bati 51:28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X