engin:insan çocuğu için herşeyini verir benim çocuğum da trabzonspor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | İ.B.B 1 - 3 Trabzonspor
Daraltma
X
-
50 haftadır hiç birşey yapamıyorlar yani. Bu kadar tesadüf olamaz..İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnemli olan ceza sahasına girmeleri değil ki orada ne yaptıkları...Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Dün mesela pek bir şey yaptıklarını göremedim...İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle50 haftadır hiç birşey yapamıyorlar yani. Bu kadar tesadüf olamaz..Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İşte o videoİlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu son video olsun yoruldum upload yapmaktan
Ben tribünlere odaklanmışken gözüm uğultunun etkisiyle sahaya kayıyor... Ceyhun'un topu ortalayışını ve Umut'un zoru başarışını görüyorum ve tepki geliştiriyorum, insanın doğasında var... Söylerken bu kadar komik olabileceğini tahmin etmemiştim hala gülüyorum

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
-
Şenol Hoca'nın gol sevinçlerini içeren fotolar gerçekten harikalar. Samimiyet fışkırıyor vesselam...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
-
Dün bende göremedim gerçi pek anlayamadım staddan ama Tv'de anladığım kadarıyla bişey yapamadılar..İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün mesela pek bir şey yaptıklarını göremedim...
Yani demek istediğim bu adamlara 50 haftadır hadi net penaltıyı geçtim geçen hafta Engin'in penaltısı gibi hakemler hatalı penaltıdamı çalmıyor. Bana çok ilginç geldi. İlginç değil mi ya.
Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
33. Hafta Belediye maçında şampiyonluk turu atarız..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
2008-2009 Sezonu:42 Puanla bitirmişler Ligi.37 gol atmışlar.9.bitirmişler.İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnemli olan ceza sahasına girmeleri değil ki orada ne yaptıkları...
2009-2010 Sezonu:56 Puanla bitirmişer Ligi.47 gol atmışlar.6.bitirmişler.
2010-2011 Sezonu:16.haftayı geride bıraktık.7.sıradalar.20 gol atmışlar.
Bence birşeyler yapmışlardır herhalde.
Yorum
-
50 hafta boyuna kontra atak oyniyip rakip ceza alaninda fazla oynamasan ozamanda pek penalti pozisyonu dahil olmazİlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Abdullah Avcı'ya katılıyorum. Bana göre Umut'un pozisyonu penaltı ama bu Belediye'ye olsa çalınmazdı. Ve 50 haftadır takıma penaltı çalınmaması ayrı bir rezalet. Bu adamlar hiçmi ceza alanı içine girmiyorlar.
Ayrica arif erdem okadar beles penaltilar aldiki zamaninda IBB ye birsey birakmamista olabilir
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün bende göremedim gerçi pek anlayamadım staddan ama Tv'de anladığım kadarıyla bişey yapamadılar..
Yani demek istediğim bu adamlara 50 haftadır hadi net penaltıyı geçtim geçen hafta Engin'in penaltısı gibi hakemler hatalı penaltıdamı çalmıyor. Bana çok ilginç geldi. İlginç değil mi ya.
Ben demiyorum ki hiç bir şey yapmıyorlar. İllaki atlanmıştır penaltıları bir şeyler olmuştur da, Abdullah Avcı işine baksın. Anlatmak istediğim kısım o... Acındırma yöntemleri onun kulübünde kar yapmaz. Onun kar yaptığı kulüpler ve merciler çok farklı...İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2008-2009 Sezonu:42 Puanla bitirmişler Ligi.37 gol atmışlar.9.bitirmişler.
2009-2010 Sezonu:56 Puanla bitirmişer Ligi.47 gol atmışlar.6.bitirmişler.
2010-2011 Sezonu:16.haftayı geride bıraktık.7.sıradalar.20 gol atmışlar.
Bence birşeyler yapmışlardır herhalde.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
-
Bu olayı kendisini acındırmak için yaptığını sanmıyorum.Adam haklı serzenişte bulunmuş.İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen demiyorum ki hiç bir şey yapmıyorlar. İllaki atlanmıştır penaltıları bir şeyler olmuştur da, Abdullah Avcı işine baksın. Anlatmak istediğim kısım o... Acındırma yöntemleri onun kulübünde kar yapmaz. Onun kar yaptığı kulüpler ve merciler çok farklı...
Ayrıca Abdullah Avcı'dan da pek haz etmem.Ama doğruya doğru derim.
Yorum
-
İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili arkadaşım ne yapsalardı buyur canım mı deselerdi onlarda profosyonel futbolcular elbette mücadele edecekler sert oynayacaklar, seni sert oynamaktan alıkoyan birşey mi var ayrıca bundan sonra bir çok takım böyle oynayacak bize , senin argümanını hala istanbul takım taraftarları savunuyor hep bize sert oynuyorlar diye, onlardan bir farkımız olsun istedikleri kadar sert oynasınlar biz daha sert olduğumuz sürece sorun yok...Valla sert oynamak ayri tekme tokat girmek ayri.İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleibb zaten özellikle büyük takımlara karşı futbol dışı sertlik taktiğiyle oynuyor yıllardır. Direk rakibi sakatlayıcı ve yıldırıcı müdahalerde bulunuyorlar. Ama unuttukları bir nokta vardı ki Trabzonspor narin futbol oynamıyor, sertlikten yılmıyor ve gerekirse aynı sertlikte karşılık veriyor, karşısında demir leblebi bulan ibb oyuncuları zaten psikolojik olarak maçtan koptu, hakem daha dirayetli olsaydı maçı 8 kişi tamamlayamazlardı. Helal olsun bizim uşaklara, futbol isteyene futbol, sertlik isteyene sertlik, bizde ne ararsanız var arkadaş...
Eskisehirde ölümüne oynadi ama böyle anormal sertlik görmedim ben.
Senol hocaya bu konuda kesinlikle katiliyorum....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Kontra oynayan takımlar ceza alanında düşürülmezmi yani..İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle50 hafta boyuna kontra atak oyniyip rakip ceza alaninda fazla oynamasan ozamanda pek penalti pozisyonu dahil olmaz
Ayrica arif erdem okadar beles penaltilar aldiki zamaninda IBB ye birsey birakmamista olabilir
Ayrıca Abdullah Avcı'yı sevmiyoruz diye obejektif bakmamak olmaz. Ön yargılı olmayalım. Sana demiyorum bunu Samet..
En son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 13.12.2010, 15:01.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum