İlk olarak Ceyhun Dündar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | İ.B.B 1 - 3 Trabzonspor
Daraltma
X
-
25 dakika sonra ilk yarisi.İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleirfan abi mac geliyor mu?
Yorum
-
heh iyi bisiler yiyim bende arada bariİlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle25 dakika sonra ilk yarisi.

"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Arkadaslar müsaadenizle tekrar paylasmak istedim.

Deplasmanda şenlik var, Avni Aker`de gala
Bize her yer Trabzon, uçarız daldan dala
Şampiyonuz bu sene, bitime aylar kala
Teşekkürler Şener`e, teşekkürler Şenol`a
Yorum
-
yaa şu sıfatsız mahlukatı adam diye ekranlara nasıl çıkarıyorlar anlamıyorum.İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinan Engin,Trabzonspor'un kadrosundan 1 tane adam bile İstanbul takımlarında oynayamaz diyor..belki Colman ve Selçuk olabilir diyor..
İşte bu bakış,şampiyonluk yolunda ki en büyük avantajımızdır..kimse çıtını çıkarmasın..
çapsız herif2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
-
Üçlü nasıl çektirilir, taraftar nasıl olur http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/D...&r=1&hid=83717 izleyin ve görün...
Yorum
-
İstanbul'un da kralı bizizİlk olarak lazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolimpiyat öyle dolmaz böyle dolar...
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
evet resimle konuştu
daha iyisini yapardık 1 haftadır tv fırtına dedi durdu taratar da yanlış anladı fırtına bizim namımızdı
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/D...?r=1&hid=83739 şansal taraftar budur denizli duygulandım markus bu takım bölgesel takımmı...............En son Selçuk Aydın61 tarafından düzenlendi; 13.12.2010, 01:24.1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun
selçuk AYDIN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum