Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | İ.B.B 1 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    trabzon şampiyon bizim bu sistemle mücadele etmemiz mümkün değil

bu topic Antu nun yüz karasıdır‚ kimse kendini kandırmayacak...oynadığımız futbol belli‚ ruh denilen nesnenin esamesi okunmuyor...hocamız soru işareti‚ kadromuz yetersiz...neymiş trabzona penaltı verilmiş...antep maçı penaltı artı kırmızı kart yüzde yüz doğru‚ buca maçı hatalı bir penaltı var‚ bu maçta verilen yanlış ama verilmeyen 2 penaltısı var adamların (bakınız Markus Merk)...adamlar 3 ayda 3 kez çıktı karşımıza‚ 2 mağlubiyet‚ 1 beraberlik...bilanço kaçan bir türkiye kupası‚ kaybedilen bir şampiyonluk ve şimdi de daha 16 haftada 9 puanlık fark...

bunun bir açıklaması var...adamlar iyiler...biz değişimin sancılarını yaşıyoruz...yazık oğlu yazık şu topic e...yok akp yok özak...bunu yazan da buna inanan da vakit kaybediyor...bu gaflettir...önce aynaya bakmak lazım...

tebrikler trabzon...attığın tüm doğru adımlar için...tebrikler şenol güneş...birbirini seven‚ birbirine inanan ve birbirinin hatalarını kapatmaya çalışan kadroyu kurduğun için...

nokta

Bir fenerlinin yazısı
    Şenol abinin alıntıladığı bu yazının olduğu talihsiz başlığı okudum. Komplolardan, bizi hükümetin desteklediğinden, haksız penaltılardan utanmadan bahsetmiş. İşin hükümet kısmına girmeyeceğim, çünkü burada herhangi bir siyasetçinin adı yazıldığı an ceza alıyoruz. Haksız penaltılardan yakınacak en son camia fenerbahçedir. Anelka'nın elle attığı golleri, Cem Papila faciasını vs. unutmadık. Ne tür şikeci pislikler olduğunuzu çok iyi biliriz. Vaktiyle Kocaelispor şampiyonluğa koşarken Bülent Uygun'u ayartarak devre arasında anlaştığınızı unutmadık. Gaziantepspor şampiyonluğa giderken ve sizi 3-0 yenerken 3-4 biten maçı da unutmadık. Her sene aldığınız haksız puanları ve bizden çalınan haksız puanları da unutmuyoruz.

Evet, attığımız goldeki penaltı tartışmalıydı ama öncesinde verilmeyen 2 penaltımız vardı.

Futbolun içindeki pkk, etö, mossad, derin siyonizm ve haydut camia fenerbahçe başarısız olduğu sürece haksız puanları bile sindirecek duruma geldim.
    En son Özkan tarafından düzenlendi; 13.12.2010, 00:45.
    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• teşekkürler İrfan abi,

artık asıl bombayı bekliyoruz senden müthiş maçın müthiş linkleri
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        irfan abi cok guzel videoymus bu ya ellerine saglik

baska var mi peki baska??
        Maci tamamini kaydettim,yüklüyorum iki saatten beri ilk yarisi bitmedi.

Yorum

• Girişteki Abi'nin lafında durakladım resmen..

" Biz Trabzonspor'u tutmuyor, Trabzonspor'u yaşıyoruz "

Yorum

• Ula koskoca basbakan bile fenerli, ne devlet desteginden bahsediyor bu andavallar

devlet birine destekte bulunucaksa bu fener olur.. DESTEKsiz atmasinlar
            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Fenerli arkadaşlar telefonlara çıkmıyor.

Beşiktaşlılar şaşkın

Galatasaraylılar yıkım ekibi gibi koltuklarını söküyor

Burdaysa Bir Dev uyanıyor.

Her hafta bir destan yazıyor, futbol oynuyor, sadece futboluna bakıyor

Alkışlar ŞAMPİYONA , Alkışlar TRABZONSPOR'a ,Alkışlar Şenol GÜNEŞ'e

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• yeni gördüm resimde gercektende herkez atkisini kaldirmis havaya müthis

Yorum

• kardeşlerim hepinizin ayağına sağlık...biz de geldik ''bize her yer deplasman'' dedik hatta otobüsümüzde sizlerden bi grupla beraber döndük...hakedenin kazandığı maç oldu...bundan sonraki maçlarda başarılar...kolay gelsin

Yorum

• Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.

Buradan göremiyormusunuz sahi?
                      Gerekli düzeltmeleri yaptim,herkese acik olmasi lazim.

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Allah razi olsun abi senden yaaa

Bu gurbet bana cok agir koymaya basladi..

Dogru durust mac ozeti bile izleyemez oldum gavur ellerde

Yorum

İrfan abi linklerden ben de faydalanmak istiyorum (:
                          Yarın öğleden sonra indiririm
                          Hamiş

Yorum

Burada paylaşacak mısınız?Bana da maçın tamamı lazım da

(UEFA)

Yorum

• arkadaslar maratonu veya baska spor program seyretebilecek link varsa lütfen bana mesaj attin
                              Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
                              irkciliga hayir bursa
                              Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

http://www.facebook.com/#!/video/vid...32077&comments

Buradan göremiyormusunuz sahi?
                                Gerekli düzeltmeleri yaptim,herkese acik olmasi lazim.
                                aaa acildi simdi abi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X