İlk olarak Izzet tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | İ.B.B 1 - 3 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Allah cemil cümlemizden razı olsun inşallah. Haydi hayırlı geceler. Sıkılırsam gelirim yine heForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinan Engin,Trabzonspor'un kadrosundan 1 tane adam bile İstanbul takımlarında oynayamaz diyor..belki Colman ve Selçuk olabilir diyor..
İşte bu bakış,şampiyonluk yolunda ki en büyük avantajımızdır..kimse çıtını çıkarmasın..
Sezon sonunda onun da verirler eline.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealmanyadan ntvspor cekiyormu bilen var mi ??
TrabZonguldaklı...
Yorum
-
İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesinan engin demeyin bana ya..türkiyenin en iyi kalecileri en iyi stoperleri beşiktaşdaymış
Yorum
-
Arkadaslar bise diyecegim ya bu Sezon Spor Programlarindan en cok Parayi Sinan Engin yedi hangi kanali acsam Sinan Engin yiri Kafasini göre göre biktim artik Ligtvyi nezaman acsam Sinan Engin TV8i nezama acsam Sinan Engin yeter artik ya bukadar Tarafli yorum Yapan bir Yorumcu yok!!!
Yorum
-
İlk olarak ___61___ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoşver kendilerini kandırsınlarGerçek olan şu istanbul takımlarından hiç bi futbolcu bizim takımda oynayamaz. sezon sonunda hepsi kadrolarını baştan sona yenilerken bunu anlıyacaklar ama çok geç olacak biz 7.şampiyonluğu kutluyor olacaz
) ruya takim diyordu sinan 8tasa bu durumda Trabzonun onlari bocek gibi ezmesi cok agir geliyir ona
ylan birde bu sinan Trabzonlu .....
Yorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
- Şenol abi'ye katılıyorum , Belediye'nin attığı goldeki kazandığı faul çok ucuz verilmiş bir karar...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani butun kalecileri dusunursek hakli, o kadar iyi 3 kalecisi olan takim yok fakat en iyi kalecisi onlarda degil. Stoper olarak da haksiz sayilmaz bence, Ferrari-Sivok-Zapo-Toraman-Ersan'dan daha cok cesitlilik ve daha cok kalite kimsede yok...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum